Jag mår bra idag.

Snart ska jag och Philip iväg till Emma och William så modern kan åka och jobba. Mysigt att få busa med skruttungen. Ikväll ska vi dessutom till mor och far och mysa med dem och lillebror. GOSI! ♥

Jag är glad idag!

Fy fan vad jag är stolt!!

Jahaja... "Jag går ner till gymmet och testar springa lite i mina obekväma skor." (Skön-skorna är i Uppis). "Kommer säkert inte orka någonting... Men men, lite kommer jag ju springa i alla fall och det är ju bättre än ingenting." tänkte jag och gick ner till gymmet. Men jaha! Bara sådär, hux flux orkar jag helt slå mitt personbästa med hästlängder! Jag bara sprang och sprang. Stolt tjej. Nu hoppas jag att jag orkar springa lika långt nästa vända också! Damn...


Gosi.

Idag kände jag att jag saknade min älskade vän och eftersom varken jag eller Philip hade någonting att göra åkte vi upp till Skogsbo och busade och gosade lite med våra älskade Emma och William. ♥

Min bästa myskille.

Min älskade pluttskrutt.

Fredagsmys.

Imorgon blir det fredagsmys med dessa filurer:

Me and my brother:
Shit vad fina vi är.

Ledig och lycklig.

Mina PM är färdigskrivna och jag ska skicka in det sista idag efter att Philip har kontroll-läst det. Detta betyder att jag är ledig till på måndag! Wiiiiiiiie! Imorgon ska jag och Philip passa vilding-William en stund på dagen. Mysipys!

Jag är glad!
 

En katt i en hatt.

Eller nej, det var ju jag.
Men en katt på ett sängbord har jag minsann!

Are you scared yet.

Skön ansiktsmask var det i alla fall! (Y)

Ha ha ha! Ja, man gör väl allt man kan för att slippa plugga?

Jag har i princip bara städningen kvar! ;-) Jag har tränat (slog rekord på löpningen, wohoooooooooooooooooo, det var längesedan kan jag säga), spelat massa gitarr och sjungit, gått igenom en jävla massa bloggar (och nu uppdaterar jag ju min egen as well). MEN, jag har i alla fall skrivit klart en av de två uppgifterna som ska vara klara på fredag, så jag känner mig ganska bra ändå. Hi hi!

Snart ska jag gå och laga middag och efter det ska jag faktiskt plugga.
Peace out.

Uppsala-och pluggångest...

"Slå mig i huvudet så jag tippar av och inte behöver åka till Uppsala ikväll" sade jag nyligen till min karl... Jag vill stanna här. Jag vill inte skriva någon jävla läromedelsanalys och jag vill inte åka ifrån Philip. Jag skulle behöva en ledig dag. Jag längtar oerhört mycket tills jag har skickat in läromedelsanalysen och den didaktiska analysen (senast fredag ska de in), för då är jag "helt ledig" till på måndag, då vi börjar ny kurs. Det jag menar med "helt ledig" är att det nästan alltid brukar vara litteratur att läsa inför introduktionen också, men jag det gör jag aldrig. Jag vill gärna börja kursen innan jag börjar plugga! :-) På måndag börjar vi i alla fall med specialpedagogik och jag hoppas att det är en lärorik och nyttig kurs. Det låter roligt i alla fall!

Nu ska jag och Philip kolla på ett avsnitt Seinfeld och sen ska jag fortsätta plugga lite innan färden till Uppsala. Puss!

Vår, vinter, vår, vinter, vår...

Men jaha? Nu är det vår igen tydligen... Kan inte vädret bara bestämma sig om det ska vara snöstorm eller 8 grader varmt ute?

Blä. Har ångest över skoluppgifter. Är sugen på saker. Fick nyss en allergichock och nyser som Prosit i Snövit och de sju dvärgarna. Vill träna, men blev superslö av allergimedicinen. Kände för att klaga lite. Nu känns det bättre! ;-)

Nu har jag varit nyttig i 13 dagar av 31. Det känns bra! Dock tror jag att jag ska draaa mig till sovrummet och tvinga min slöa kropp att zumba lite. Är så trött dock... zzzZzZZzzZzZzzzZz

På fredag tänkte jag och Philip äta på O'Learys, men det var tydligen fullbokat... Poop.

