Heath Ledger lever ju visst...


Igår hade jag fest! Det var så jävla roligt... Heeelt underbart. Heath Ledger var där. ^^

Nationella proven i Svenska B.

Nationella proven i Svenska B består av två delar, muntligt och skriftligt.
Resultatet av muntliga fick vi reda på direkt efter våra föredrag (som vi höll i början av april) och resultaten av skriftliga fick vi reda på idag... Jag fick MVG i båda delarna! WOHOOOOOO!

Tyvärr kommer jag nog bara få VG i Svenska B eftersom jag legat på VG på nästan alla uppgifter jag lämnat in. Men jag är glad ändå! =)

Wohooo, cykelkungen!

He he! Jag cyklade till skolan idag... ;> Jag var lite nervös eftersom jag inte cyklat sen oktober och eftersom Philips cykel är väldigt mycket för stor för mig... Jag kommer knappt upp! ^^' Men jag lyckades i alla fall cykla till skolan utan att ramla en enda gång. ;>


Jag kände att jag inte orkade till skolan eftersom jag först ska till skolan, sen till biblioteket och ha möte med min handledare i projektarbetet, sen tillbaka till skolan och sen till musikskolan för att ha sånglektion. ^^ Inte sååå jobbigt egentligen, men ändå. Ibland får man vara slö! ;>

Hoppas att jag lyckas ta mig fram och tillbaka igen utan att ramla då. ^^ Håll tummarna för mig.

Puss på er! :*

Sommar på våren.

Helgen har varit helt underbar!

I fredags var det studentfest! Först förfestade jag, Amanda, Malin, Julia, Christoffer och Philip hemma hos oss. Det var dock inte meningen att Philip skulle följa med från början, men han hade så kul med oss så han kunde inte låta bli. ^^ Temat på studentfesten var att man skulle komma utklädd som något på första bokstaven i ens namn. Jag var emo, Amanda var Alice i underlandet, Malin var mentalsjuk (och shit, hon var typ det på riktigt! Psycho. ^^), Julia var jultomtens älskarinna, Christoffer var clown och Philip var pirat! Vi var alla otroooligt snygga! ;> Ni ska få se bilder när jag får dem av Malin! =) Men i vilket fall som helst så var både förfesten och krogen helt gryyyymt kul! Längesedan jag hade så kul när jag festade!

I lördags åkte jag och Matildus till Uppsala för att spendera dagen och natten hos bästa
Emselie! <3 Dagen bestod av otroligt mycket chill, lite McDonalds, glass och ännu mer chill!
Fulingar:
På kvällen satt vi med en kortlek och ställde frågor till den... Jag har nog inte skrattat så mycket på flera månader. ^^ Tårarna bara sprutade! Lite senare på kvällen kom Emelies amerikanska vän Karl förbi och umgicks lite med oss! Han var hur trevlig som helst och han tyckte tydligen att jag och Matilda var "badass". ^^ Så fick man ju träna lite på sin engelska! Det var kul...

Igår åkte jag och Philip hem till pappa.
Vi grillade kyckling och satt ute och åt! :-O Jag brukar vanligtvis vara väääldigt frussen av mig, men igår frös jag inte alls. Det var väldigt varmt fast det var så pass sent. Vi åt nog vid 7 och sedan satt vi ju kvar vid bordet i minst en timme. SKÖNT!
Mongo i stolen:
Jag och min älskade kisse, Pamela:
Puss gumman!
Bilden på mig och Matilda har Emelie tagit. Philip har tagit bilderna på mig ute i solen.

Let's go to school, today!

Men jovisst! Snart ska jag knalla iväg till skolan. Jag tänkte nu bara uppdatera er lite om vad jag nu har kvar att göra i skolan innan studenten.

Här har ni de kvarvarande uppgifterna:
Samhällskunskapsprov. Om brott och straff, görs om 33 minuter!

Religionsuppsats. Här ska vi skriva om satanism, sekter eller New Age. Jag ska skriva om Scientologi.

Projektarbetet. Jag gör en cabaré tillsammans med Clara, en tjej i min klass. Tills på torsdag ska jag ha skrivit en rapport och utvärdering om arbetet kring den osv.

Samhällskunskapsredovisning. Ska göras tillsammans med Amanda och skulle varit klar vecka 50. Vi är dock inte de enda i klassen som inte gjort den. Tokigt nog är den antagligen jätteenkel att sätta ihop om man bara tar sig tid att göra den. Vet dock inte om vi behöver göra den, men om den hjälper mig att få högre betyg i SH så SKA vi göra den!

Skönt, man kan ju inte påstå att det är särskilt mycket kvar! Men vi kommer nog ha några småuppgifter i de andra ämnena också! Men ändå, chill!

Cabarémöte my ass...

Men kul att jag gick till skolan för att ha EN lektion idag, cabarémöte. Gissa hur många som kom! EN kom! Gissa vem det var! JAG! Dessutom så fick jag typ halvspringa till skolan för att inte komma för sent och så är det ingen här när jag kommer hit... KUL att alla är så engagerade! (Y) Manuset ska enligt tidsplanen vara klart imorgon och det är inte ens halvklart! KUUUUUUUUUL!

Nu när jag fått klaga lite ska jag gå ner på stan och lägga mig i ett varmt solarium och försöka slappna av. Jag har knappt slappnat av på över en vecka... Hoppas ni andra får en bättre början på dagen.

PUSS!

Falun idag!

I söndags var det tänkt att jag skulle söka till Idol med lillebror Oscar, men jag blev tyvärr sjuk så Oscar fick söka med några kompisar i stället. Oscar gick faktiskt vidare till den riktiga juryn, så han blev tvungen att åka tillbaka till Falun idag. Eftersom jag är vääärldens bästa storasyster så följde jag med honom! =) Vi gick upp 05.15, så jag kan ju säga att jag var gaaaanska trött i Falun. Jag skrattade åt typ allting. ^^

Idol-Oscar:


Min lille sötnos gick i alla fall inte vidare. Synd, men inget att bry sig om. Vi gick ner på stan och letade efter ett McDonalds, utan resultat dock. Vi gav upp och gick till Max för att äta i stället. Men det var ju mycket gott det med!

En koncentrerad, söt Oscar:
Pappa kom och hämtade oss vid Max och skjutsade oss till Borlänge (han jobbar där) och så fick vi ta bussen därifrån. Vi klev på bussen 13.30 och somnade typ på en gång. Vi sov båda två tills bussen var framme i Avesta 15.10. Sen gick vi upp till lägenheten. Jag lade mig i sängen och chillade lite med Philip (jag hade fortfarande jacka och halsduk på mig, jag orkade inte ta av det). Så somnade jag och sov lite till och från tills klockan var runt 19.00. Riktigt oskönt. Jag tog då av mig jackan och satte mig här.

Sen har jag ätit hoppande soppa, det kan ni ju anteckna.

Nu sitter jag här med mina studentskor på mig (jag måste vänja mig vid att gå med dem) och ska egentligen plugga. (Y) Så det är väl bara att sätta igång nu då.

Hoppas ni haft en trevlig dag!