Ha ha ha!

Jag satt och kikade lite på datorn nyss och kom på att Emma nyligen lade upp en supersöt bild på William (ja, jag vet att alla bilder på honom är supersöta), där han har Philips gamla mössa på sig, på sin blogg. Jag visade Philip bilden och sa typ "Titta vad söööt han är!"... Philip skrattade till och sade "Haha, titta vad jag har för bakgrundsbild på datorn då..." och så hade han just den bilden som skrivbordsunderlägg... ^^' Det roliga var att han bara några minuter tidigare kommenterade att han hade bytt bild på skrivbordet.

Snodde bilden av bästa Emma!

Ha ha!

Fin bild...
 

Kärlek.

 

Älskade unge.

Jag har varit barnvakt åt William igår till idag. Så himla mysigt! Åh vad jag älskar att få busa och gosa med min fina lilla kille.

Busis!
Mina killar!
Busar med bubbelsvärdet:
Fining!
 
Alla bilder är tagna av mig.

Ginger...

Ja, lite i alla fall...

Ego brud! ;-)

Konsten att smutsa ner skor...

När lillebror har varit på Bråvalla OCH Getaway ser hans skor ut som det vänstra paret på bilderna nedan. När han köpte dem (strax innan Bråvalla) såg dem ut som det högra paret (han köpte nya nu efter festivalerna).

 

För att stödja Emma Green Tregaro...

... och för att det är lite fint!

 

Prom...

Idag drog jag på mig balklänningen igen för att knäppa lite bättre bilder att lägga ut på tradera när jag ska sälja den. Åh vad jag älskar den!

 

Goooos!

Igår var jag, Emma och William ner på stan en sväng. Emma och Pontus har varit förlovade i 2 år på torsdag så Emma ville ha hjälp med att hitta någon present! :-)

Just nu är jag och Philip hos Emma och William och gosar. ;-) Vi har varit till lekparken och busat och nu ska William snart äta lunch. Jag och Philip ska med mor och far och titta på golv till lägenheten snart. Kuligt!
 
yb / hälsar William

Fan...

Det blev ett U... Men men, det var ju väntat med tanke på hur få timmar jag pluggat! Bara att bita ihop och försöka klara den nästa gång... Den fjärde gången. (Y)

Tentahelvete!

Idag är det dags! Tjohoo... Jag har sovit väldigt få timmar inatt... Somnade inte förrän efter halv 1 någon gång och sen har jag vaknat hur många gånger som helst och vridit och vänt på mig. Innan jag somnade tittade jag dessutom på Inception, så jag drömde hur många konstiga drömmar som helst.


Man borde inte få ha tentor 08.00... Hjärnan har ju inte vaknat än då ju! :-( Men men, efter tentan ska jag i alla fall boka tåg hem på en gång och när jag kommit till Avesta tar jag bussen till Emma och William för att gosa lite. Efter denna tentan kan jag ju dessutom njuta av ett riktigt sommarlov i två veckor utan någon som helst tentaångest. ;-)

Men men... Håll tummarna nu då!

Mums. <3

 

Bilolycka.

Igår var jag med om min första trafikolycka. Jag, Philip, Oscar och Erica var på väg in till stan och det var jag som körde... På riks-70:an, där det är 100 km/h och 2+1-väg, mötte jag en traktor med släp. Från släpet flög det upp en stor plywoodskiva som flög över på min sida. Jag väjde så mycket som jag kunde utan att skapa någon risk för att köra av vägen, men körde in i skivan med vänster sida av fronten ändå. Chocken var enorm och jag körde ner till stan där jag skulle släppa av Philip som skulle på möte hos banken. När vi var där gick vi alla ut och tittade på hur bilen såg ut. Den vänstra sidan av fronten hade trängts ut på något sätt, och lampan var krossad. Gråtandes ringde jag till pappa som sa att vi skulle åka till polisstationen och anmäla händelsen. Tyvärr hann ingen av oss få någon som helst info om den mötande traktorn (som gjort sig skyldig till både grov vårdslöshet i trafiken och smitning från olycksplats.

Mor och far kom till stan så fort de kunde och pappa sa att om skivan hade träffat några cm åt höger hade den gått in i bilen (och troligtvis klyvit oss alla). Vi hade änglavakt. Jag var väldigt chockad, rädd och ledsen hela dagen igår. Vi åkte till Emma, Pontus och William en sväng och fick värma våra hjärtan lite med Williams leende, sen åkte vi som planerat till McDonalds och åt där (det fick bli att tröstäta lite) och sedan bowlade vi i någon timme. Det var trevligt att tänka på något annat ett tag.