Ikväll blir det Uppsala igen. Där blir jag kvar tills jag är klar med mina uppgifter (förhoppningsvis åker jag tillbaka på onsdag kväll). Gulleplutt-Emelie skjutsar mig till tåget ikväll. TACK BÄSTA! <3

Supergod och nyttig efterrätt.

Igår och i förrgår åt jag denna goda efterrätt som både är nyttig och mättande.
Såhär gör du: Mixa två bananer med två msk kakao och lite sötningsmedel. Lägg i en tallrik och ställ in den i frysen i ungefär en timme. KLART! Jag hade varma bär till. Mums!

Lillebror. ♥

Jippie! Imorgon får jag äntligen umgås med min fina lillebror.
Jag tycker väldigt mycket om denna bild då den tydligt visar hur nära vi står varandra. ♥

P.S. Jag lovar att komma och hälsa på i Norberg så fort jag kan! :-)

Mysdag.

Jag och Philip kom nyligen hem från mor och far. Jag har haft ont i ryggen sedan jag vaknade (legat konstigt? sträckt mig? virus?), men jag har hunnit göra en del saker idag ändå (dock har jag inte haft ro att sitta still och plugga och det kommer jag ha svårt med nu när jag måste plugga också). Jag har idag letat igenom Oscars flyttlådor i vetskap om att flera av mina ägodelar låg i dessa (bl.a. min stavmixer och knivslip) och jag har dessutom rensat bland mina kläder. En hel säck med gamla, slitna kläder blev det (kläder jag tidigare inte slängt eftersom de har sentimentalt värde).

Jag har alltså varit pigg hela dagen och förutom ryggontet har jag mått bra. Men nu börjar jag känna mig lite hängig och funderar på om ryggontet beror på något virus som smyger sig på. I vilket fall som helst är det ju inte särskilt kul att ha ont i ryggen. Vi får se hur mycket plugg jag hinner med innan jag tappar tålamodet. Nu har jag dock klämt i mig värktabletter, så jag hoppas att det går över.

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!

Egengjord korv!

Såhär på kvällskvisten har jag och pappa för första gången gjort egen korv. Asgott blev det (vi provsmakade en korv, och ska äta det till lunch imorgon).


Jag älskar frukost.


Dutti tjej?

Igår var mormor och Stefan här och fikade. De hade med sig semlor, men jag hade pratat med mormor innan så de visste att jag inte ville ha. Jag åt lite supermumsig nötmix i stället.


Kände mig duktig som lät bli!
Jag älskar denna nötmix:

När jag och Ullis var på bio i tisdags testade jag dessutom en sån här:
Jag köpte den till vänster och den var svingod! Mer tack!

Frussen...

Jag älskar att sno Philips tjocka, långa, sköna tröjor! MYS!


Ja ja... Jag SKA plugga! ;-)

Vinterland.

Jag och Philip tog en promenad på 7,2 km i morse. SKÖNT! Jag stannade dock och knäppte kort hela tiden (naturen är så oerhört vacker när man går älvpromenaden) och fick springa ikapp Philip titt som tätt.

© Elin Lundberg

Nu har jag och Philip förberett högrevschili som ska stå och puttra i tre timmar ungefär. Jag har gjort guacamole och limeinlagd rödlök som vi ska ha till. Nu blir det pluggtime! PUSS PÅ ER!

Jag är stolt över dig.

Du är min lillebror, och jag är stolt över dig.

© Elin Lundberg

Röster från barndomen.

Åh! Det var så himla kul att få se Bergslagens folkhögskolas musikal i lördags! Jösses vad duktiga de är! Här kommer "lite" bilder.

Vi hade reserverade platser nästan längst fram. Hi hi!
Snyggobert...
Söto-Papi:
Sötobert!

Allting går upp för mig när solen går ner...

 

Lördagsgos!

Broder, Pennybus och Isac:
Söto-Isac:
Min lilla tjej:
Fasters älsklingstjejer:
Stor tjej kan sitta på höga stolen själv:
Pamela var gosig!
Min lilla bus:
Jag satte upp hennes hår (med en sån där metallgrej) och snodden fick sitta i jättelänge!
"Abusch", som Penny säger:
Fluffobert, som jag säger:

Älskade familj. ♥

Ibland saknar jag min katt...

Den 25/12 - 2010 gick vår kära katt bort. Han hann bli 17 år och jag tror att han levde ett lyckligt liv. Han var älskad (och fruktad). Vår bästa gangster. ♥ Jag kan fortfarande drömma att du står och jamar utanför dörren, eller kommer upp i sängen och gosar.

