Nöjd!

Jag är så jäävla nöjd med mig själv. Jag har gått ner 10 kilo sedan förra sommaren och det känns sjukt bra. För en gångs skull är jag faktiskt nöjd med mig själv. Ska försöka få bort magen också, men det är ingenting som jag kommer fokusera på speciellt mycket... Jag rör mig i veckorna och mår bra av det, så är det!

Före:
Efter:
(Hade ingen efterbild bakifrån.) I'm awesome. Det är bl.a. båda mina systrar som motiverat mig så sjukt mycket för att lyckas med detta. Båda två har blivit så fina när de förlorat sina kilon. Dessutom har min P gått ner 15 kilo sedan förra sommaren. Duktig honey!

Tentaplugg!

Åh, det är så himla kallt i mitt rum! Men samtidigt är det väldigt mysigt att gå omkring i mina varma sockor och "min" tröja som mamma har stickat!

Dessutom är min plugghörna lite mysigare nu med en planta i hörnet. Hela rummet känns mycket mer hemtrevligt!
Så ja, jag pluggar på (visserligen är det facebook som är uppe på datorn på bilden)! Imorgon har jag tenta i skönlitteratur (för barn). Jag hoppas på det bästa för jag har inte har någon som helst motivation till att plugga idag. Kaffe hjälper dock. ♥

Livet som Uppsalabo.

Jag älskar Uppsala. Jag trivs så himla bra här och är så hilma nöjd att jag valde att plugga just här. Det har dock sina nackdelar så klart...

Varenda dag som jag är i Uppsala saknar jag P oerhört mycket. Ibland kan det kännas som att det faktiskt gör ont i hjärtat för att saknaden är så stor. Tur att jag kan åka hem varje helg. ♥

Det är inte heller endast P jag saknar. Jag saknar en viss liten hårboll också när jag är här. Min lilla Albus växer så himla snabbt och det känns ju ännu snabbare när man inte ser honom varje dag. Min lilla fjant som är rädd för snö och som lyckas gå vilse på gården... Snutt.

Jag skulle absolut kunna tänka mig att bo här även efter mina studier, förutsatt att Philip bor här med mig såklart.

A beautiful friend.

Jag har fyra systrar. En heter Erica, en heter Lina, en heter Emelie och en heter Jennifer.

Glöm aldrig att jag älskar dig. 

The winter came.

Dessa bilder tog jag igår, innan snön började falla.
© Elin Lundberg

The Baptism Outfit

Såhär fick det alltså bli idag:

Nu är det sovdags. Puss och god natt!

Dop.

Dagen har varit underbar. Här kommer den i bilder.

Elsa med sina underbara, vackra och kärleksfulla föräldrar:
Pappa Chrille läser lite:
Prästen pratar lite:
Vatten på huvudet:

Vattnet var roligt:
Vacker mor, vacker dotter:
Morbror, fadder, pappa, mamma, Elsa & präst Ingrid:
My brother suited up:
Älskade lilla charmtroll:
Superlyckat dop med en riktigt snäll, liten tös och riktigt gott fika.

Hjälp mig!

Imorgon ska jag på dop! Inte vilket dop som helst, utan min Elsas dop. Problemet är att jag inte vet vad jag ska ha på mig. O.o Här kommer ni in i bilden. Vilken av dessa tre klänningar ska jag bära imorgon?:
Klänning nummer ett:Klänning nummer två:Klänning nummer tre:SÅ, lite hjälp nu tack! :*

Jäääj!

Imorse satt ett kuvert med ordet "Explanation" på. Innuti fanns en förklaring till min förlorade mat och 200 kronor som ersättning. Detta gjorde mig genast på superbra humör! Tack!

Myspys med Lullebull.

Igår kväll blev det goskväll med min fina Ullis. Först gick vi dock på laxjakt, någon i korridoren har slängt/snott/flyttat på all min mat som jag hade i frysen. Jag är fortfarande sjukt arg, men jag satte upp en lapp igår så vi får se om någon kan berätta var min mat har tagit vägen...

Väl hos Ullis kollade vi på Valentine's day, bra film! :-)

Jag äger inte bilden.

Vi drack även massa te! :-)

Denna bild däremot äger jag. ;-)

Jag är så sjukt glad att jag har dig, don't go away...
<3

Trött tjej...

Ha ha, man kan ju åtminstone försöka hålla sig vaken och koncentrera sig när man har gruppmöte...
Så himla trött idag! ^^' Snart väntar sängen!

Flummosar...

Quality time with my brother.

Broken heart...

När jag och Philip hade varit tillsammans i ett halvår överraskade han mig med ett jättefint set bestående av en djup tallrik, en assiett och en kopp. Det är verkligen ett jättefint set med hjärtan och blommor på och jag använder det flitigt. Nu har dock den djupa tallriken gått sönder och det skar i hjärtat när jag hörde hur porslinet delades itu.

Det borde väl finnas någon form av porslinslim? Det går nämnligen att sätta ihop delarna helt och gör man det så syns det inte ens att den är trasig! Hoppas, hoppas, hoppas!
 

Åka hem!

Idag får jag äntligen åka hem till min favoritkille igen! Albus alltså... Ha ha, nej! Självklart menar jag Philip, men jag får även åka hem till min tokiga gos och gosa!

Toaletten är jättespännande:
Ha ha, så söt:
Min och Philips bebbe:

Skönt att ligga såhär tills man ramlar ner:

Åh vad han är go min lilla prins!

Älskar min Måne.

2 år sedan idag. Jag saknar dig. <3

Saknad.

Jag drömde en så sjukt bra dröm som blev så sjukt dålig när jag vaknade. Jag saknar dig.


Lillebror.

Söt han är min lillebror:

Kärlek.

Det här mår man bra av...
Älskar dig lilla vän. Skulle göra vad som helst för både din mamma och dig! :-)

P.S. Nya modet med dreggel på hela tröjan. Bara så ni vet! ;-)

Jag är kär.

Jag är så himla kär. Ikväll får jag somna i min mans (han är en man, vi är inte gifta) famn igen och det är bland det bästa jag vet. Han är helt underbar min Philip. Är jag utan honom en dag så saknar jag honom så innerligt.

PUSS ÄLSKLING!

Tentaångest...


Usch vilken hemsk tentaångest jag har. Det har inte blivit så mycket plugg idag p.g.a. tågförseningar och skit + att ångesten ligger i vägen. Jag ger upp så fort jag försöker. ASJOBBIGT! Har försökt rycka upp mig, men nej... Det fungerar helt enkelt inte. Jag får väl bara göra mitt bästa och hoppas att det räcker. Annars blir det omtenta helt enkelt.

Vill bara att det ska vara imorgon efter tentan nu, för då får jag åka hem till min man igen. Behöver honom för att slappna av efter tentan känner jag. <3

Sen blir det långhelg. "Ledig" torsdag till tisdag. Torsdag till söndag ska jag och Philip vara hus-och kattvakt. Goooos!

Dagens klädsel / plugg med kissen


Det går mycket bättre att plugga när Albus hjälper till:

Heh! Ha en bra måndag!