Julfirande.

Nu åker jag och firar jul med min Emma och min William. ♥

Julegos!

Idag har jag fått julmysa med min Ems och min Elsa! Vi bytte julklappar, gosade och fikade. ♥ Emelie fick ett par örhängen av mig (ena hennes hål har vuxit ihop och jag tycker att det är dags att fixa det, he he) och Elsa fick en klänning till hennes Maileg-kanin. Båda två verkade glada över julklapparna och jag är suuupernöjd med min! Jag fick ett presentkort på H&M, hi hi! Så nu ska jag köpa massa fint för det. ♥ Tack mina hjärtan! ♥

Vilken tur tant Elin har som får vara en del av era liv. 
 

Snart är det julafton!

2009:
2010:
2011:
2012:
 

Kärlek.


 

Söt rumpa.

Jag har hört att söta rumpor går i släkten... ;-)
Söta tår har han också... ^^'

Christmas song!

Nämen vad hände här?! : http://www.youtube.com/watch?v=0qEGzcYGnjc&feature=youtu.be

Jag lade upp en egen (dåligt inspelad med mobilen) jullåt på youtube... Måste börja blotta mig lite mer med min egna musik känner jag! Lyssna och säg vad ni tycker. PUSS!

Ikväll!

Imorgon har jag tenta, men jag finner det ganska svårt att hitta koncentration till att plugga till den... Ikväll ska nämligen jag och Oscar gå på Pierce the Veil och Bring Me the Horizon!! JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD!

Jag har blivit lite förälskad i Pierce the Veil, som jag lyssnat väldigt mycket på den senaste tiden. Jag var inte helt hundra på att jag skulle följa med på BMTH, men när jag fick reda på att PTV var förband bokade jag biljetter på en gång!

Jag älskar Bring Me the Horizon och har sett dem live en gång... Det var dock 2009, så de har ju hunnit utvecklas grymt mycket och det ska bli sjukt kul att se dem igen!
 
Lillebror kör till Stockholm och jag kör hem. Hoppas att det ska gå bra (och att det inte hinner bli alltför snökaosigt innan vi kommit hem ikväll).

Gosi.

Jag beställde nyss hem ett mobilskal som ser ut så här:
FINT! ♥

Snart kommer det!

Innan jullovet har jag tre tentor, tre föreläsningar och två seminarium. Komsi komsi jullovet! :D

Julstädat och julpyntat.

Nu är även mitt rum fint och juligt. Det känns mysigare att plugga när det är julstämning...
 

Julmys.

Jag och Philip är hemma hos mor och far och idag har vi julstädat och fixat med gardiner och sådant. Gooooosi! Jag ska även sätta upp gardiner hos Philip innan jag åker till Uppis.
Glögg, lussebullar, pepparkakor och ädelost. JUL! ♥