Det har gått tre år sedan du försvann, men jag kommer alltid att sakna dig.

Kärlekens dag.

Jag köpte ett jättefint pussel som jag pysslat med hela helgen.
We love each other:
Jag fick Rufus av min P:
Philips presenter från mig:
Philip köpte mousserande vin som vi kunde ha till jordgubbarna:

Hög mysfaktor!
Supermysig alla hjärtans-dag. ♥

Deppdag idag...

Ibland har man bara såndana dagar. Har inte orkat plugga en sekund och orkar inte träna heller. Faktum är att jag tänker gå och lägga mig nu. Låt oss hoppas på en bättre morgondag.

Imorgon blir det bio med Ullis. Vi ska se filmen Her. Det blir nog myysii. ♥

Suuuugeeeen!

Dålig uppdatering här tycker jag! Det kommer några inlägg snart. (Y)

Jag är lite sugen på sötsaker... Jag vill veeerkligen testa nya Marabou Oreo, men det får vänta till den 14:e Mars.
En hel helg har passerat och jag har inte fuskat en enda gång. Jag är sjukt stolt över mig själv. Philip köpte geléhallon på alla hjärtans dag, men jag nöjde mig med jordgubbarna jag hade köpt till oss. Igår åt jag dessutom fullkornsris i stället för pommes till pappas kycklinggryta! :D

Jag har dock inte hunnit träna någonting i helgen och det känns inge bra. Imorgon hoppas jag att jag orkar träna efter skolan, men då måste jag handla och så också, så vi får se hur det blir...

Min helg har i alla fall varit toppen och det kommer fler inlägg om den inom kort. Stay tuned! ;-)

My beautiful locket. ♥

© Elin Lundberg

OMNOMNOMNOM!

Jag är nu hemma i Avesta igen. Mystorsdag med min karl. Vi åt så jävla god middag! Världshistoriens godaste nachotallrik...

Först lade jag ett lager nachochips över hela tallriken som jag strödde över mozzarella på. Denna hade vi, supergod:
När mozzarellan är på chipsen slänger man in tallriken i mikron i cirka 30 sekunder, sen på med tacofärs, grönsaker (vi hade paprika, gurka och lök), creme fraiche, salsasås och guacamole. MUMS!
SÅ JÄVLA GOTT ATT JAG VILLE GRÅTA NÄR JAG ÅT DET! ;-)

Wohoooo?

Sådär ja, nu är mitt PM inskickat! Jäklar vad mycket ordbajsande det blev på slutet alltså... Det sköna är att kompletteringen inte ska in förrän den 14:e mars! ;-)
Nu är det bara att börja på nästa uppgift! Ingen rast och ro här inte...

It's just like autumn...

© Elin Lundberg

Pluggperiod = bloggperiod?

Ha ha... Jag tror att mitt pluggade och mitt bloggande hänger ihop ganska bra! Jag bloggar mycket oftare under pluggperioder, antagligen för att man ändå sitter vid datorn och för att man vill ta en liten paus. Ganska lustigt ändå om jag kollar tillbaka på bloggen, vid t.ex. tentapluggperioder har jag skrivit betydligt fler blogginlägg är vid lugna pluggperioder.

Fonny... ;-)

Precis såhär känner jag just nu...


Jag ska skriva på en fråga till, sen får jag gå och sova... Sen har jag bara en del kvar (av tre) att ta tag i imorgon. Senast 23.59 ska det lämnas in imorgon. (Y)

Åh nooo.

Jag hade sönder min fina tallrik (igen) som jag fått av Philip...
 
Jag har i alla fall nyss kommit in i rummet igen efter en mysig stund med några finingar från korridoren. De åt äppelpaj, jag åt äppelskivor med kanel och sötningsmedel. Mums! Nu måste jag återgå till pluggandet.

Puss!

Nyttig månad.

Jag har bestämt mig för att ha en nyttig månad, med start i dag och avslut den 14:e mars. Jag ska under denna månad hålla mig borta från pizza, godis, alkohol, så mycket socker som det går, fikabröd, glass, grädde, chips och popcorn. Jag ska dessutom försöka äta minimalt med bröd, och jag får inte äta t.ex. kebabrulle eller kebab med bröd. Jag tror att jag behöver lyckoönskningar, socker-och kakmonstret herself...

