Ems!

Förra veckan köpte jag och Emelie en varsin glass och satte oss i solen för att njuta lite. Helt underbart var det. Ingen ond vind som fick gåshuden att resa sig, bara hettan från solen.

Självklart köpte vi oss en varsin "Calippo Shots".
MUMS!!!

Jag är sjukt snygg...

Bara så ni vet...


Elin @ Julia's place in Örebro!!

I helgen har jag varit hos fina Julia i Örebro och gosat lite! Det blev en visit från fredag till söndag. Mycket trevligt då jag aldrig varit i Örebro förr. Fin stad! (Sen hade jag ju saknat Julia OFANTLIGT mycket också, sötis.)

På fredagen blev det utgång på Strömpis. Först förfestades det till Bring it on: All or nothing. Ganska gosigt. Hi hi!
Före fix:

Efter fix:

I love you and I mean it:

Sötaste minen:

Strömpis var ett väldigt nice ställe. Det var sjukt mycket folk (även om Julia sa att det var mycket mindre än vanligt) och det var ashärligt att få komma ut och shakea lite! Shake your bootie!
Gott gott:


Igår (lördag) blev det en liten tur till stan. Där gjorde Julia några ärenden och sen bakisfikade vi:

När vi kom hem blev det filmmaraton! Vi kollade på sex filmer på lördagen. Dessa var: Raise your voice, Remember me, Systrarna i jeans, Systrarna i jeans: den andra sommaren, Save the last dance och Save the last dance 2. Den bästa av dessa filmerna var lätt Remember me, som jag velat se väldigt länge!

Man måste ju tjocka sig lite när man kollar på film:


Söndagen bestod av lite mer filmtittande (Fullt hus och typ 2/3 av Fullt hus 2), lite gos och lite chill.

Tack för en fin helg mitt hjärta.

Ha ha ha...

Jag googlade det här med en röd prick i ansiktet. Det första som kom upp var väl inte det härligaste.

"Det vanligaste symtomet är en knuta eller fläck någonstans på huden som inte brukar klia. Den kan vara hudfärgad eller blekröd, sitter oftast i ansiktet..."

Men jag förstod att jag troligtvis inte har cancer. Jag gick in på sidan och det stod en del saker som bevisade emot att jag skulle ha cancer. ^^' Ibland ska man inte googla saker. ;-)

Red dot... What is it?!

Om jag fick ta bort en sak från min kropp skulle det faktiskt inte vara mig fläskmage, utan min röda prick som jag har på näsan. För det mesta tänker jag jag inte på att den finns där. Men folk som inte känner mig ser den och det stör mig. Pappa har dessutom frågat om jag har en finne på näsan allt för många gånger.

Det som är mest mysko är att jag inte har någon som helst aning om vad det är. Jag har liksom inte haft den hela livet, men bra många år. Jag hade dessutom en annan prick av samma variant som denna strax innan den här. Jag hade den då på nästippen. Den försvann helt plötsligt och jag blev då överlycklig, men bara någon månad efter det dök denna upp...Den kanske inte är jättetydlig, men är det någonting som någon har tänkt på när jag lagt upp bilder på mig själv? Ofta redigerar jag dock bort den i photoshop...

Wow!

Ja, wow! Det är det enda jag har att säga just nu... Ha ha! Befinner mig liite i chocktillstånd (bra chocktillstånd dock, så oroa er inte). Heeeeeee heeeeeeeeeeeee!

Three years and still loving.

Idag är det tre år sedan jag och Philip låg och gosade i bäddsoffan i lägenheten för att sedan bli tillsammans när Philip skulle bege sig hemåt. Jag kommer ihåg det så väl och jag kommer nog aldrig glömma det.

Tre-årsdagen firas idag med att bara gosa (och kolla på "The Butterfly effect" som jag inte sett på flera år) men vi firade lite mer i fredags (eftersom vi inte kunde vara tillsammans hela dagen idag, och eftersom Christoffer och Ullis var hemma hos oss igår.) Vi firade i fredags med att äta efterlängtad pizza (inte jätteromantiskt, men vi har hållit oss ifrån pizza ett tag för att det skulle vara extra gott och det var det sannerligen!), bada, doppa jordgubbar i smält, vit choklad och dricka mousserande vitt vin. Det var en mycket gosig dag och man kände hur kärleken pyrde i luften.

Det mousserande vinet fick vi av mor och far i present:

I'm just saying: "Yummie":

Denna bild är tagen den 22:a februari 2009 (alltså innan vi blev tillsammans) på en fest som jag hade endast för att försöka fånga Philips hjärta. Ha ha. Det var en awesome fest i alla fall!:

I love it!

Fler gosbilder:


I loooove you! :-D


Spring?

Några bilder från en dag då jag var lite fotosugen.

© Elin Lundberg

Just you and me together.

I would fight for you.
I would kill for you.
I would die for you.
I would do anything for you.
I love you.
I miss you.
Because you are my sister.Zumba fitness!

Startade dagen med lite zumba. Det är så sjukt roligt och skönt! Jag har (eller ja, Malin har) en box med toning sticks och fyra DVD:er som jag använder FLITIGT nu när hon inte bor här. He he! Vet inte vad jag ska göra när hon flyttar tillbaka och jag måste skiljas från Zumban dock... Får väl köpa en egen box. ;-)

SÅ skönt!!

I'm just happy and all...


And the skies are blue.

The grass is green.

I'm just wishing...

© Elin Lundberg

SJ, det svarta fåret.

För en vecka sen bokade jag gårdagens tåg som skulle ta mig hem till Uppsala. Jag tänkte att det är lika bra att boka i tid, för jag lyckas alltid boka när andra klass är slutsålt och måste då boka första klass... Eftersom det var sportlov förra veckan så var andra klass såklart uppbokat fast jag bokade en vecka i förväg. Åter igen fick det bli första klass.

Igår var jag ändå en aning pepp på att få åka första klass. Säterna är sköna och det är mer plats för ben, väskor osv. Först var tåget försenat (detta gjorde mig ingenting då det ändå bara var tio minuter försenat) och när tåget väl kom in visade det sig att min vagn var trasig. Varken dörrarna (ut från vagnen, inte de mellan vagnarna), lamporna eller värmen fungerade. Resten av tåget var verkligen smockat så jag satte mig på min bokade plats trots mörker och kyla. Det var faktiskt väldigt mysigt! Eftersom jag åkte hem på kvällen var det mörkt ute under tågfärden och det var väldigt mysigt att kunna sitta och titta på stjärnorna och sådant under resan.

Lite surt att jag missade bussen jag brukar ta och fick vänta 20 minuter (jag vet, 20 minuter är ingenting. Hade det varit hemma i Avesta hade säkert sista bussen redan gått) men det var ju inte så farligt ändå. Jag kom hem halv nio i stället för tio över åtta, så det var inte så stor skillnad.

Kall, men mysig resa. Hi hi!