På kvällen åkte vi 4 till Ullis som hade fest. Skönt att få träffa frugan lite och hon tyckte det var skönt att få se att vi alla var välbehållna. <3

Jävla skitdag... Ericas (ganska nya) iPhone 5 tappades dessutom i vatten... Skitdag!!

21 år gammal...

Jag älskar att fylla år! Jag känner mig dock lite "gammal" ibland. Eller ja, jag känner mig som en vuxen människa och det kan kännas fel ibland. Jag är väl inte vuxen? När blev jag det i sådana fall?! :O Ha ha ha... 

Den 31/7 i år fyllde jag 21 år. Det var en väldigt mysig dag och jag blev superglad över alla presenter jag fick! Dagen började med sång och presenter på sängen! Sedan följde en god frukost som mina kära föräldrar slängde ihop (äggröra = mums) och efter frukosten gick jag upp till Emselie för att passa Elsa lite medan Emelie fixade lite sysslor. När hon var klar gick vi tre ner till mig. Emsi bakade tårta åt mig (BÄSTA Emsi!! Kommer hem till mig och bakar tårta på min födelsedag... Underbart tycker jag!) medan jag busade med skrutt-Elsa. Sedan fikade vi och gosade lite. Älskade vän och älskade Elsa.

Paket på sängen!! :-D

Gosfia!
Hon satt så snällt i gungan:
Buse! Så himla lik sin mamma när hon var liten...
Finingar!
Supergod tårta!


 
Elsa tyckte också om tårtan! En hel bit åt hon (innan hon började slänga tårta på golvet).
En MILF och en klätterapa:
Födelsedagsbarnet iförd en superfin blus som jag fick av min älskling:
Jag åkte till Krylbo och hämtade ut paket från Erica när Ems och Elsa gått hem:
I love gifts!
Av min fina Matilda fick jag en "party-bucket"! I den fanns vimplar, ljushållare, ljus, jättefina papperstallrikar och servetter och en partyskylt (sen så var ju självaste hinken SUPERFIN):
Sjukt god likör fick jag av frugan Ullis och av Christoffer! (Synd bara att någon av Oscars fjortiskompisar drack upp nästan hela på hans födelsedagsfest! :'< )
Jag köpte en till present åt mig själv också:
"Quidditch Through the Ages" av J.K. Rowling fick jag av mor och far.
Jag fick tre böcker (som verkar väldigt bra) av bästa Jennifer. <3
Av Emma-pemma fick jag mina älskade skor och en jättefin klänning. Älskade vän!
Presentkort på H&M för 200kr av Oscar och 500kr av mormor och Stefan:
Philips present till mig. Den jättefina toppen och ett jättefint halsband:
Äppelklyftare! Av mor och far.
Finaste korten fick jag i alla fall! Det med bara Törnrosa på är från Philip och det andra är från mor och far:
Ha ha, vad gullig han är!
En jättefin tröja fick jag av Emelie, svart klänning av mor och far, rosa kjol av mor och far, rosa-och vitrandig klänning av svärmor:
Ericas present var en skål och jättegott te:
Jag har ju dessutom namnsdag på min födelsedag. Så jag fick en extra present av mami:

SÅDÄR! Ha ha... Nu vet ni vad jag fick för presenter. Detta laddar jag väl mest upp för min egen skull, det kan vara kul att kunna gå tillbaka och kolla på senare! ;-)

Ångest...

Om 10 dagar har jag omtenta... Hur många timmar har jag spenderat på att plugga till den denna sommar? Max 5 timmar skulle jag tro, om ens det! Denna sommar som jag varit ledig och bestämt skulle plugga minst 2 timmar varje vecka fram till tentan har jag knappt pluggat alls... Jag kommer kugga mig igen! :'( Hatar denna tråkiga och svåra tentan! Uhuuu... Jag kommer skriva sen när det närmar sig så är det bäst att ni håller tummarna... Annars kommer det aldrig gå.

Crazy...

I lördags fyllde lillebror 19 år. Det känns helt sjukt att han är så stor. Vi är ju i princip lika gamla nu. ;-) Det roliga är att jag hela året gått och haft för mig att han fyller 20... ^^' Det kanske är för att han är så mogen av sig! Jag är så stolt över min fina lillebror som är bäst på alla sätt och vis! Han är helt klart en av mina allra bästa vänner och jag älskar när han säger till folk (och mig såklart) att jag är en av hans! :')

Bland det bästa med denna sommar är att jag fått umgås en heel del med min lillebror. Festat, busat, pluggat och chillat har vi bland annat gjort. Min familj är underbar. <3

Grattis i efterskott älskade Oscar Emil Kenneth Lundberg! ;-)

Dreams...

Jag drömmer fast jag inte vill... 

En dag på stan!

Det blev några timmar på stan idag med Emma och William! Gosi!