Detta innebär alltså att jag inte får smälla i mig choklad eller geléhjärtan på alla hjärtans dag, jag får inte äta popcorn när jag ska på bio nästa vecka, jag får inte äta någon semla på fettisdagen och jag får inte äta tårta när mamma fyller år. Dock så är allt detta heeeelt på mina villkor, så om jag faktiskt skulle känna för att fuska någon gång (exempelvis när mamma fyller år) så gör jag kanske det... Eller inte... Vi får se helt enkelt. Det bästa är att Philip är superstöttande och ska försöka vara ganska nyttig han också.

Jag kommer under denna månad dock äta massor av frukt och t.ex. grönsaker och dipp. Mumsigt och inte lika onyttigt som godis och chips. Jag har även bestämt att jag får äta nötter (men jag får inte vräka i mig). Dessutom ska jag såklart försöka att dra ner lite på matportionerna och äta mer mellanmål.

Jag hoppas att detta ska gå bra, men jag är orolig att jag ska vara för svag och falla för frestelser... Håll tummarna för mig!

Jag äger inte bilden.

Vi ger och ger, ni tar och tar...

Jag är trött på dig, jag är trött på er. Men jag bryr mig inte längre! Jag har underbara vänner som jag älskar och som faktiskt bryr sig om mig.

Myskväll.

Philip lagade smaskig måndagsmiddag. Myskarl. <3
I love you.

Snälla Elin, bara skriv klart det där jävla PM:et nu, så du kan börja på nästa jobbiga uppgift...

Så fick jag mail från kursledarna nu, TVÅ dagar innan PM:et ska in med ett förtydligande som ger mig megaångest... NEJ, jag tänker INTE skriva om svaret bara för att ni inte var tillräckligt tydliga i instruktionerna! FU...

Det går saaaakta framåt... Snart har jag bara tisdag och onsdag kvar att skriva på. Klar måste jag ju bli i alla fall... Det är ju tur att man har möjlighet att komplettera om det går åt helvete.

Gårdagen var gooosi!

... och Emma bjöd på smarrig frukost imorse! Muuums. William sov dessutom till nio! Sovmorgoooon. :D


Mina fina julklappar.



Bättre sent än aldrig?

Pluwgh!

Åh vilket toppenliv jag känner att jag lever just nu! ;-) Man drunknar ju i plugg... Men det är samtidigt lite härligt att sitta uppe sent och bara skriva så fingrarna brinner!

Imorgon får jag i alla fall en paus, då jag ska till Emma-Pemma och sooova ööööver och goooosa! Vi ska spela Wii och mysa. Hi hi! Längesedan vi gjorde någonting riktigt mysigt, bara vi två. <3 William kommer ju också vara med då, men han går ju för hoppningsvis och lägger sig några timmar före oss! ;-)

Zuuumbaaah!

Sådär ja! Ett pass Zumba såhär på morgonen är aldrig fel!
Jag älskar träningsvärken man får av Zumba. Det känns att man använder muskler som man knappt vet att man har. (Eller JAG vet ju, jag har ju nyligen haft värsta megatentan om kroppens anatomi.) ;-)

Morsning korsning!

Jag har nyligen ätit havregrynsgröt med äppelmos (MUMS) och nu tänkte jag väl plugga lite innan det är dags att packa, duscha och åka till skolan. Efter skolan tar jag tåget till Avesta, där jag blir hämtad av min mor. Philip har grabbhelg i helgen, så jag sover hos mor & far inatt och hos Emma-Pemma imorgon! :-D

 
Vi hörs!

I like!

Jag har fastnat för en skön låt! Låten heter Chocolate och framförs av The 1975.


Jag får värsta myskänslan när jag lyssnar på den. Hi hi!

Lill-Elin med pojkfrisyr...


HAHAHAHAHA! Jag har ingen aning om HUR gamla dessa bilder är, men de skulle kunna vara från runt 2004... Fihn.
 

Grattis till en liten tjej!

Åh, jag blev tårögd när jag såg att fina Sara nu har fått sin lilla prinsessa. Grattis igen!


Senare idag blir det att träffa en annan Sara, min Sara som jag saknat i snart två månader... Det ska bli mysigt att fika lite och snacka lite skit. <3

Uppsalahelvete...

Åh, jag orkar inte åka tillbaka till Uppsala... Jag får alltid ångest när jag måste åka (dock är den lindrig nu, jag är för trött för ångest)... Tur att det bara är onsdag till fredag den här gången, och nästa vecka är det tisdag till torsdag! Dock har jag ju det där jävla PM:et att skriva nu, så det kommer inte kännas som att jag har helg förrän nästa torsdag... (Jodå, lite i alla fall! Jag ska sova hos Emma på lördag så då får man väl koppla av lite kanske.)

