Barnvakt!

Är hemma hos Philips far i skogsbo denna helg. Magnus är i Tyskland så jag och Philip är barnvakt åt världens bästa lilla Kajsa. <3


Puss!

Onödigt is the shit!

Hej, jag har inget att skriva men jag skriver ändå!!! :-D Idag är det pannkakor i skolan och vi ska snart gå och äta!! :-D Sen har jag gitarr!!! :-D Sen slutar jag!! :-D Sen ska jag till Philips pappa!!! :-D Sen ska jag och Philip ut och springa!!! :-D Awesome dag!

PUSS!

Charmtroll... Eller?

Eftersom jag har sådan bloggtorka så får ni nöja er med några flummbilder från någon gång i tvåan. Jag kommer inte ihåg om de togs i höstas eller i våras. ^^' Och vissa har jag säkert redan publicerat här i bloggen. =)

PoosarN:


Lite busig:


Bara allmänt ful:


Förtvivlad?:


Superman:


Leave me alone:

Och sen blev det liksom inge mer. ^^

Onödigt inlägg, ja. Jag håller med.


Lördagsmys!

Hallå där!
Idag är Kim här (Oscars "kompis"... ;>) och om någon timme kommer Tom och Christoffer hit! Som ni kanske inte vet så är jag och Philip (och Oscar) "husvakt", så vi bor hos mamma och pappa denna vecka när de är i Prag.

Eftersom vi är ensamma här så får jag laga maten, och det är ju skoj! Men igår var det inte så kul för då var jag sjuk... (Intresseklubben antecknar!) Ikväll ska vi kolla på film och basta. (Y) Mysigt! =D

Varför skriver jag egentligen detta? Är det någon som bryr sig om att jag är husvakt och att Tom och Christoffer ska komma hit? Nej... Jag tänkte väl det! ^^

Ironipuss.

Inception!

I förrgår bjöd jag Philip på bio! Det var hans "ettårspresent" från mig... ^^' Bara ett halvår försenad! Ha ha! Vi gick i alla fall på "Inception". Den var faktiskt sjukt bra! Jag skulle nog kunna betala för att se den igen. ^^ Sjukt cool idé och en hel del coola effekter också! I love! Philip tyckte också att den var asbra! =D Det var ju tur att jag bjöd honom på en film som han tyckte var bra! ;-)

I recommend!


Puss!

Gula löv på marken.

Hösten är verkligen här! Marken är täckt av gula löv och det är sådär lagomt, mysigt kyligt ute. Visserligen älskar jag verkligen sommar, vattenpipa och varma kvällar.


"Nykter" myskväll på skolavslutningen med vattenpipa och massa vänner!

Men hösten är så himla mysig! Alla fina färger på träden och fluffiga halsdukar som håller värmen! Myspys!

Gratulerar på 18-årsdagen! :-D

Tänkte väl passa på att säga grattis till Christoffer nu när jag ändå sitter vi datorn. =) Busfröt fyller ju 18 idag. =D Jag har dock inte haft möjligheten att säga grattis (jag har endast skrivit det) då jag inte träffat honom idag. Men imorgon så. =)


Grattis! :-D