Grattis älskling!

Idag fyller Philip 23 år... Gammelgubbe! ;-) Vi ska hem till mor och far och äta god middag + tårta ikväll och imorgon blir det kalas med Philips familj! :)

Love you boodie!

Hurtig morgon!

Det är alltid skönt att vara ledig på förmiddagen. Imorse fick jag äta min goda havregrynsgröt i lugn och ro och jag har dessutom hunnit med ett Zumba-pass såhär på morgonen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag packa klart inför helgen. Ikväll är jag hemma hos min P igen! <3


Jag önskar er en trevlig torsdag!

Letar febrilt efter saker att göra i stället för att plugga...

... Men jag börjar få slut på idéer, så snart lär jag väl återvända till kurslitteraturens värld...

Imorse var jag och Tigern på V.I.P.-shopping på H&M. Det höll på 07.30-09.30 och det bjöds på frukost, mysigt! :-)

Jag fick med mig ett par strumpbyxor, en hårmunk, en bandeu-BH, trepack trosor, en långklänning och en blommig jersey-kjol. Allt detta är värt 635 kr, men jag betalade bara 8 kr eftersom det var 20% rabatt på hela sortimentet, plus att jag hade presentkort på 500 kr (jag trodde dock bara att jag hade presentkort på ca 250 kr, så jag blev glatt överraskad när jag skulle betala).

 

Nu är det pluggdags! Puss på er...

I love you.

Jag saknar min lilla brorsdotter oerhört mycket! Hoppas jag snart finner tid då jag kan åka och hälsa på.

I love you!

Ja, kryssningen var helt sinnessjukt rolig! Jag är så himla nöjd med min 20-årspresent och så himla glad att jag har så fina vänner. Vi hade så himla roligt igår (idag har vi mest varit sega). Mys, buffé, trams och en jävla massa fult dansande!

Förfest i bussen:
Foodbaby efter buffén:
Ready to paaaartey:
Bästa!
Jag var lite trött och seg innan vi gick och dansade our asses off (jag låg sjukt skönt där)...
Pretty face:
Tänk er att vakna av denna syn ;)


Tjejer! Tack så himla mycket för dessa dagar. Ni är fantastiska!

KRYSSNING!

När jag fyllde 20 (för ett och ett halvt år sedan) fick jag en kryssning i födelsedagspresent av Ems och Matildus, men vi har haft väldigt svårt att hitta ett tillfälle då alla tre kan... Idag ska vi äntligen iväg! Vi ska åka med Cinderella och det är första gången den går sedan "den stora förvandlingen". Jag är så SJUKT taggad!

Trevlig lördag på er! ;-) PUSS!

Pluggeliplugg!

Jahaja! Här sitter jag och pluggar Läroplansteori med en kopp te framför mig. Mysigt!


Jag har nog aldrig pluggat så lite som jag gjorde förra terminen, så det känns lite tungt att börja läsa en massa igen. Men det är ändå skönt att komma in i riktiga plugg-rutiner igen!

Jul-syskon.


Fläskobert...

Ha ha! Nej då... Men man har ju lagt på sig lite nu under hösten och vintern eftersom jag tappat bort mig totalt i sötsugsträsket. Träningen har hamnat på efterkälken och jag har varken haft tid eller lust att träna som jag gjorde förr. Detta har dock märkts på min mage (inte utanpå, utan inuti), då den alltid mår mycket bättre om jag tränar några gånger i veckan.

I April ska familjen på skidsemester och det är ju faktiskt väldigt jobbigt att åka skidor (slalom i alla fall). Alltså måste man väl träna upp sig lite tills dess, så man faktiskt orkar åka alla dagar! I måndags och igår tränade jag, och det känns redan så sjukt bra i kroppen. Jag orkade självklart inte lika mycket som jag gjort förr, men jag ska verkligen försöka hålla träningen uppe så att jag, så småningom, åtminstone orkar lika mycket som i somras.

