Find happiness with that smile of yours.

Try to find the sunshine in the darkest of lives.


Min måne.

Love shine a light, in every corner of my dreams
Let the love light carry, let the love light carry
Like the mighty river, flowing from the stream
Let our love shine a light, in every corner of my dreams

Idag, Simone, är det din dag. Idag skulle du ha fyllt 21. Jag saknar dig så himla mycket och ibland slår det mig att du inte kommer komma tillbaka, någonsin. Det är som att någon sparkar mig så hårt den bara kan i magen. Känslan är så sjuk att jag knappt förstår vad den betyder. Sorg, smärta och saknad kanske.

I vilket fall som helst så tänker jag extra mycket på dig idag. Har även hurrat högt i hopp om att du hör mig och finns hos mig. Ser upp på dig och säger grattis hjärtat, grattis på din dag.

Jag älskar dig så innerligt, min Måne.

Titta vaad jaaag köptee!

Blev lite shoppingsugen när jag gick på stan idag.

Nu har jag äntligen köpt ett par idrottsskor! Kanske kan fungera som motivation. Jag köpte även ett smyckesträd, en mössa, två mobilskal och inlägg till högklackade skor. Känns bra faktiskt!

Riktigt nöjd med mössan som jag köpte på Gina Tricot för 99 kronor.Jag har valt att skippa fredagens föreläsning och åka hem till Philip nu. Jag måste ju faktiskt tänka på min hälsa och jag mår så sjukt mycket bättre när jag får vara med honom. Dessutom är det ju lättare att plugga om man mår bra! :-)
 

Riktigt trött tjej...

Usch vad dåligt jag har sovit inatt... För det första så hade grannen ovanför fest till ungefär klockan 04.00, så förutom hög musik fick jag även stå ut med ett jävla dunkande och stampande i golvet. För det andra så sög min sömn när jag väl somnat. Jag vaknade flera gånger och när jag väl fick sova drömde jag riktigt många sjuka drömmar i stället. Får nog anstränga mig för att inte vara en grinig tjej idag.

Gnäll gnäll, ha en bra dag!

Oh happy day!

Idag har varit en väldigt bra dag, vilket är väldigt skönt. Måndagar brukar jag endast förknippa med ångest.

Idag har Emma och Niclas varit hos mig, det var väldigt trevligt. Vi hade ett 4-timmars hål och köpte därför med oss mat från Max och åkte hem till mig. När vi skulle tillbaka till skolan igen så glömde vi gå av bussen på vår hållplats, detta resulterade i ASGARV från min sida... Längesedan jag skrattade så pass mycket som jag gjorde då. Tårarna har sprutat hela dagen eftersom jag skrattat lika mycket när jag berättat om händelsen. Börjar fortfarande asgarva när jag tänker på den komiska bussturen!

Typ så här mycekt skrattade jag, fast mer:


Efter skolan gick jag och fikade med fina Evelina. Vi dröjde oss kvar i ungefär två och en halv timme och jag kom alldeles nyss hem. Det blev mycket skratt även där och det skulle inte förvåna mig om jag har träningsvärk i magen när jag vaknar imorgon! ;-)

Hoppas alla andra också haft en helt okej måndag!

Kryssning!

I fredags åkte jag, Philip, mor, far, Philips mor och Philips låtsasfar på 23-timmars kryssning. Det var riktigt roligt och här kommer några bilder.

Snygg kille på bussen:

Jag tog en cosmopolitan:
Vi åkte förbi Gröna Lund:

Gör mig redo för kvällen:

Klar för partey:
Lite halvego:

Hyttnummer 4044:

Finaste P:

Hihi, puss baby:
Sweet:

Törstig kille:
Ha ha ha...
"Ich komme!":

Fångst:


Får väl tacka för en supertrevlig helg!

Ont i maagen! :'-(

Ha ha, nej då. Eller jo, men jag har skönt ont i magen! Har världens träningsvärk sen igår! ^^' Märks att jag inte tränat på typ hela sommaren. Skärpning nu! Ska köpa ett par riktigt sköna idrottsskor och börja gå ut och gå lite mer. Det är ju så himla skönt! :-)

Ha en supertrevlig dag!

Varför måste man ha rubrik? ^^'

Fick nyss ett plötsligt infall och blev riktigt sugen på att gå ut på en powerwalk, men eftersom regnet vräker ner nöjde jag mig med ett pass zumba på rummet. 

Man känner sig så himla fräsch när man har tränat. Nu ska jag hoppa in i duschen!


Fritid.

Det är inte ofta jag faktiskt tar mig tid att göra saker som att t.ex. måla eller skriva musik. Häromdagen hade jag ganska tråkigt i S. Rudö och tog mig tid att måla av en bild på lilla Elsa.


Nu har jag även varit till Ikea och köpt ram.
Mamma Emselie ska få denna av mig.

Kul att måla tycker jag! Ska försöka ta mig tid att måla oftare.Grrr.

Sitter och tittar på min karl som går omkring och plockar i rummer. Dreglar lite. Fy tusan vad snygg han är. Grr. Lycklig tjej.

Stressad tjej?

Usch... Jag har haft en återkommande huvudvärk hela veckan. Den kommer då och då, när man minst anar det (och verkligen inte har tid med det). SUCK! Antar att det är stresshuvudvärk, just därför ska jag bara ta det heelt lugnt i helgen och inte plugga någonting! Visserligen blir jag ibland väldigt stressad av att inte plugga också, men nu har jag pluggat så mycket i veckan så i helgen förtjänar jag en paus.

Imorgon ska jag och Philip hem till mor och far där även lillebror kommer vara. <3 Jag och P ska laga mat åt fina familjen och så ska vi kolla på Snow White and the Huntsman. Mysipys.

Saknar dig så hjärtat blöder.Tårarna faller. Älskar dig.


Glaaaaaaaaaaad tjeeeeeeej!

Visst, jag är JÄTTETRÖTT! Men jag är såhär glad fast jag blev tvungen att gå upp 06.00 idag:

För idag får jag träffa Philip igen!! :'-D (Inte alls psycho bild...)

HA EN TREVLIG FREDAG!

Skolstart!

Idag börjar termin 3 av 12. Jag är ganska trött, ganska nervös och ganska spänd.


Ha en trevlig dag!