Övertid.

Idag blev min stackars kollega tvungen att åka in och sy i tummen (det är farligt med träslöjd har jag hört) så jag fick ta stängningen på fritids. Det var mysigt, speciellt sista halvtimmen när det bara var jag och en liten sötnos kvar. På eftermiddagen hade vi ett viktigt samtal om hur man är en bra kompis och hur man uppför sig på fritids. Busungarna hade väldigt många bra kommentarer och jag blev stolt. Imorgon hoppas jag att de kommer ihåg allt de sade idag. Finisarna. ♥


I like.


Goder morgon.

Shit alltså. Jag var verkligen aptrött hela dagen igår. På min rast låg jag och sov med huvudet på skrivbordet inne i kontoret. På kvällen skulle jag på speedway med Philip och Tom, men det orkade jag inte. I stället gick jag och lade mig klockan 21.00. Skönt. Idag är jag piggare, men det beror nog dels på att Philip börjar tidigt idag och var tvungen att gå upp samtidigt som mig. Det är mycket trevligare med sällskap på morgonen.

Jag har precis duschat och nu ska jag äta lite frukost. Idag är det freeedag och efter jobbet blir det Stockholm!

Trött.

Idag är jag trött som tusan. Det var svårt att komma upp ur sängen, vilket resulterar i en mindre avancerad frukost. Imorgon är det i alla fall fredag, och jag, Philip, mor och far ska bege oss till hufvudstaden. Det blir nog mysigt. :-) Imorgon ska jag ha musik med fritids igen, men jag har ingen aning om vad vi ska göra. Får spåna lite och hoppas att jag kommer på någonting.

God natt. Höll jag på att skriva. Hej så länge. Menade jag.

Peg Sylvia Valdine Sarlin ♥

Idag har vi träffat Peg, tre dagar gammal. ♥

Superstolt storasyster. ♥ Superstolt faster. 

God morgon!

Lite morgonkaffe nu då, sen tar vi tag i dagen! ;-)

Jag är lite avundsjuk på Philip som är ledig idag och ligger och sover för tillfället. Söt är han i alla fall. ♥

Efter jobbet i fredags...


I was ganska trött efter första veckan på jobbet. Kände mig som en liten bulle.

I miss you.

Saknar min lilla Penny-groda. Får träffa min lilla skrutt imorgon i alla fall. Fasters älskling. ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Jag mår så bra.

Det var flera år sedan jag mådde så här bra. Fast jobb och en underbar familj. Kan man begära någonting mer? Idag föddes en liten Peg, 51 cm och 3215 gram. Faster Elin är så himla glad. ♥ Can't wait to meet you. ♥ Utöver allt detta har jag fantastiskt fina vänner. Jag mår så himla bra idag.


Nu håller vi alla tummar och tår att jag och Philip hittar en ny lägenhet snart. Vi letar febrilt.

Löööördag.

Så himla skönt med helg! :-D Yiiiha! Jag ska alldeles strax till gamla jobbet med lite fika. ♥ Saknar mina fina kollegor! På förmiddagen blev det äntligen fika med Jessica. Mysi! ♥

Efter besöket på jobbet ska jag hem och städa och dona lite. Det kanske blir en promenad i höstsolen också! :-D

Musiiiiik.

Det blev inte någon dejt igår heller... I stället åkte jag till Emsi och gosade med henne, Elsa och Linnéa. ♥

Idag ska jag ha musik med klassen och fritids. Jag tar med gitarren till skolan. Kul!

Nighty night!

Det blev ingen bästis-dejt idag, det får bli imorgon. I stället har jag städat och donat massa hemma. Mysigt det också. :-)


Morsning korsning!

Här sitter jag och dricker mitt morgonkaffe. Så HIMLA skönt att jag numera orkar gå upp i tid och dricka kaffe innan jobbet. Igår träffade jag en bestie som kommit hem från Grekland med ett fint bestie-armband till mig (ja, vi är 10 år gamla och as-söta) och idag ska jag träffa en annan bestie. BÄSTISAR VARJE DA' FÅR MIG ATT MÅ SÅ BRA! ^^' Nu blir det slutplanering av dagens lektioner och sen ska jag åka till jöbbä. Wiie!Väntan!

Varje dag nu går jag och väntar på någonting stort. Väntar på fina nyheter. Snart! :-D


Vardag.

Så himla skönt att börja få ordning på vardagen igen. So far trivs jag asbra på jobbet. Idag åkte jag till Matilda och Viggo efter jobbet. Den där lilla killen alltså... Jag kommer ha träningsvärk i käkarna imorgon. Gullungen har idag pratat massa, stirrat på min tröja och lett så stort att jag dog lite.


Imorgon.

Imorgon börjar allvaret. Jag är väldigt förväntansfull och självklart lite nervös. Det ska bli så himla roligt att träffa min klass! Jag trodde dock att jag skulle vara mer nervös, men jag tror att det hjälper ganska mycket att jag vet exakt vart jag ska och att vi kommer vara två lärare i klassen.

Idag har varit en bra dag. Jag har lagt ner hela förmiddagen på att frosta av frysfacket i kylen. Kylen var i princip rumstempererad innan avfrostningen, så all mat blev dålig på en gång. Nu är det fixat i alla fall! :-D Jag har även städat lite, klippt mig och varit hem till mor och far och hämtat bil. Sedan handlade jag och väl hemma var det bara att ställa sig vid spisen. Nu har vi tvättid. Fasen vad dutti jag har varit idag. :-) Tänkte träna dock (som många andra dagar), men jag fann ingen tid till det. Måste försöka komma in i riktiga träningsrutiner igen nu när vardagen börjar ordna upp sig.


Helt jävla sjukt.

På fredag börjar jag på mitt nya jobb. Som lärare. Äntligen. Helt sjukt. Helt jävla sjukt. 


Onsdag.

Ny dag och nya möjligheter. Nu ska jag äta en mysfrukost och sen ska jag ta tag i dagen! :-D

Nervös.

Ja, jag är nervös som fan. Över många saker. O.o
GAH! ^^'

Fokusera.

Fokusera på de positiva sidorna av livet. Allt blir så mycket lättare utan mörka tankar.

Så kär.

Finaste Linnéa och Viggo som ger de ljuvligaste leenden. ♥