Mysdag!

Idag åkte jag till Emma direkt när jag vaknade. Hon bjöd på dunderfrukost och det var myyysi! Sen har vi busat med William, promenerat lite, flummat lite, slagit in lite ettårspaket och gosat. Emmisen bjöd på lunch också, fining!

När jag varit i Skogsbo gick jag ner på stan. Jag skulle egentligen bara köpa alkohol och ett par örhängen, men jag fick även med mig en väska, en klänning och en maskara...

Lindex: 79,50 kr.

Åhléns: 299 kr (MEN, den var på rea. På lappen stod det 199 kr, men när jag skulle betala kostade den bara 99 kr. AWESOME!)
 

Vänskap.

Ibland kan jag sitta huuuur länge som helst och tänka på mina vänner och hur mycket jag älskar dem. Vad skulle jag göra utan mina underbara, omtänksamma vänner?
      När jag känner mig nere eller ledsen kan det ofta räcka med att tänka på mina underbara vänner för att må bättre. Hjälper inte det kan jag alltid ringa någon av dem och jag kan då vara säker på att jag mår mycket bättre efter samtalet.

Ni vet vilka ni är, ni som alltid finns där. Känn er älskade, för jag älskar er varenda sekund av varenda dag!


P.S. Mina älskade syskon och min älskade pojkvän kan ju också suuuga åt sig av min kärlek. Ni är också underbart fina vänner. <3

En bästa vän.

Idag har jag varit hos EMSÄLÄÄÄ och ÄLSAAAA. Haha... Känner mig lite småflummig och bloggar hellre än att plugga om kroppens alla cykler och ännu svårare grejer...

Jag har varit och busat och gosat hos Ems och Elsa idag. Emelie bjöd på pannkakor. Hi hi! Vi har tokat oss som vanligt och busat med en trött, men sööööt och tokig Elsa. Vi har även druckit kaffe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha ha ha.

Wohooo!

Idag väntar tentaplugg... Det vi just nu håller på med (kropp och hälsa) är väldigt intressant, men även vääääldigt svårt! Lycka till till mig.

Bjuder på en random bild.
 

Trött efter en fullspäckad helg!

Jag är suuupertrött! Det har varit en supermysig, jätterolig och fullspäckad helg. Fredagsmys med älsklingen, shopping i Borlänge med Emma-pemma, filmgos med lillebror, mys och bus med William, bullbak med Emmisen och söndagsmiddag med tre troll (fyra troll med William).
 
God natt! :*
 
 

I've got that smile on my face.

 

Jag längtar och längtar!

Jag längtar till imorgon då det blir en riktig mysfredag med min älskling. Jag längtar till på lördag då jag och Emma ska till Booorlääänge och shoppa. Jag längtar till på söndag då jag och Emma ska baka inför hennes födelsedag, samt umgås hela dagen och äta middag tillsammans med våra män på kvällen. Jag längtar till på måndag då jag ska träffa min fina Ems igen. Massa kärlek.
 

Men alltså?!

Ibland känner jag mig inte helt frisk i huvudet...
Som tur är så är ingen av mina vänner eller familjemedlemmer särskilt frisk i huvudet... Man känner sig ju lite mer normal när man bara umgås med andra knäppgökar! Ha ha! ;-)

HOW beautiful is he?

Min fina P.
Puss babe!

ZzZZzzZz

Åh, vad sjukt mycket svårare det blir att gå upp när det är såhär mörkt ute! Det är inte alls särskilt roligt att behöva släpa sig ut ur sängen när det är mörkt i hela rummet...
 
Tänk i början på terminen när jag var tvungen att gå upp runt klockan sex varje dag, då var det jättelätt (okej, inte alltid) att skrutta upp ur sängen just för att det var ljust när man gick upp! Aja... Vi är på väg mot mörkare tider och det är bara att acceptera. Nu är det bara att tända ljus och mysa med te och sköna sockor för att överleva depressionen som jag ibland drabbas av.
 
PUSS!

Bye bye weekend...

Jahapp! Då var helgen slut då... Imorgon börjar skolan 10.15, vilket innebar att jag kunde ta ett morgontåg från Avesta, vilket betyder att jag fortfarande är kvar hos Phiiiliiiip! Hihi! Eftersom det är en "lång vecka" (måndag till fredag) denna vecka (från och med imorgon) kändes det lite bättre att man kunde förlänga det hela med en natt. Ska bli skönt med en helt ny vecka med ett helt nytt ämne (Kropp och hälsa (NO)) och helt nya tag! På lördag ska ju dessutom jag och Emma till Kupooooleeeen! :'D <3


Tänk vad jag älskar att få sova i min karls armar, och det är precis vad jag ska göra nu. Lycklig tjej... God natt! :-D <3

Mysdag.

