Glue.

Sprickan i mitt liv, och du är limmet som håller ihop mig.

© Elin Lundberg

Mysi!

Idag blir det mys(och avskeds)middag i korridoren. Hannah ska nämligen flytta. Buhuu! Men jag hoppas på en mycket trevlig kväll. :-D

Imorgon åker jag hem också. Så blir det feest med Ullis, wii. :-)

Väädär.

Igår när jag hade planerat att ha väärldens slö och slapp-dag var det jättefint väder ute med en strålande sol på himlen. Idag när jag ska till skolan (och gå på stan några timmar) är det jättegrått och tråkigt. Buhuu!

Men aja... Hellre såhär än typ 30 grader kallt! :-)

Fettisdagen!

Jag hade inte planerat att äta semlor idag, men när Hannes knackade på dörren och sa att Hannah hade bakat semlor kunde jag bara inte låta bli. Jag är inte heller så jätteförtjust i semlor (känns inte värt att trycka i sig kalorier med någonting man inte riktigt gillar) men Hannahs semlor var de godaste jag någonsin ätit. Hon hade använt sig av något fullkornsmjöl + att hon hade penslat dem med mjölk, så ytan var lite av det hårdare slaget. MUMS!

Max, Hannah och jag (och sjukt många semlor):

Bilden snodde jag av Hannah.

Helt perfekt timing också. Jag kände mig en aning ensam och så fick man skratta massvis med Max, Hannah och Hannes i stället! Goskorridoren. <3

Kan vänskap gå förlorad?

#1. We were the best of friends. Sen trodde jag att jag slängde bort allt, men egentligen ville du inte längre. Vår vänskap var tydligen en lögn. Jag älskade dig med hela mitt hjärta (gör det fortfarande) och det gör så himla ont att det inte är som förr längre. De flesta tror att jag kommit över det eftersom jag inte pratar om det längre, men egentligen gör det så himla ont inuti mig. Varje dag. Jag vill inte känna så här och egentligen borde jag inte vilja vara vän med dig längre, så som du sårat mig (även om jag kanske sårat dig djupt också, jag har dock verkligen inte gjort det med flit), men om man tycker om någon så djupt och tror att man ska vara bästa vänner livet ut så tar det hårt när det tar slut. Speciellt om det tar slut så pass tvärt. Jag älskar dig och jag vill ha dig tillbaka. Är det så svårt att förstå? Jag saknar dig och mitt bröst gör ont av längtan varje dag.

#2. Du var den enda människan i världen som jag verkligen kunde berätta allt för, och då menar jag allt. Du berättade allt för mig också. Vi var oskiljbara. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och vi träffades hela tiden. Det är sjukt hur långt vi har glidit isär och det värker i mig bara jag tänker på det. Någon stal dig ifrån mig och det kommer jag aldrig förlåta. Du berättar knappt någonting för mig längre och det sårar mig. Jag kommer alltid älska dig dock, älska dig som min andra hälft.

#3. Vi pratade nästan varje dag. Vi sågs nästan varje helg. Vi skrattade tillsammans varje sekund vi delade med varandra. Men även vi gled ifrån varandra. Någon stal dig också, samma person. Samma person som utan att mena illa stal två av mina viktigaste delar i livet. Två av mina livsgnistor. Var finns du nu? Vem är du nu? Du har förändrats och jag saknar ditt gamla jag så djupt.

Ta vara på vänskapen, det är så lätt att den rycks bort under fötterna på er. Det är inte lätt att försöka må bra och plugga hela tiden när man samtidigt saknar vissa personer så innerligt att man knappt vet vad man ska göra.

Happy Valentines day!

Tyvärr får jag inte "fira" alla hjärtans dag med mitt hjärta, men vi får väl göra det på torsdag i stället. Mysa lite extra kanske... Det gör vi dock varje gång vi träffas så. He he!

Hoppas alla andra fina par tar tillvara på denna kärlekens dag och gör någonting mysigt. (Visserligen är väl varje dag kärlekens dag om man har någon partner.)

Jag vill i alla fall skriva att jag älskar min Philip så himla mycket. <3

© Elin Lundberg

12 000 bilder återfunna.

12 000 försvunna bilder (som jag trodde hade dött med datorn) har kommit tillbaka till min ägo. Gissa hur lycklig jag är!

Bland dessa fanns t.ex. en råtta som snor mitt godis (från när jag och
Emelie tog moppen till Horndal en sommardag bara för att vi blev så himla godissugna):


Och en bild på mig och Emelie när vi var en aning mindre (jag var dock större (rundare) i ansiktet än nu ^^):


Jag fick även återse ett helt gäng underbara bilder på mig och Daniel från när vi hade en riktig goshelg:Älskar er båda. <3

Vila i frid Whitney Houston.

Många av dina låtar kommer alltid värma mitt hjärta.


He he he!

Tänkte bara titta förbi och bjuda på en lite lustig bild på mig.

Bilden är tagen på nyårsafton 2009, en mycket rolig (men lite kaotisk) kväll.

Omtentamen i matematik.

Jag tror att jag tidigare i bloggen nämde någonting om en mattetenta (som gjordes fredagen den trettonde januari). Nu har vi fått reda på om vi blev godkända eller inte och det är med djupaste sorg som jag meddelar att jag inte blev godkänd. Nej då, så himla deppig blev jag väl inte, det var ganska väntat då jag knappt pluggade någonting inför den. Men i vilket fall som helst så är inte omtentan förrän den åttonde maj, så jag kommer behöva plugga in i princip allting igen då jag kommer hinna glömma allt tills dess. Blä!

Ledsen tjej, jag skulle behöva ett till kinderägg...


Om jag skulle råka kugga tentan i engelska som vi har fjärde april så är den omtentan fjärde maj (alltså endast fyra innan omtentan i matte) så jag tror nog att jag kommer råplugga ganska rejält och göra ALLT för att klara engelskatentan (säger jag nu ja, när det väl kommer till kritan kommer jag väl skita i allting). Två tentor på fyra dagar är inte det roligaste. Aja, nu ska jag läsa Harry Potter i stället för att tänka på sådant! He he! Dessutom är Philip här i Uppsala med mig och kan göra mig på gott humör! :-) <3

Snyggt par va? ^^

Mysipys!

Erica har varit här i helgen. Det har varit super! Vi har ätit gott (mest soppa, ha ha!), gått på bio (Breaking Dawn - del 1), shoppat, läst Harry Potter och ätit SJUUUKT mycket godis (och då menar jag verkligen sjukt mycket). Till bion hade jag två godispåsar (en med naturgodis och en med vanligt lösgodis) och en "liten" popcorn (den var inte så liten). He he he! Synd bara att Erica kände sig lite hängig mot slutet av helgen, men det var trevligt ändå.

Glad tjej med kinderägg #1.

Glad tjej med kinderägg #2.


Hi hi! Tack för en fin helg systeryster! :-) <3

Nu har jag kört ett tufft zumbapass, jag kände att det behövdes efter helgen. ^^' Imorgon blir det skola igen, sedan avskedsmiddag för fina Sandra som ska hoppa av. <3