Sommarjobb bitches!

I måndags och igår jobbade jag mina två första dagar (introdagar) på jobbet. Jag ska sommarjobba inom hemtjänsten och jag är redan nerkärad i ett dussin goa gamlingar.

Detta blir nog väldigt bra!

Plugg, plugg och mera plugg.

Jag känner mig inte allt för social, men när jag är så duktig och plugga kan jag i alla fall unna mig lite fikapauser ibland. :-) Idag har jag åkt till min bror, svägerska och brorsbarn och gosat lite. Huvudsaken är att man pluggar åtta timmar om dagen, brukar jag tänka. :-)

Bjussar på en snygg bild på mig och min käre kusin. ♥

Where'd you go? I miss you so...


Skiiidoooor.

I love skiing.


Hit och dit!

Idag tog jag bilen till Uppsala för att låna lite böcker på biblioteket och även för att besöka Ikea. I stället för att ha mina kläder i en stor kasse mellan sängen och soffan har jag nu ÄNTLIGEN en byrå hemma hos Philip. Det ser lite bättre ut och jag slipper få tokspel så fort jag ska leta på något klädesplagg... 

Här emellan är det numera tomt. Jääj!
I hallen hade vi förut vår tvättkasse (blå Ikea-kasse) under en svart, halvranglig stol. Numera ser det ut såhär:
Vi har ju en väldigt liten lägenhet, men man får göra det bästa av situationen. Nu kommer vi att bo här tillsammans i några månader när jag flyttar hem, så då känner jag att vi behöver prioritera hemmet lite! :-)

Kalajs!

Mys med kalas för mina tjejer igår! Evelina fick presentkort på H&M, medan Penny fick rosa vingar, en ring i en ask som är formad som en prinsesskrona, ett rosa glas som det står "Princess" på och en klänning. Jag tror att åtminstone 80% av alla hennes presenter var rosa eller lila. Hon är en riktig liten prinsessa den där damen. ;-) Hello Kitty eller Disney-prinsessorna är det som gäller.

Väldigt koncentrerad när man ska klippa själv (ringen hon fick av oss sitter dessutom på fingret):
Prinsess-kjol och vingar på! "De flaxar inte", säger en små-besviken Penny. Vi berättade att om man springer med dem på så flaxar dem. Det blev en del spring med vingarna på efter det. ;-)
Finaste tjejen äter fika och väntar med spänning på sin tårta.
En Hello Kitty-tårta var det så klart. God var den! Mums.
Den andra fia-lottan blev inte med på någon bild. ;-P Puss på er mina tjejer!

Kalas!

Snart åker jag, mor och far iväg till Surahammar för att fira Evelina 14 år och Penny 3 år. Fasters älskade tjejer!
På Pennys dop för tre år sedan. Finaste. ♥

Tjejmys!

Igår var jag, Emelie, Jessica och Evelina hemma hos Matildus och gosade på kvällen. Vi åt tacos och spelade spel. Så himla mysigt. ♥


Grattis min lilla älskling!

Idag fyller min lilla Penny 3 år! Jösses vad tiden går fort...
Ett år senare, vid samma piano:
Och nu är du ännu ett helt år äldre...
Vi ses imorgon min älskade lilla fisunge. ♥

48 dagar - 16 dagar = 32 dagar

32 dagar, det är vad vi har på oss att skriva klart vårt arbete. Om man orkar plugga varje dag och struntar i helger och helgdagar har man dock 48 dagar på sig... Igår hade vi handledarmöte och för tillfället har jag precis kommit hem till Avesta. Idag är det plugg som står på menyn. Det känns hittills ganska bra, men det är klart att man är stressad och vill ha hela arbetet överstökat. Skönt att vi är två som skriver denna gång i alla fall...

Have a nice torsdag!

Påsk var det här!

Igår var jag och Philip ute i Rembo och firade påsk med hans familj. Så himla mysigt! :-)

Finis!
Plutt-skrutt blev trött.
Mys!

Idag blir det påskfirande med min familj. Awesome!

Plugg, plugg, plugg...

Nu vill jag bara att det ska vara den 28:e maj (deadline på självständiga arbetet är 27:e maj). Igår hade vi vår allra sista föreläsning på lärarprogrammet och idag har vi det sista seminariet (om man bortser från ventileringen i juni). Det känns så otroligt overkligt. Jag började väl här alldeles nyss?

Bild från nollningen på finaste Tove och mig. ♥