Baby.

Åkte hem till älsklingen waaay tidigare än planerat... Skulle åkt hem imorgon eftermiddag egentligen, men jag åkte hem imorse för jag ville hem till min Philip. <3

Nu väntar vi på Tom och Christoffer, vi ska ha Bond-"maraton" (vi ska väl bara kolla på två filmer tror jag)... Jippie! ^^' Nu, mer SATC medans min fina diskar. PUSS!

Beautiful.

Jag kan inte beskriva hur jag känner. Det är så himla jobbigt och jag vill bara gå och lägga mig. Finns du med mig?

Begravningen var jättefin och otroligt smärtsam. Att se dina anhöriga lida så. Det är smärta. Men vilken fin bild av dig som stod framför kistan, min vackra Simone. Jag tänker på dig hela tiden. Lova att aldrig försvinna. <3

Fick skolkatalogen idag. Jag var inte så beredd på att du skulle stå där och le. Jag är inte beredd att förstå att du inte kommer tillbaka.

Hard times.

Today's the day. Hjärtat dunkar och pulsen slår hårt. Tur att jag har min Emselie i alla fall. Utan henne vid min sida skulle jag aldrig klara av detta. <3 Jag uppdaterar om hur det gick senare.


Älskling. <3

Ja, det är tufft... Imorgon är det begravning. Idag var vi i kyrkan och tränade inför imorgon med kören. Det var inte direkt lätt kan jag ju säga. Jag har en stor klump i halsen och längtar inte precis till imorgon. Vi ska sjunga "As I went down in the river to pray" och "Love shine a light". "Love shine a light" har alltid varit min och Simones låt då det alltid var vi som sjöng den med alla andra från kören i flera stämmor i bakgrunden. Nu ska Emelie sjunga Simones del... Det kommer bli så himla svårt för oss att sjunga den, men vi har ju backup av de resterande i kören i alla fall. Jag kan fortfarande inte förstå att du är borta gumman. Kom tillbaka nu. <3

Philip Carl Bladlund, tack för att du finns. Jag klarar inte det här utan dig. <3

Mattefreak!

Jag gjorde nyss mitt första prov i Matte D och jag gjorde det på 7 minuter!! Då kan man ju tro att det gick dåligt, men nej då, det gick asbra! :'D Jag känner mig som värsta geniet nu! MOAHAHAHAHA!
Såhäääär glad är jag över det! Gammal glad bild:


Jag är så himla glad över att jag har gjort alla mina skoluppgifter och sådant i tid hittills denna termin. Eller, just ja... Jag har ju en engelskaläxa som skulle vara inne för några veckor sen som jag inte har gjort. (A) Men okej då, nästan alla läxor och uppgifter. ^^ Ska försöka fortsätta med det så jag inte får magkatarr igen!

PUSS!

Love.© Elin Lundberg

Kul att man verkligen ser att Philip är mycket brunare än mig. ^^

Beautiful Blogger.

Idag tilldelades jag så fint ett Beautiful Blogger Award av min älskade syster Erica. Tack så mycket systeryster! Det känns väldigt fint att jag faktiskt fick detta.


Beautiful Blogger Awards regler:
- Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
- Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av.
- Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem.
- Skriva 7 intressanta saker om dig själv.

Jag är inte så aktiv i bloggvärlden, och jag skulle väl tilldela mina awards till Erica och Emelie egentligen. Men de har redan fått. ^^'

Men ett av mina awards får alltid lika snygga Elina vars blogg jag älskar.
Det andra får min söta klasskamrat PG (Pernilla) som också har en väldigt nice blogg! :-)
Ett tredje får Matilda som är helt insane på att måla, asduktig på att fota och även väldigt musikalisk och detta speglas så klart i bloggen.

Men okej, sju "intressanta" saker om mig själv:
- Jag bor tillsammans med min pojkvän sedan över ett år tillbaka i tiden.
- Jag är helt överüberovertokig i bebisar och barn. Kan inte få nog av småttingarna. <3
- Jag tror att jag vill bli lärare när jag blir stor.
- Jag får magkatarr typ 3 gånger om året eftersom jag alltid är stressad över att jag alltid måste prestera så bra som möjligt i skolan...
- Jag är jättekänslig och börjar väldigt lätt grina. ^^
- Jag äääälskar mat och godis! :D GE MIG KÖTT!
- När jag var liten ville jag väldigt gärna få dålig syn så jag skulle få glasögon, jag funderar nu på att köpa ett par utan styrka. ^^


Autumn.

Fångade lite av höstens skönhet igår.

En av favoritbilderna tror jag:


Söt-pälskling:Snygging!