Idag blir det pluuuugg och imorgon blir det pluuuuugg! Imorgon kaaanske jag ska träffa Sara, men det känns lite tight när jag har så mycket plugg.

Ha en bra dag!

Barnvakt!

Idag är jag barnvakt åt William. Han är sjuk, så jag erbjöd mig att vara hemma med honom så Emma kunde åka till skolan och Pontus kunde jobba.

William har varit glad och sprallig som vanligt, men för ett litet tag sedan blev han jättegnällig och skulle hänga på min höft hela tiden. Han har feber, så jag gav honom alvedon och lade honom i sängen. Nu har han sovit i en halvtimme ungefär. Tröttpluppen. ♥


Presenter!

Dessa fick Philip av mig i fredags:
Tre bunkar, en skärbräda, en vattenkokare, en påse chips, två påsar dippmix, tre ölkorvar och 6 öl (hans favoriter såklart!). Han blev glad! :-)

Av sin far fick han detta:
En back med 23 olika ölsorter, torrostade jordnötter, chilinötter, ostronsås, ölkorv och pingvinstänger. ;-)

Nöjd kille har nu öl så det räcker ett tag i alla fall...

Pluggmys!

Det går bättre att plugga om man har lite mysstämning. Tända ljus, en kopp kaffe och en Philip som sitter och pluggar mittemot. Han ska snart steka på lite käk åt oss, man behöver ju energi om man ska orka plugga! ;-)

Bilden är tagen av mig.

Ikväll får det nog bli lite Zumba också... Fy tusan vilken onyttig helg det har varit. Men så måste det få bli ibland! ;-)

Trökplugg...

Orkar inte sitta med mitt tråkiga PM... Just nu är jag och Philip hos Emma och William. Vi ska skjutsa ner dem till Avesta-hälsan så William får kolla sin dumma hosta. Sen lär jag väl sätta mig med mitt tråkplugg igen. Tur att det inte ska vara klart förrän 12/2. Jag kommer säkert sitta hela nästa onsdag och ha panik över att jag har hela PM:et kvar! ;-)

Epic helg.

Philip är väldigt nöjd med födelsedagshelgen och han beställde nyss en iPhoooone 4S och abonnemang. Coooling. Skönt att han äntligen får en egen smart-phone att pilla på och att han äntligen kan ringa så mycket han vill utan att behöva tänka på kostnaden!

 

Firande ohoy!

Oj vad vi har firat 23-åringen! Igår var vi som sagt hos mor och far och firade min karl. Till förrätt åt vi jalapeno-poppers, det var starkt och gott (det kändes dock i magen imorse). Till varmrätt åt vi texmexburgare med sötpotatispommes. Burgarna gjorde vi själva på egenmald högrev och på burgarna hade vi egengjord BBQ-sås (godaste såsen jag någonsin ätit), picklad rödlök (också helt otroligt gott), guacamole (nomnom), hamburgerost och lite ketchup (det enda vi inte gjorde själva var alltså brödet, ketchupen och osten). Jösses alltså... Denna hamburgare var den godaste hamburgaren jag någonsin ätit (och då har jag ätit VÄLDIGT goda hamburgare). Pommesen var också sjukt goda. OMNOM!
Till efterrätt blev det tårta som jag gjort (Emmas underbara recept).

Chokladbotten, dumlefluff, hallonmousse, grädde och hallon ( tårtan) och kitkat (runt tårtan). MÖMS!

Idag var vi hos svärmor och firade. Det var jättemysigt! Jag har faktiskt saknat både Philips mor och Philips morföräldrar som också var där... Emma hade gjort smörgåstårta (GUUUUUUD vad god den var, och det var första smörgåstårtan hon någonsin gjorde) och jag hade med mig tårtan jag gjorde igår. Vi myste, åt massa gott och drack kaffe. Gos!

 
Runt tre åkte vi hem till Philip och strax efter kom Philips far och sambo och fikade. Trevligt det också! Lite skitprat till kaffet är alltid välkommet. ;-)

Nu på kvällen har är vi tillbaka hos mor och far. Vi har ätit plankstek och nu chillar vi i soffan. Hoppas ni alla har en trevlig lördag! Pöss!