Nej, orkar jag verkligen?

Jag gråter, sen övertalar jag mig själv att jag kommer klara det här! Jag kan göra det här! Det går över en stund, men trycket i bröstet kommer tillbaka ganska snabbt och gråten ligger åter igen i halsen. Nu har jag börjat blöda näsblod också och det har jag aldrig gjort förut = tydligt tecken på stress. Jag saknar Philip så mycket att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Allt skolarbete ska göras på en gång, de som lägger upp schemat och uppgifterna tänker inte på att vi kanske är människor som behöver andas emellanåt. Det verkar inte så i alla fall. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Jag vill inte hoppa av, jag vill ju bli lärare! Men jag vet inte om jag kommer klara det här. Jag vill må bra, det skulle gå så himla mycket bättre att plugga då, men helt tydligt så mår jag inte bra. Jag vil veeerkligen inte hoppa av, men jag vet inte hur länge jag orkar må så här dåligt. Och jag vet ju inte när eller om jag kommer komma ur det här mörka molnet medan jag pluggar eftersom det är så svårt.

Idag har jag världens tentaångest. Har svenskatenta imorgon. Dessutom gråter jag över att jag vill vara med Philip. Jag vill sitta med Philip hos hans mamma och dricka kaffe och prata skit. Eller vara i Södra Rudö och flumma med pappa och Philip. Jag vill bara ta det lugnt och inte behöva tänka på allt skolarbete.

En tanke som dyker upp i min hjärna med jämna mellanrum är att man kanske skulle ta och bli målare i stället. Ansöka om att få vara lärling, sedan göra ett gesällprov och sedan vara färdigutbildad. Utan att behöva mangla hjärnan. Men jag VILL ju bli lärare! Måste det vara så svårt? :'-(

Julmys!

Idag är det första advent! Jag och Philip sitter och lyssnar på julmusik och gosar lite. Igår bakade vi lussebullar med mamma och pappa. Mycket mysigt!

Inte världens juligaste ljus, men mamma ville tydligen bli av med det:

© Elin Lundberg

Hoppas helgen har varit trevlig. (:

Fars present.

Här har ni en bild på tröjan pappa fick i fars dag-present. (:

Han gjorde ju inte snyggaste minen direkt, he he!

Fotografera?

Jag älskar att fotografera! Jag har dock väldigt länge varit utan kamera och då är det ju väldigt svårt att fotografera (har snott mammas och pappas ibland bara, men man vill ju ha en egen). Alldeles nyss spontanköpte jag en kamera.

Jag köpte en Olympus Mju Tough-810 Silver. Den är stöttålig och vattentät (alltså behöver man inte vara rädd att den ska gå sönder om man har med den när man festar). Jag köpte den för cirka 3000 kronor på
Ellos. Hoppas jag blir nöjd med den när den kommer! Äntligen kommer jag kunna leka fotograf igen! :-D


Har dock lite ångest över att 3000 kronor försvann bara så där... Men men!

Snabbvisit!

Tänkte bara skriva ett litet inlägg om hur awesome min klass är. Tack för en rolig kväll igår!

Klassfest!

Drar iväg på klassfest! Festen hålls hos Gajane (som bor i byggnaden bredvid mig, AWESOME).
Uppdaterar väl kanske imorgon och skriver om det var roligt. (-: Hörs då! ;>

Hihihi.

111031, innan tentan. Ganska neutral, ganska nervös:

111118, fått reda på resultatet G, väldigt glad:


Hoppas ni alla har en trevlig fredag! (:

The Dress!

Här kommer som lovat en bild på klänningen jag köpte:

(Tog bilden när jag var uppblåst som en ballong, men det gör ingenting. ;> )
Den kostade 249 kronor och köptes som sagt på H&M.
Skorna som jag lade upp en bild på
här kostade också 249 kronor.

Puss! ;*

I'm not a robot.
© Elin Lundberg

Shellfish.
© Elin Lundberg

Happy father's day!

Idag är det fars dag! Jag firade honom lite i morse med en present och ett fint kort (som jag ska knäppa kort på och lägga upp här i helgen).

Han fick av mig en blå farfarströja från H&M och han blev mycket glad!

Nu hoppas jag att hans dag blir toppen även om han får spendera en del av den i en bil när han skjutsar mamma till arlanda och mig och Philip till Uppsala.

Älskar dig pappa! :D

Dagens äventyr.

Denna dag har varit en händelserik dag. I alla fall om man jämför med mina vanliga dagar. Först hade vi seminarium (riktigt roligt, vi fick bl.a. rita, jag ska visa någon bild sen. Hysteriskt roligt) vilken inte är speciellt ovanligt, men sen gick jag ner på stan med Emma. Där mötte vi upp Sandra och Lotta för att senda skiljas från dem på en gång igen, de skulle äta och jag skulle köpa fars-dagspresent. Så jag och Emma gick till H&M och letade present, sen såg jag en klänning som jag var tvungen att testa. Jag var TVUNGEN att köpa den, hehe! Sen blev Emma också på shoppinghumör, så vi gick runt och kollade lite och hon testade några tröjor. Sen hittade vi skorna... He he he! Jag och Emma köpte likadana skor.

Asnöjd tjej:

Här har ni en lite bättre bild, tagen från H&M:s hemsida:

Klänningen får ni kanske se någon annan gång. (:

Efter att vi shoppat loss lite gick vi och mötte upp Sandra och Lotta igen. Vi fyra gick sedan för att fika, eller ja... Jag och Emma fikade. Mitt mål med dagen var att få smaka macarones (har aldrig smakat förr) och äntligen fick jag det! Jag vet dock inte vad jag ska säga om den. Den var god.

Jag äger inte bilden.

Awesome dag! Just nu chillar jag sönder och kollar på tv. Ska nog snart dammsuga och städa lite. (: Hoppas ni andra också haft/har en bra dag!

I can do this!

I can do this! I can do this! I can do this! I can do this! I can do this! I can do this! I can do this! 
I can do this! I can do this! I can do this! Jag klarar det här!

Jag måste peppa mig själv. Jag vill bara må bra. Jag vill bara klara det här. Jag vill verkligen klara det här.

Vill bara påpeka att jag älskar mina systrar så otroligt mycket och deras stöd betyder allt. <3

En dag i taget.

Jag kämpar... Tar en dag i taget, annars skulle det inte gå. Kämpar mig fram, försöker hålla modet uppe, försöker klara det här. Idag blir en tuff dag. Jag har en slitsam uppgift att skriva om en bok jag ännu inte läst utifrån en bok jag inte läst. Jag försöker förbli positiv, men inom kort bryter jag ihop för att sedan bli tvungen att kämpa mig upp igen.

Happy smile.

Jag är på väldigt bra humör idag. Känns skönt!

Ska snart laga lunch sen ska jag iväg till skolan. Blir nog nice! =D