Dig mot mig.

Om man mister någonting dyrbart,
får man tillbaka någonting annat då?
Din själ i utbyte mot min.
Om livet vänder åt fel håll,
vänder det någonsin tillbaka igen?
Min själ i utbyte mot din.

En endaste gest mot allt i livet.
En blick och du är för evigt min.
Allt man kon hoppas på hoppas man på
och dömmarna slår in.
Du är här, jag är här.
Det är allt jag vill.
Att vi två förstår
och kärleken blir till.

Våra själar kolliderar och blir till en.
Att få se var den tar vägen och föds på nytt igen.
Den känslan mot en annan,
vi byter med varann.
Den känslan mot en annan
och drömmen kan bli sann.
© Elin Lundberg

Fortfarande måndag...

Ha ha... Just nu håller jag på och städar och rensar lite. Skönt att bo i ett rent och fint rum. Visserligen är det inte mycket att städa, mest bara papper att rensa och sätta in i permar osv. Kul kul. Roligare än att plugga i alla fall. ^^' Det blev förresten inte så mycket plugg som jag tänkt mig idag. Inte mycket att göra. Fast från imorgon till en månad framåt kommer jag bada i plugg... Bäst att passa på att chilla när man väl kan!

Fortsatt trevlig måndag! ;>

Måndag.

Ny vecka och ingen VFU. Det känns otroligt tomt att jag inte ska till Stordammens skola och träffa mina fina barn idag. I stället åker jag till Blåsenhus, inte riktigt lika roligt.

Idag blir det väl bara massa plugg hela dagen. Ska väl handla lite och laga lite mat bara, annars blir det plugg, plugg och ännu mer plugg.

Jag längtar redan tills på fredag. Då kommer mamma och pappa och hämtar mig här i Flogsta och sen åker vi hem till skogen där Philip kommer vänta på mig. Mys. <3

Hoppas ni alla får en fin måndag!

Du, du och alltid du. (-:

Simone... Jag kan inte riktigt greppa hur mycket jag saknar dig. Det är en obeskrivlig känsla. Idag är det ett år sedan du begravdes och igår hade du faktiskt namnsdag. Så mycket påminner om dig. Ibland så hör jag dig skratta, det fyller mig med glädje. Jag tänker att du har det bra och är glad. Det hade varit fint att få krama om dig och säga att jag älskar dig en sista gång. Men huvudsaken är att du vet att jag älskar dig.

Du är fin min ängel. (-:

Höst.

Mörkret hänger kvar som en mörk slöja. Det blir mörkare och mörkare för var dag som går. Jag längtar efter en snö som kommer krypandes. En snö som får slöjan att försvinna, en snö som får tillvaron att ljusna. Snart kommer den riktiga kylan. Den stänger oss inne i våra hem, vi stannar inne får att leva. Stannar inne får att värma våra hjärtan.
© Elin Lundberg

Hej ängel.


Älskar dig.

<3

Jag saknar mina systrar, Lina och Erica, väldigt mycket...

That's what friends are for?

Falska vänner är inga vänner... Om det känns som att ens vän gör allt den bara kan för att såra dig så kan vännen likagärna bara försvinna ut ur ditt liv. Du skulle må bättre av det.

© Elin Lundberg

Trött tjej.

Drar iväg på VFU nu då. Bara tre dagar kvar, sen blir det att sakna mina små barn...

Daaamn vad trött jag är! Längtar tills det blir kväll så jag får gå och sova igen.


Hahahahahahahahaha...

Ha en trevlig dag!

Left behind. Forget me not.

We drift apart and there's nothing we can do about it.

© Elin Lundberg

Dina ögon ljuger och du vet det själv. Vi finns inte kvar, inte som ett vi... Bara som en du och som en jag. Håll dig för dig själv. Du bryr dig inte om ett vi, bara om en du.

Westlife splittras.

