Jag och min lilla Elsa. <3

Gosigaste lilla tjejen! Precis som sin mamma! :**


<3

Du är så sjukt fin och jag älskar dig så sjukt mycket. Ville bara säga det.


Doooooosis!

("Doooooosis!" betyder typ "Gooooos!" eller någonting sådant.)

Idag har jag varit hos min vackra vän Emelie i ett antal timmar. Vi var även ner på stan och shoppade lite (jag fick med mig en cardigan, en topp, en body, tre par trosor och två kökshandukar hem).

Har passat på att gosa massor med denne filur idag:

... fast nu är hon ju ganska mycket större! :'-D Min lilla gosistjej. Glada krabat.

Älskar er Emselie och Elsa!

Bästa.Bilden är tagen av vår fina
storasyster.

So far away...

Imorgon får vi säga farväl hjärtat. Men inte för alltid, vi ses snart igen. ♥


Jag mår så dåligt att jag inte vet var jag ska ta vägen just nu. Jag känner mig så tom. Kan inte morgondagen bara vara över?

Butterfly...

Igår var det så himla fint väder hela dagen. En riktig sommardag!
© Elin Lundberg

Lillkillen låg och gosade med oss ute på trappen.

Sorg och saknad.

Nu ska jag försöka skriva ett inlägg som jag skjutit upp i två veckor. Ett inlägg om en person som jag tycker väldigt mycket om, men som jag inte kommer få träffa mer.

Den 27:e Juli hände någonting som jag inte riktigt kan förstå. Det är helt ofattbart och jag vill verkligen inte att det ska vara sant. Jag fick reda på att en kvinna född 1992 (som mig) från By (By är en liten by som jag är uppvuxen i) hade kört av vägen och avlidit. Min mage vände sig ordentligt och jag var så himla rädd eftersom chansen att jag kände denna kvinna var väldigt stor. Efter någon timme fick jag reda på att det var min barndomsvän, Olivia, som det gällde.

Jag kan fortfarande inte förstå att du är borta hjärtat. Jag kan inte förstå att du bara försvann. Men en sak är säker och det är att du är en av himlens vackraste änglar.

Olli, jag förstår inte varför just du blev tvungen att försvinna. Mina tankar går till dig och din familj. Så himla fin familj ska inte behöva lida så.

Vila i frid älskade Olivia. 920324 - 120727

Skönt spabad! (Y)


Dalhalla...

Ja, som sagt så skjutsade jag och Philip mor, far, farbror, farbrors sambro, fars kusin och hans fru till Dalhalla igår. Vi åkte vid 17.00 och kom fram 19.00. Konserten började 21.00 och pappa trodde att de skulle hålla på till ungefär 23.00. Annette (fars kusins fru) gick och frågade så att jag och Philip skulle veta när vi skulle hämta dem igen och då visade det sig att konserten skulle hålla på till 00.30. Man blev lite paff eftersom jag och Philip i vanliga fall går och lägger oss senast 22.00 (inte på helgerna kanske, men man blir ju trött på helgerna också). Det var bara att acceptera, men tanken på att mörkerköra (som jag endast gjort EN gång förr) medans man var trött kändes inte så lockande... I vilket fall som helst så gick det bra. Vi kom hem till mina föräldrar igen runt 03.00 och sedan anlände jag och Philip i Rembo runt 03.25.

Tacka aldrig ja till körningar innan ni vet vad ni gett er in på säger jag bara! Nu var visserligen detta väldigt bra övning och det tycker jag så klart bara är bra. Över 40 mil körde jag igår, pust.

Idag blir det bara chill och ikväll ska jag på bio och sedan ut och käka med bästa kören! PUSS!

Emselie och Elsa!

Idag har jag varit hos mina älskade Emselie och Elsa och gosat. Det är alltid lika gosigt och trevligt att vara där! Mina älsklingar!! :'-D <3

Snart ska jag och P åka och hämta mor, far och några till och skjutsa dessa till Dalhalla. Ibland är det härligt med körkort och ibland blir man bara utnyttjad. ;-)

Ha en trevlig lördag!!

Bäste Oscar!

Idag fyller världens bästa lillebror 18 år och i denna skrivande stund sitter jag på hans 18-årsfest.

Jag kan knappt tro att min lilla bror har blivit så stor. Sjukt är det. Men i vilket fall som helst så är han bäst. Min älskade lillebror. GRATTIS! <3