Idag, precis som igår, har jag haft en riktig mysdag! Igår var jag ju hos Emma-Pemma och William, och idag har jag varit med Emselie, Elsa och Matildus hela dagen.

Vi har haft det mysigt med lunch på stan, fika, Vampire Diaries, bakning och flum. Elsa har varit tokig som vanligt. Heh!

Puss!

Hehehee!

Vi älskar dig mamma Emma!
 

17/10 - 2013

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt! HURRA! Nu blir det vinter, nu blir det vinter, som vi har önskat. HURRA!

Stora killen!

Idag har jag varit hos min Emma-Pemma hela dagen och fick äran att vara med och bevittna skruttungens första steg. Stolt kille, stolt mamma och stolt Elin kan jag lova.

Alla bilder är tagna av miiiig.

Bra koll där Elin...

Men åh... Jag trodde att vi hade seminarium 14.15-16.00 idag. Det hade vi inte. Vi hade seminarium 13.15-15.00 idag. Som tur var skrev Tigern och frågade om jag började 13.15, jag blev då osäker, kollade schemat och såg att vi började en timme tidigare än vad jag trodde... Jag fick då stänga av datorn, packa fort som fan och springa till bussen. Jag skulle egentligen ätit hemma, men jag fick i stället slänga i mig vrålhet mat (jag värmde för länge) på tre minuter. Det resulterade i magont ett tag efteråt.
 
Seminariumet var i alla fall väldigt givande! Just nu sitter jag på McDonalds och försöker fördriva tiden tills mitt tåg går om 50 minuter. Jag åt nyss en McFlurry med Mars i. MUMS!
 
Har lust att köpa en äppelpaj också! Eller lite pommes! Eller båda alternativen... Ha ha ha. Tjockis.

SÖTSUG!

Åh! Vad händer med mig?! Tror att magkatarren har börjat visa sig igen för jag äter (vill åtminstone) heeela tiden! Och jag är så JÄKLA sugen på sötsaker varenda sekund jag är vaken... Ge mig cupcakes, tårtor, kakor, godis, CHOKLAD, vad som helst som är sött!! Igår åt jag upp min lönnsirap som jag hade i skafferiet... Ja! Jag är hopplös...

Just nu sitter jag och dricker te med chokladsmak (AAAASGOTT) och en hel del canderel (sötningsmedel) i. Är man sugen på choklad så tager man vad man haver.

Imorgon ska jag i alla fall till
Emmisen och baka äppelpaj (och munfjärta och asgarva). Längtar! Ikväll åker jag hem till min man igen. Snart kommer det nog upp bilder på hur det ser ut i hans lägenhet. Hihi!

Jag uppdaterar ikväll eller imorgon bitti angående vad jag lyckas smocka i mig idag. HAHAHA! Störd är jag.

PUSS!

Storasysters födelsedagsfika, precis vad jag vill sätta tänderna i nu:

IKEA!

Nu drar jag och Philip till Erikslund för att handla lite grejer till hans lägenhet! Hylla, bord och stolar står på inköpslistan.

Hörs då! ;-D

Charmörer...

Åh vad jag älskar er.

Min lilla gosfia.

I fredags åkte jag och hämtade min lilla brorsdotter i Västerås, bara för att jag ville låna hem henne lite och gosa. Hon var lite hostig och kinkig, så eftersom Philip var skäggig och läskig har hon även varit väldigt klängig och gosig (vilket givetvis inte gör mig någonting). 

Igår kom Emma, Pontus och William på besök också. William var väldigt flirtig medan Penny mest ville klänga på faster (men lite bus blev det i alla fall).

Allt har gått superbra och det är alltid så mysigt att få låna hem min lilla tös. <3


Gosi, mysi osv.

I lördags hade jag och Emma myskväll med tacos, godis, chips, pudding, läsk och film. MYSIGT! Vi gosade och flummade som vanligt.

Här har ni den vackraste bilden vi tog under kvällen:
Vi höll på att garva ihjäl oss när vi såg bilden...


Idag har jag varit hos Emma och William hela dagen. Emma har städat lite och grejat och jag och William har buuuusat! Vi tog dessutom en timmes tupplur alla tre på eftermiddagen. Hi hiii!

Älskade unge!
Det är en ära att få vara en så stor del av ditt liv. Bästa tok-William. ♥

Jag saknar dig min vän.

Idag är det 3 år sedan du så drastiskt slets bort från oss. Jag saknar dig så himla mycket älskade Simone. Hjärtat värker av kärlek jag inte fått ge dig. Det värker av all saknad som ligger där och gror. Jag älskar dig vännen.

Blommorna är från både mig och Ems, bara så du vet. 

Lillebror.

Jag älskar dessa två bilder jag tagit på lillebror.


© Elin Lundberg