En lärare...

Den 10/6 hade jag min första skolavslutning som lärare. Det var fantastiskt. Jag fick höra av alla föräldrar att jag är underbar och att det kommer att bli tomt och konstigt utan mig. Många kramar och många tårar från mitt håll. Jag kommer att sakna mina barn så mycket att det aldrig kommer gå att beskriva. Tack för ett fantastiskt år kollegor, barn och föräldrar. Ni är underbara.

Denna fick jag av föräldrarna och mina barn:

Bråvalla och grejer...

En vecka på min semester har passerat och den spenderades på Bråvalla med världens bästa lillebror och sjukt awesome vänner.

Jag och Andreas bytte septum mot solbrillor. ;-)
Lyckades fixa ett ganska obekvämt brännmärke redan första kvällen...
I lördags var jag bombsäker på att någon gått in i tältet och stulit min mobil (tidigare har någon gått in i tältet och snott öl, så ingenting är omöjligt)... Jag vände upp och ner på min halva av tältet, hittade den inte. Jag var skitförbannad i ungefär en timme och sedan letade jag även i alla kassar (jag hade bara slängt in mobilen i tältet (och antod att den borde ligga på min klädhög som alla andra gånger jag hade gjort likadant)) och längst ner i den lilla apotekskassen vi hade i tältet låg den. Score för pricksäkerhet...
Camp Tutti Frutti Navelpung.
Igår var vi slitna och sov hela kvällen...
Philip lade upp denna på sin instagram:
^^

Tack alla inblandade för fem fantastiska dagar. Nu är det skönt att vara hemma hos Philip och vår säng igen. ♥