När jag var yngre var Westlife mina stooora idoler. Jag har sett dem tre eller fyra gånger (jag är liite osäker, men jag tror att det är tre gånger) och jag har Shanes autograf. Nicky har vinkat till mig (och Erica) från väääldigt nära håll (en glasruta emellan bara) och bara det levde jag på i flera månader. Lycklig tjej. Nu ska de splittras och jag tycker så klart att det är jättetråkigt. Jag och systeryster har länge sagt att om de kommer till Sverige igen (vilket de borde, de älskar Sverige) så ska vi gå på dem igen. Men nu ska de ha en avskedsturné utan Sverigebesök (de håller sig i England och Irland). Mycket tråkigt. Vi kommer alltså aldrig mer få se dem.


Jag är glad att ni så många gånger lyst upp mitt liv i svåra stunder.

Uppsala med baaby!

Hejsvejs!
Igår åkte jag tillbaka till U-town (Uppsala) igen. Vanliga söndagar brukar jag vara väldigt nedstämd och ledsen över att behöva åka ifrån Philip, men det behövde jag inte vara igår, eftersom Philip följde med mig hem! :'-D Vi sitter just nu och kollar på tv och chillar järnet! Ska snart städa undan lite kläder och fixa mig inför sängen. Man blir så sjuukt trött av att vara omgiven av en massa surrande barn halva dagen. (De brukar inte vara så stökiga, men idag hade vi besök av en författare på skolan och barnen skulle då sitta stilla i flera timmar i sträck. Resultatet av det var så klart ett väldigt surr i rummet vi var i. Det var dessutom tre klasser där samtidigt, så det var inte tyst en sekund.)

Jag och Philip har idag tagit världens snabbaste titt på stan (Philip har aldrig varit i Uppsala längre än fem minuter tidigare, så jag visade honom stan under några minuter). Sedan gick vi in på Jam Jam och köpte lite godis att gotta oss med. Innan vi åkte hem gick vi in på Subway och köpte varsin mumsig macka. MUMS var det!


Philip åker hem på onsdag igen, så då behöver jag bara vara utan honom på torsdag, eftersom jag åker hem igen på fredag igen. På fredag får jag dessutom träffa herr Christoffer igen och då blir det lite party party!
Det är så härligt att få ha sin fina tok här!


Igår när jag och Philip var och handlade så såg vi en läsk med smak av kaffe. "Mean [Bi:n]" heter den och det är alltså en kall, kolsyrad dryck med smak av kaffe.

Ingen hitt kan jag säga... Ha ha!

Hoppas alla får en fin vecka!

Chill med min fina.

Sitter hemma hos Philip och lyssnar på lugn mysmusik och bara tar det lugnt. Idag har vi chillat sönder. Pluggat lite iof. men annars så. Vi har varit hos Philips mamma i flera timmar och bara druckit kaffe och snackat skit, delat på en sjuuuukt god pizza, svängt förbi världens finaste Emelie en sväng med lite kläder och gosat hemma hos Philip.
Mysdag med andra ord! Imorgon ska vi till mamma och pappa, sen tillbaka till Uppsala. Underbart nog så följer Philip med till Uppsala imorgon och jag är ööööverlycklig! :'-D

Hoppas alla haft en toppendag!

Glad som en lärka?

Just nu är jag på topphumör! Man blir så glad av att jobba med barn och jag är redag klar med dagens plugg... Vilket betyder att jag faktiskt har någon timme för mig själv när jag kan göra vad jag vill! :-D Idag får det bli att städa! Ha ha, när jag äntligen har lite tid för mig själv så väljer jag att städa! Men just nu känner jag för det och jag är aspepp! ^^'

Imorgon åker jag hem till Philip igen. Jag är så hiimla glad. Morgondagen kommer bli toppen! Först VFU (som är underbart) och sen Philip! Hihiiii!