Jag kan ju tillägga att jag hemmatränar (löpband och zumba) och det fungerar superbra för mig. Man sparar en del tid på att inte behöva ta sig till gymmet osv.

Även om ni inte ser det så mina ben blivit en del större (och sladdrigare) än de var när bilden togs (nu säger jag ju inte att jag har stora lår, nu heller). Jag vill komma tillbaka dit igen!

Uppe och morgonmyser.

Idag är det onsdag, imorgon är det torsdag och i övermorgon är det fredag. Jag längtar till helgen! Jag längtar efter min P (som vanligt) och jag längtar tills på lördag!


Fuller.

Någon på årets vinterfest var väldigt full... (;
Och mor och far ägde ut alla (4 lag) på Beer Pong...
 

Uppis!

Jaha, nu har jag njutit av ledigheten hela helgen, men nu är det dags att åka tillbaka till Uppis! Idag har vi kursintroduktion, för idag börjar vi termin 6/8... Scary shit!

Att resa...

Ja, jag älskar verkligen att resa och det är någonting som jag anser att jag gjort alldeles för lite i livet... Sist jag var utomlands (om man inte räknar kryssningar som går till Finland (där man inte går av båten), och det gör inte jag) var 2009, när familjen var i Egypten i en vecka. Det var verkligen en underbar vecka och jag längtar tills jag får åka utomlands igen!

På en magisk snorklingtur i Egypten:
 
Jag hoppas att jag och Philip kan ta oss en sista minuten-resa någon gång under detta år! Det vore så underbart...

Protest the Hero = Perfect.

Jag kan inte med ord beskriva hur bra Protest var i fredags... De är alla så sjukt talangfulla och skickliga! Rody var dessutom sjukt rolig och underhållande mellan låtarna. Jag stod längst fram och scenen var ganska låg, så det blev en väldigt intim och mysig känsla på det hela.

Arif, som vi träffade efter konserten:
Rody vek ihop ett pappersflygplan mitt under en låt och kastade ut i publiken...

Arif var sjukt trevlig och vi stod och pratade med honom ett bra tag! Awesome!

Tack så mycket för en helt awesome kväll!

OMG!

Precis innan jag publicerade mitt förra inlägg skrev min syster till mig på Facebook att "Harry Potter: The Exhibition" kommer till Norrköping! Den är öppen mellan 29:e maj och 7:e september och det finns inga tvivel på om jag ska gå eller inte. Det kommer att bli helt magiskt!

Läs mer om utställningen här.

It's clear to me...

Ja, nu är jag helt säker... Jag älskar verkligen Harry Potter-filmerna, men böckerna är ju så sjuukt mycket bättre! Sådär ja, nu vet ni vad jag tycker.

Nu har jag i alla fall läst alla sju böcker igen, för typ sjunde gången tror jag. Jag började läsa i början på November och blev precis klar med den sjunde boken. Jösses vilka bra böcker det är, jag har nämligen lust att börja läsa alla igen redan nu... Jag ska dock vänta ett tag innan jag börjar läsa alla igen. Jag har för det första några andra böcker att läsa först och för det andra kommer jag ha mycket plugg nu ett tag framöver.

Det var i vilket fall som helst
detta blogginlägg som gjorde att jag blev så extremt sugen att läsa alla sju böcker igen. Denna gång läste jag dem på svenska, jag föredrar faktiskt Harry Potter-böckerna på svenska.

 

Tacos?

Men härligt... HA HA HA! Jag, Emselie och Matildus åt tacos igår, och jag och Lina ska äta tacos på tisdag. När jag nyligen pratade med min mor i telefon sade hon: "Det blir tacos imorgon! Det blir väl bra?" Njaa... Jag lagar nog någonting annat då. Det ska bli jättegott med tacos på tisdag även om jag åt det igår, men om jag ska äta det imorgon också blir det nog en överdriven konsumtion av tacos.

Nödvändigt inlägg? Ja, jag vet, kanske inte. Men puss ändå!

Elsa-hjärtat.

