Livet.

Många saker som händer nu. Det allra största är att vi flyttar om FEM dagar. Det känns helt sjukt. HEEEELT SJUKT. Den här veckan blir det packning, NetOnNet, Surahammar, banken, familjemiddag och FLYTT. Gosh. Idag har jag köpt soffbord och en skohylla. På lördag hämtar vi nya soffan. Allt känns helt fantastiskt. Jag är så lycklig.

Bild från i fredags när jag var utklädd på jobbet.

Fasters älskade tjejer.


Fredag kväll.

Gårdagen var fantastisk. Först en superbra arbetsdag och sen en helkväll hos Emsi, Elsa och Linnéa. Massa mys och otroligt mycket skratt. Bäst. Elsa fick dessutom en tidig julklapp av mig. Hon är galen i Buzz Lightyear, så hon fick denna fantastiskt fina dräkt av mig. Bästa Elsa. ♥

Good morning.

Idag är en ny dag. Imorgon är det fredag. Igår fick jag träffa min älskade stora lilla kille igen. Plus bästis och svärmor och Pontus. :-) Nu åker jag till jobbet. Häv a najs torsdag!

Trött...

Jag är sjukt lättväckt. Otroligt lättväckt. Igår jobbade Philip kväll och kom därav hem ungefär 22.30. Jag gick och lade mig strax före åtta och somnade på en gång. Jag vaknade inte när Philip kom hem och inte heller när han kom och lade sig. Trött tjej. Sov till 06.00, så idag har jag varit pigg och glad. Ikväll blir det väl att lägga sig liite senare, för Philip är ledig imorgon, så han vill gotta sig lite och soffmysa ikväll.

Puss!

Teacher.

Klart läraren behöver ett par snygga glasögon.
Tråkigt bara att det inte är några glas i dem.

Mysfika.

Idag blev det en mysfika med saknade Sara. Mysigt! Nu är det lite flyttpackning som står på agendan. Ska även försöka hinna diska och städa lite. Skön och mysig söndag med andra ord.

Finast.

Hon är så himla fin, lilla Peg. ♥


Eeeegooo.

Jag hade lite tråkigt när jag väntade på Emma-Pemma igår. ^^' Trevlig helg på er!

Hälsoläget.

Jag har nu i några veckor undvikit att äta godis, bakverk, chips och liknande onyttigheter. Anledningen är att jag mår så himla dåligt när jag äter det. Det verkar som att jag inte tål eller är överkänslig mot vissa ämnen i dessa provianter. Idag provade jag att äta TRE godisnappar. TRE STYCKEN! Jag fick ont i magen och rapade i flera timmar efteråt. Däremot åt jag lite fikabröd i söndags, och då protesterade magen inte. Fikabröd verkar fungera i liten mängd, chips kan jag äta i vääääldigt liten mängd, men godis får jag jätteont i magen av. Jag blir dessutom illamående. Samma gäller om jag äter pizza (alltså även om jag inte äter så att jag blir mättare än nödvändigt). Ont i magen och rapar i flera timmar. Jag ska försöka fortsätta hålla mig borta från godis (förutom choklad, det kan jag också äta om jag håller mig till en liten mängd). Det finns ju så himla många olika substitut till godis. Jag kan ändå behöva en lyckospark, för jag ÄLSKAR verkligen godis... :-(


Syskonflumm.


En liten tjej...

... som börjar bli väldigt lik sin storasyster.


Han. ♥
Freeeedag. ♥

Idag tänker vi på en stackars bästis som skriver tenta nu på förmiddagen. ♥

Idag är fritids stängt och jag är ledig från förskoleklassen. Vi fritidspedagoger har planeringsdag och eftersom vi ska vara i Krylbo kunde jag sova lite längre. Sköööönt!

Trevlig helg!