Som grädden på moset så ska jag vara med min fina
Emselie på lördag. Saknar henne faktiskt. Jag är ju van att bo med henne och nu så bor hon inte här längre. Pluppis! <3
(P.S. Gå in på Emelie Wahlunds blogg om ni vill se asfina bilder på min fina Emms. Det finns både nya och gamla bilder. Emselie är såå duktig på att stå modell och Emelie är så himla duktig på att fotografera, så bilderna blir verkligen awesome. Dessutom finns det ju jättemånga andra fina bilder som Emselie inte är med på.)

Glad tjej:


Puss och god natt!

Konstiga drömmar förföljer min sömn...

Även inatt drömde jag att jag skulle komma för sent till VFU:n. Och även denna dröm innehöll festande (är jag lite sugen på att festa kanske?). Jag drömde även andra konstiga saker... Harry Potter var med bland annat! ^^' Det mindre roliga var att jag vaknade mitt i natten (det var kanske inte mitt i natten, klockan var 05.10) med magknip och vääärldens mensverk. Jag försökte somna om bara, men jag hade snäppet för ont för att kunna sova, så jag fick släpa mig upp på toa och sen ta en ipren. När jag kollade på klockan och såg att mitt alarm skulle ringa om 40 minuter blev jag lite halvt ledsen och sen fick jag jättesvårt att somna bara för att jag verkligen ville sova lite till... Tur var att jag hade ställt mobilen 40 minuter innan jag skulle gå upp, så jag hann snooza ett bra tag i alla fall.

Det är inte varje dag jag går upp innan solen. Men det kommer jag tydligen göra de närmsta tre veckorna under VFU:n... Jag börjar halv 9 varje dag och det är ju inte hemskt tidigt, så jag är glad ändå. Nu börjar solen i alla fall komma fram och jag ska snart börja klä på mig och gå till bussen. Idag går jag mellan 08.30 och 17.45... Ganska länge, men det är bara för att vi ville vara med på ett av deras personalmöten, så det är bara idag som vi går så länge.

Nu är det säkert över 30 stavfel i detta inlägg eftersom jag knappt vaknat än, men det får ni stå ut med helt enkelt. Ni kan ju gärna kommentera om ni upptäcker något... ^^

Ha en bra dag!

Jag älskar dig!

Lägtar tills på fredag!


VFU idag!

Idag ska jag ut på min första VFU-dag (VFU = praktik). Jag är sjuuukt nervös och vill bara komma dit och få lite instruktioner. Hur många brukar drömma att de missar viktiga saker? Jag drömde t.ex. att jag missade balen innan den var i somras. Inatt drömde jag att jag var hos mamma och pappa. Jag skulle åka med tåget typ 09.15 och när klockan var 09.10 så kollade jag på klockan och fick panik. Mamma och pappa fick skjutsa mig så att jag skulle hinna till VFU:n i tid. Först droppade de av mig på någon fest (av någon konstig anledning) och om någon timme skulle de hämta mig där och skjutsa mig till VFU:n... Men så gick timmarna och jag blev väldigt försenad och gick omkring med panik.

Ha ha! Skönt att vakna och upptäcka att man inte alls är flera timmar försenad...

Önska mig lycka till!

Hmpf...

Jag kan ju vara ärlig och erkänna att jag inte är speciellt pepp på någonting just nu... Allt är så hiimla svårt och jag har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar Philip varje gång jag måste slita mig ifrån honom. Att jag fick U på tentan hjälper verkligen inte. 14 poäng var godkänt och jag fick 13. Det suger så sjukt hårt och jag vet inte om jag orkar det här. Jag vill verkligen inte ge upp, men jag vill inte må så här heller. Aja, snart bara 7 terminer kvar...

I can't do this all on my own, no I know I'm no superman.

Min fina.

För ett år sen var jag lyckligt ovetande. Jag kunde inte tänka mig att den dagen skulle komma att bli en dag som jag aldrig kommer glömma. Men den dagen kommer jag aldrig glömma. Den 10 oktober 2010 kommer alltid kommas ihåg som en sorgens dag. Det var den dagen då du slets bort ur våra liv. Jag saknar dig gumman, mer än vad ord kan förklara.

