Jag har inhandlat lite vårkläder. (A)

Maaaajs. Jag tyckte att jag hade liiite för lite vår-och sommarkläder, så jag köpte dessa två plagg på H&M.

Shorts för 199:-
Blus för 149:-
Bilderna är tagna från H&Ms hemsida.

FÖR VI SKA TA STUDENTEN! (I år...)

Idag har jag varit med min BÄSTA Malin hela dagen! :'D <3 Vi var först hemma hos henne en kort stund, sen åkte vi till Gävle. Malin skulle nämligen köpa en Iphone. ^^ Hon skulle träffa en tjej klockan sju, så vi hade några timmar att döda eftersom vi var i Gävle vid tre. Malin var på jakt efter en studentklänning och jag var på jakt efter studentskor och jag tror att vi båda blev väldigt nöjda med våra fynd. =)

Här har ni mina skor:
De är köpta på Din Sko för 249:-

Till skorna ska jag återanvända klänningen jag hade på mig på skolavslutningen i nian.
Den ser ut så här: (Till vänster)

I ryggen är det en jättefin snörning. =)

Och till detta tänkte jag bära en studentmössa! ;-D TIHI!

När jag kom hem från Gävle (runt halv 9) fick jag jätteont i huvudet och började känna mig lite hängig. Så jag virade in mig i mitt täcke och fixade lite te.
Den fina, kärlekfulla koppen fick jag av min Philip när vi firade halvårsdag. Alltså för lite mer än ett och ett halvt år sedan. =)

Tack för en bra dag. Puss! ;*

Error, error...

Ja, det är allt jag har att säga. Jag orkar inte. GAH!


© Elin Lundberg

Hej på dig dålig uppdatering!

Som ni alla säkert förstår så har jag en hel del att stå i inför studenten. Ja, jag tar studenten snart... Det är ju helt sjukt! Jag har dock inte så fruktansvärt mycket kvar att göra! Förutom Cabarén då som kommer ta död på alla mina krafter... Men nu har jag lov = jättemycket tid att plugga på!

Det blir nog dock inge plugg förrns nästa vecka. Idag ska jag nämligen på kryssning med Philip, Philips syster Emma, Emmas pojkvän, och Philips och Emmas låtsaspappa. Deras mamma skulle också med, men hon har fått vattkoppor. =(

Imorgon ska jag och Philip till far min. Vi ska där hjälpa honom att förbereda maten inför lördagen då min ÄLSKADE KUSIN ANTON kommer. Vi ska då alltså äta påskmiddag. Tyvärr kan varken mamma eller
Erica närvara, men vi får vär försöka ha roligt ändå! ;> Jag har ju Philip, Anton och lillebror att ha kul med (och pappa och farbror Uffe också såklart)! Det ska bli så nice att träffa kusinvitamin igen! Han och Uffe ska dessutom sova över! MYS!

Spindelmannenpuss på min kusin:
Love you broooo! :-D

Blouwmmooor.

I söndags hade jag, Veronica och Malin spelning i Krylbo. Vi sjöng några låtar för Karlfeldtförsamlingen och en av låtarna var faktiskt en låt av Karlfeldt (eller ja, text av Karlfeldt). Efter spelningen fick vi en varsin bukett tulpaner och en bok med dikter av Karlfeldt. Detta gjorde oss tre väldigt glada! :-)
© Elin Lundberg

Min fina.

I ett antal år har jag gett ett smyckeskrin någonstans att bo. Min syster hade fått det av mormor men hon var inte så jätteintresserad av det. För något år sedan nämnde hon att hon saknade och ville ha tillbaka det och det krossade mitt hjärta lite, men jag accepterade det eftersom det var hennes. Hon sa dock att det inte var så brottom att hon fick tillbaka det, så jag fick behålla det ett tag. För någon vecka sedan när vi pratade i telefon nämnde hon att hon ville ha tillbaka det nästa gång vi sågs. Detta gjorde mig ganska ledsen, men jag tyckte så klart att det inte var mer än rättvist. Strax efter att vi pratat skickade hon ett sms där det stod att jag kunde få det. Det är helt klart det finaste jag fått på länge! Åh ni kan aldrig förstå hur glad jag blev! Det gjorde verkligen min dag!