En till favorit:


Haha, tungan ute. ^^

Knäppskalle... ^^

Jag ville faktiskt också leka lite!

Han sa att jag såg full ut så jag blev ledsen:


Happy:

© Elin Lundberg

Bilderna är tagna av mig och Philip (Philip har tagit 4 stycken) och redigerade av mig. =)

Gårdagens:

Men okej då... ^^' Igår hade jag i alla fall min myyyströja på mig som jag köpte i Linköping för snart två år sedan! :D

Till hade jag ljusa H&M-jeans och mina favvoconverse:

Puss!

Dagens:

Men eller hur! ;>

Grr! ;)

På visit hos mor och far!

Jag och Philip är på besök hos mina kära föräldrar och eftersom det inte går en enda buss till stan härifrån efter 17.00 så ska vi sova här! :D Vi har ätit kräftor och även en massa tryffel... He he he! (A) Så har vi kollat på Panama, Berg flyttar in och Välkommen åter. Awesome myskväll! :D


Wohoooo! Jag fick G+ på samhällskunskapsprovet jag gjorde förra veckan! (Jag hade vanligtvist inte blivit så jättenöjd med "bara" ett G+, för jag är lite av en nörd, men nu hade jag inte orkat plugga en sekund så jag trodde verkligen att det skulle bli ett IG. Tur att man är med på genomgångarna! ;>)

När jag var på väg hem från skolan idag på min (Philips) cykel så var jag så himla pepp på såpbubblor eftersom vädret var perfa, men tror ni inte att jag har gömt mitt såpbubblesvärd på fyllan och glömt var jag har lagt det? Jo... Det har jag. x'D Så jag var lite arg (!!!) när jag kom hem, men pappa köpte ett nytt likadant när vi var på coop! (A) ♥ (Bortskämda unge tänker ni, men nja... Lillebror är lätt mycket mer bortskämd än vad jag är!) Ha ha!

Ha en trevlig kväll!
Adios amigos!


Outfit of the day!

Inte så jättofta som jag lägger ut dagens outfit, men nu ska det bli ändring på det! Eller hur Erica? ;) Ni får se vad jag flörtar om när jag väl börjar på riktigt med detta! ;)

Ursäkta att jag ser så mongo ut...

Happyface!

Jag hade ett av mina älsklingspar skor till:


PUSS!

Passiv!

Nej, jag är inte speciellt aktiv i bloggen dessa dagar. Men jag är i alla fall inte lika passiv som min syster, så brukar det inte vara direkt! Men hon tar väl kanske ikapp snart med 100 blogginlägg på en dag, eller? O.o Hoppas det, för jag älskar att läsa hennes blogg!

Ironipuss på er!

Tack för att du finns där.

Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig.

Min älskling. <3

Min älskade vän.

Simone Marcus, när jag träffade dig första gången på Ericas handbollsträning så stal du mitt hjärta på en gång. Du var så lätt att umgås med och du fick mig på så gott humör. Du fick mig alltid på gott humör! Jag kan inte riktigt förstå vad som har hänt. Ditt skratt ekar i mitt huvud och jag kan inte förstå att jag aldrig mer kommer få höra det. Jag älskade dig Simone, älskar dig. Jag kommer alltid älska dig, men du ska bara veta vilket hål du har lämnat i mitt hjärta. Det har varit så underbart det senaste året när jag har fått träffa dig så ofta igen. Som förr i tiden. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket. ♥

910927-101010

"Om livet vore rättvist, var vore vi då?
Var vore du då?
Skulle vi ha dig kvar och få höra ditt skratt igen?
Se dig le igen?
Skulle tomrummet i hjärtat vara fyllt av din kärlek?
Av din omtänksamhet?
Skulle jag kunna skratta utan att känna ånger?
Utan att bli ledsen igen?
Skulle tårarna sluta falla av saknad?
Skulle hoppet komma tillbaka?"
© Elin Lundberg - 2010

Without you, the ground thaws, the rain falls, the grass grows.
Without you, the seeds root, the flowers bloom, the children play.
The stars gleam, the poets dream, the eagles fly, without you.
The earth turns, the sun burns, but I die, without you.

Shoooes!

Jag är absolut inte lika galen i skor som min syster, men hade jag pengar så skulle jag nog ha en hel del skor också! Jag köpte ett par nya skor i helgen som jag är helt förälskad i!

De är köpta på Monki:

I love!

Studion!

Jag och Amanda var i fotostudion förra veckan och fotade lite. (Eller ja, hon fotade mig.) Så här har ni några av bilderna:


Vi hade riktigt roligt!
Tack Amanda! <3