Busig som man är.


Cool tjej.


Jag bjuder på en bild som min far tog för ungefär en månad sedan när jag var ute och körde. Tänkte att den passade ganska bra eftersom jag från och med idag får köra utan någon handledare i bilen. Med andra ord så har jag tagit körkort idag. Teori och uppkörning avklarade samma dag. Kämpigt men skönt. Så GRATTIS till mig själv!
:'-D

SUPERDUPERGLAD!


Jag är så himla glad! Ibland märks det att man tycker att vissa ämnen är lite roligare än andra. ;-)

Mysdag.

Idag har jag inte gjort mycket, mest tagit det lugnt. Jag och Ems tog en fika på Café la Rose och sen har jag träffat Emma-Pemma och kikat på lite hemmavideo från när hon och Philip var en aning mindre.

Nu ska jag snart sova för jag är trött. Hoppas ni alla haft en trevlig dag.

Midsommarafton.

Årets midsommarafton var mycket trevlig. Jag firade den hemma hos mor och far (fast utan mor och far eftersom de var på kryssning) med Philip, Oscar, Anton, Robin, Amanda, Christoffer, fröken Ulrika, Emma-Pemma och Pontus. Vi lyssnade på bra musik, bastade, badade och chillade gärnet. Jag, Ullis och Christoffer gick och lade oss sist av alla tror jag: 05.30 var klockan när vi gav upp.

Amandas glasögon var ganska populära (eftersom det inte är någon styrka på dem):
Philip nöjde sig inte med ett par:

Tack för en underbar midsommarafton! :-D

Grattis till era 23 år!

Idag har vi firat mor och fars bröllopsdag med champange och jordgubbar. Mys.© Elin Lundberg

Älskar er!
 

Kalajs för storasyster! :D

Idag har vi haft lite besök. Storasyster är här över helgen och idag firade vi hennes födelsedag (för sent dock då hennes födelsedag var den 6:e Juni (DAMN, jag gjorde inget grattis-inlägg!! Det kommer Erica, jag lovar)) och examen. Besökarna var storebror Tommy, hans Isac och Evelina, Tommys fästmö Jenny och deras lilla Penny, storasyster Lina, bonusmamma Titti, mormor och Stefan. Great day!

Nyvaken liten tjej:

Sötnos... Världens största goskinder har hon:

Gull hos sin farfar:

Duktiga
storasyster som nu efter fyra år är färdigutbildad civilekonom:

Puss gullunge:


Hoppas alla andra haft en superdag!

P.S. Min blogg kryllar typ av bebisbilder nu. Bara för att både min bror och min bäste vän nyss fått barn. Jag tycker det är väldigt gosigt i alla fall och bilderna får ni stå ut med (det kan väl aldrig bli för många söta bebisbilder?).

I just wish I could change it...

Dreams are meant to hurt.


Emselie-pemselie... Eller någonting sådant. ^^'

Idag drog jag med mig Philip och Oscar för att hälsa på Emelie och lilla Elsa. Det var som alltid mycket trevligt och nu dessutom väldigt underhållande att kolla på Elsas grimascher, sötnöt.

Lilla groda:

Goa lilla du:

Gooooooos:


Lika fin som sina föräldrar! 

Damn you OLW...

Här får ni tillbaka era äckliga chips. Det är inte okej att ha i dillchips i Sourcream & Onion-påsen...


Fiske i Lofsdalen.

Traditionsenligt åkte jag, paps, farbror Ulf och kusin Anton iväg till Norrland för att fiska i år igen. Det har varit riktigt gosigt och fridfullt. Nio fiskar fick vi totalt, jag fick en utav dem (på det allra sista kastet för årets vända, sjukt glad blev jag), Anton fick två, Ulf fick tre och pappa fick tre. (Y)

Det kommer bilder i veckan när jag orkat redigera dem, men här kommer en fin landskapsbild och en bild på lyckliga mig med min fisk.


AWESOME!

Studentbal.

Imorgon ska jag och Philip åka in och kolla på alla fina studenter. Det känns som att vår studentbal var igår, men snart är det ett år sedan vi var där på röda mattan och visade upp oss.

Mycket har förändras sen dess. Vissa saker önskar man var precis som då, men ibland måste man inse att saker förändras.


Lilla Ängeln.

Här kommer som lovat några bilder från gårdagen.

Snuttan låg och sov så sött när jag kom dit:

Och hon sov nog ännu bättre i min famn:

Jag försökte väcka henne så hon kunde äta, men nej då, denna position var också skön att sova i... Cooling:

<3

<3

<3


Grattis
Emelie och Chrille. <3

Äntligen!

Hela veckan har jag väntat på denna dag. Idag fick jag äntligen träffa underbara lilla Elsa för första gången. Hon var så söt att jag smälte lite (någon liten smält del av mig ligger nog kvar hos Emelie). Bilder kommer imorgon. <3