Här har ni några bilder på det fina smyckeskrinet:

'Den fina insidan:

Innehåll:Passande nog står skrinet i hyllan tillsammans med en bild på mig och storasyster:

© Elin Lundberg
Tack syster! Det betyder så sjukt mycket att jag fick det av dig! <3

IQ som en trummis

Äntligen! Efter flera års väntan så kommer ikväll drömmen bli sann.
Jag har alltid velat haft ett renodlat program på radion som handlar enbart om progressiv rock.
Ikväll börjar alltså programmet "Storverk" och jag längtar som få. Är ni intresserade så kan ni klicka er in på Sveriges Radio P4 och sedan P4 Musik för fliken "Storverk".

Hmm...nu blev det som väntat ändå! Det skulle inte bli ett inlägg om musik, jag skulle skriva om något helt annat och mer spännande egentligen men vad blev det utav det? Man kan ju tro att det är det enda som är passion för mig.. men nej!

Laga mat är också kul..

Jag tänkte tipsa om 5 mycket bra låtar som håller klass i mina öron, det är endast 2011-släpp jag tänkte bjussa på den här gången. Det är inge Coheed And Cambria som säkert många kunde tro, jag skulle kunna skriva om de hur mycket och hur länge som helst för att det är världens mest ultimata rockband men den enda som skulle läsa inlägget skulle vara jag som bara vill bli påminnd om hur fantastiska dom är. Nog om det!
Philip Tipsar 5 verk ifrån 2011 såhär långt!

1. Protest The Hero - C'est La Vie - Singeln ifrån nya Protestskivan "Scurrilous" Mycket smarrigt om ni frågar mig och garanterat topp 5 favoritalbum detta år. (Jag är mer än albumkille än en låt/singel-snubbe.)

2. Tramp - No Light - Svårt val men det fick bli denna sång ifrån den efterlängtade debutskivan "Indigo" med Tramp. (Slampan.)

3. Movits! - På Drift, Norrbotten - En mysig låt ifrån Movits andra skiva "Ut Ur Min Skalle". Man får lite luffarkänsla när man lyssnar på den på något vis.

4. Foo Fighters - Rope - Trodde faktiskt aldrig att jag skulle slänga på en Foo Fighters-låt på den här listan, men jag såg uppträdandet på Skavlan och jag tycker att denna låt är en utav de bästa låtarna ifrån Dave Grohl och snubbarna på länge helt enkelt.

5. bob hund - Ja, Ja, Ja, Nej - "Det Överexponerade Gömstället" heter skivan med det mycket genialiska omslaget till skivan. Omslaget ni ser på framsidan när man lyssnar på Spotify eller ser omslaget på den fysiska upplagan är egentligen inte de riktiga omslaget. Köper man skivan så väntar något annat...
Och låten? En mörk historia om ångest och om vad man ska välja för vägar i livet.

...Hehe! Deppigt!

Nu är jag klar för den här gången! Och om ni vill kolla upp låtarna eller inte får ni avgöra, nu har jag tipsat iallafall. Nu ska jag invänta 23:07 och programmet "Storverk". Intressant!

Simma Lugnt! // Philip med B

Meeen, högskoleprov?

Ja, igår gjorde jag högskoleprovet! Det gick asdåligt, men det var ju ganska kul att göra i alla fall! (Y) Nu vet ni det! ^^

Nu kan ju ni som läst detta anteckna denna intressanta information... ;>

Sommar vore nice?

Ja, det vore väldigt nice! Men först ska vi uppleva den underbara våren. En sol som skiner och jackor som åker av. I love.

Jag bjuder på några somriga egobilder i brist på annat:
Och en bild på Philips fina katt, Maja:
© Elin Lundberg