Hoppas att du har det bra. <3

Hoppas, hoppas, hoppas!

Jag behöver ett boende till nästa termin. Som de flesta vet så har jag bott med Emelie tills nu (och jag bor fortfarande där). Nu ska Emelie flytta hem till Chrille (sin pojkvän) och ta studieuppehåll. Hon ska alltså säga upp rummet. Det sköna är att hon har två månaders uppsägningstid, så jag får bo där tills i slutet av december. Men tills nu har jag inte haft någon som helst aning om var jag ska ta vägen sen.

I dag såg jag att en av mina fina vänner hade frågat på facebook om någon är intresserad av att hyra hennes rum nästa termin. Så klart skrev jag till henne på en gång och nu är det klart att jag ska hyra hennes rum nästa termin. Så nu har jag ytterligare ett halvår på mig att hitta något ställe att bo på. (Hon måste iof. skicka in lite papper och få bekräftat att hon får hyra ut rummet, men jag hoppas att det inte är några problem. Jag vågar dock inte hoppas på allt för mycket eftersom jag aldrig verkar ha tur med boende...)

Hoppas alla haft en trevlig helg. (-:

Pepparkaksbak!

Igår var jag och Philip på besök hos Philips fina mormor och morfar. Av någon anledning började vi prata om att baka pepparkakor och jag berättade att jag älskar att baka pepparkakor! Jag och Philip bakade pepparkakor hemma hos mamma och pappa förra året och det är såååå roligt! När jag kom hem så såg jag att jag faktiskt har jättefina (host) bilder på pepparkakorna vi bakade, som jag tänkte att ni skulle få se.
Så här har ni dem:

Fru pepparkaka, gjord av mig:

Älskar hjärtat med ett utropstecken i, dessa är gjorda av Philip:

Två granar som är kära? Gjorda av mig:

Jag ville bara tydliggöra vad det var:

Philip kände likadant:

I heart you:

Mitt fina hjärta... Det lite kletiga i det övre högra hörnet är en pussmun:

En glad gris, gjord av mig:

Och ett surt svin... Det fick bli ett svin eftersom den blev så ihoppressad... ^^

Min "fina" familj, sjuk som jag är:

Ja, jag är en Lundbergare, that's all you need to know:

Hahahahaha:

Sen skärpte jag mig och gjorde ett sött, glatt hjärta:

Sen gjorde jag ett fult hjärta...

Och ett ?brustet? hjärta:

Philips "fina" par:


Väääldigt fina pepparkakor. Får se om vi lyckas slå dessa i år! ;-)

R.I.P. Steve Jobs.

De flesta har nog under dagen fått reda på att Apples och Pixar Studios grundare avlidit. Jag ville bara med några få ord uttrycka min sorg och önska honom en fridlig död.

The girl who is...

... studying. Som alltid. Fast just nu sitter jag hemma hos mor och far och pluggar tillsammans med Philip, vilket är lite roligare. (: Jag pluggar specialpedagogik och han pluggar matte. Roooligt! =)

Lite mycket plugg och jag skulle just nu hellre typ städa (och helsanera) köket... Men det får bli när jag är klar. Då ska jag belöna mig med en riktigt god kopp kaffe också!

Frustrerande när man inte vet vad man ska skriva...

Bilden är tagen av fina Amanda och redigerad av mig.

October, my dear.

Det är redan oktober. Tiden går och saker förändras. Jag är lycklig i alla fall. Lycklig, men lite förvirrad. Det tar lite tid att komma in i sitt nya liv. Det är väldigt jobbigt att jag ännu inte har något eget boende... Det tar på psyket. Jag älskar Emelie så otroligt mycket som låter mig bo här så länge dock, men det vore så sjuukt skönt att få vara ensam när man vill och kunna plugga i fred.

Den mysiga mörka hösten med gula löv på träden är här nu:

© Elin Lundberg