Älskar dig skruttunge! ... och din mamma... Gollum.
AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA! Love you.

Catch up!

Ja, nu var det ett tag sedan det kom upp någonting här på bloggen (om man bortser från gårdagens oerhört intressanta inlägg om sängkläder)... Jag tänkte att jag slänger upp en liten sammanfattning av vad som hänt sedan senast!

Jag såg att det senaste jag skrev (innan gårdagens inlägg) var att jag skulle åka och fira jul med Emma och William. Det var väldigt mysigt och jag fick jättefina nagellack och hemmagjort julgodis i julklapp:
Emma julstädade lite när jag var där och William sprang glatt efter dammsugaren:
Jag och William tog en långprommis när Emma och Pontus skulle storstäda och William skulle sova. Perfekt! (Det syns ju knappast att det var den 23/12 på bilden...)
Väl hemma igen smakade jag och Erica den nya "Baileys chocolat Luxe". Den var mycket god!
Om man blandade den med mjölk smakade det Pucko:
Vår bror hade blivit väldigt skäggig (han helrakade sig dock samma kväll)...
Årets (mja, förra årest) gran var mycket tät och vacker!
God jul önskar syskonen bus (de årliga julaftonsbilderna kommer senare, de ligger ännu kvar på kameran)!
Jag testade att locka håret med plattång julaftonen till ära, och jag tycker själv att det blev väldigt tjusigt!

Lundbergsungdomarna chillade (läs: sov i någon timme) i soffan efter dopp i grytan-lunchen:
På juldagen blev det fest hos Philip! Skål från syskonen Lundberg:
Mina fina (tydligen förälskade?) pojkar!
På annandagen kom min käre bror med familj hem till oss och käkade kalkon. Busige brorsonen Isac bestämde sig för att bädda ner sin farfar i soffan...
När broder åkte hem lämnade han kvar Penny-Ponken hos oss så vi fick gosa i några dagar. <3
Man kan inte alltid få som man vill... (T.ex. att radera massa bilder på min mobil eller gilla allas bilder på Instagram.)
På lördagen blev det lek och bus hemma hos Emma, Pontus och William!
Gosar med mina gullungar.
På lördagskvällen blev det middag hos mormor. Penny busade lite med sin farfar ("Fa" som hon säger):
Ute på kattjakt (jag älskar hennes smygande gång)!
Lek i hennes fina klänning som hon fick av mig i julklapp:
På söndagen var Penny ganska trött (host-Fia) och låg gärna och gosade i mitt knä medan vi kollade på TV.
Jag var dessutom tvungen att ta en bild på hennes fina lockar (de ville dock inte synas så tydligt på bild):
På söndagen var det dessutom dags för lilla donnan att åka hem. Tre nätter fick jag låna henne och det kändes väldigt tomt när vi hade lämnat tillbaka henne...
På kvällen blev det gos med min älskling (jag garvar ihjäl mig varje gång jag ser denna bild)!
På tidag börjar William med inskolningen, så han har självklart fått en egen ryggsäck:
Philip sade att jag var tvungen att ta en bild på hans nyårsöl...
... så jag tog även en bild på min egen nyårsöl:
Man måste ju ta "årets sista egobild"!
Bakiskisse på nyårsdagen:
Nu har jag varit sjuk i några dagar, men igår var jag och Philip till Emma, Pontus och William och busade lite!

Ikväll ska jag till Emelie och Elsa. Matildus kommer också dit, så vi ska mysa och äta tacos. Det ska bli goooooosigt.

PUSS PÅ ER!

Sugen på flytt...

Ja, jag är väldigt sugen på att få flytta ihop med min särbo igen, men det dröjer ju tyvärr ytterligare ett år och lite till innan det kommer att hända. Det första vi ska köpa till vår lägenhet är en skön dubbelsäng! I min längtan har jag idag köpt fina sängkläder som vi kommer kunna ha i framtiden.

2 påslakan och 4 örngott för 249 kronor på ellos.se. Grymt. (Y)