Virrskalle...

Idag hade jag och Philip tvättid mellan 17.00 och 21.00. Klockan 17.00 gick jag ner till tvättstugan och slängde i en tvätt med kulör och en med svart. Klockan 17.45 gick jag ner för att stoppa in den svarta tvätten i torktumlaren och sätta på vittvätten. När klockan var 19.10 var det Philips tur att gå ner. När han kom upp sade han att jag glömt sätta på torktumlaren... >.< Bajs tänkte jag då. Vi kom fram till att vi inte skulle hinna tumla både svart och kulör (vi tumlar aldrig vitt för vi har så lite vita kläder, vi hänger upp dem kläderna i stället) så det blev bara den svarta tvätten som fick tumlas. När Philip kom upp med den färdigtvättade tvätten klockan 21.00 så skulle jag hänga upp kulör-och vittvätt. Jag upptäckte då att vittvätten var förvånansvärt torr... Jag hade alltså inte slagit på tvättmaskinen heller. Så nu får vi tvätta om vittvätten på söndag, när vi har tvättid nästa gång... -.-
Därav: Elin = Virrskalle...

JÄVLA BAJS-IS!!!

Idag när jag och Amanda gick hem från skolan så hade vi ganska bråttom (eller ja, hon hade bråttom för hon skulle med bussen). Jag råkade ramla (eller ja, jag FLÖG upp i luften och ramlade JÄTTEHÅRT på benet. O.o) och kände att jag synkade henne lite då hon hade bråttom. Jag bad henne att fortsätta utan mig (^^') och sade adjö! Hon tog ca. två steg och sedan flög även hon upp ur luften. Det såg så sjukt kul ut så jag började skratta (trots tårarna som rann då jag hade DÖDSONT (lite överdrivet kanske)) och sedan fick hon springa till bussen.
Jag haltade sedan hem skrattandes för mig själv. När jag kom hem så var jag bara tvungen att berätta om den roliga händelsen för Philip. Han skrattade dock inte alls. Antagligen för att han inte såg hur Amanda flög. ^^'
I vilket fall som helst så är det INTE roligt längre. När jag senare skulle gå till Philips mamma så såg jag att MIN SKO HAR GÅTT SÖNDER! D'': Mina fina favoritskor! :'''''(
BUHUUUUUUUU! :'''(

Aloe Vera-party!

Idag har jag haft Aloe Vera-party. Mutanterna som intog min boning var mamma, Amanda, Emelie (såklart eftersom det var genom henne jag hade partyt) och Malin (Malin var kvinnan som berättade om produkterna).
Det var mycket trevligt och nu är jag babystjärtlen i ansiktet efter produkterna vi provat. =) Själv beställde jag ansiktsskrubben och ett lipbalm. Awesome!
Efter partyt stannade Amanda kvar ett tag och förgyllde min kväll. Vi drack te. ^^ Älskar dig humsibumsibooo! <3
Bild från första skoldagen i nian tror jag. ^^

Denna bild är också från nian är jag nästan helt säker på! ;-) Och jag älskar min hårfärg! GAH!

Oerhört heta...

Och en oerhört TÖT Mandiipai! :-) <3

SJUKT trött på att vara SJUK!

Fy fan vad jag hatar det! GAH! Man behöver bara vara i skolan EN dag efter lovet och sen så har man feber i en vecka! WIHOOOOO!
För er som inte vet det så är jag dammallergiker. Det innebär att jag har cirka 50% sämre immunförsvar än vad en "normal" människa har (alltså av medelvärdet).
Nu böjar jag tröttna så sjukt mycket på detta. Därför ska jag nu köpa massor av vitaminer och sådant som förbättrar immunförsvaret! Jag vill vara en frisk och pigg människa. =(

Ute i skogen.

I helgen har jag och Philip varit hus-och kattvakt. Eller ja, vi är det väl fortfarande... ^^' Egentligen skulle vi varit barnvakt åt min 6-åriga lillebror också... Nej, just ja, han är 16 kom jag på! ;-) Han är i alla fall i stan för han har tydligen ett liv.
Här är det mysigt i alla fall! Vi har besök av Stefan som varit här sedan igårkväll. (Stefan är Philips kompis som jag också får dras med ibland! ;> Nej då, han är trevlig!) Han och Philip sitter i alla fall och spelar Rayman 2 till vårat nya PS3 medans jag sitter och pluggar och gosar med kissen.
Jag har träningsvärk som tusan också eftersom jag och Philip skottade en hel del igår, men det är superskönt att ha träningsvärk så! Då känner man att man har åstadkommit någonting! =)

Nu ska jag plugga klart och sedan ska jag städa lite.
Adjö!


Studentbalen 2011

Igår var jag duktig och beställde tid för håruppsättning hos frissan den 7:e juni klockan 14.00. Man måste nämligen boka i tid så inte alla salonger blir uppbokade. Nu slipper jag tänka på det i alla fall.
Jag längtar übermycket tills jag får klänningen också! JAG VILL PROVA! För er som inte vet så beställde jag en klänning på tradera. Nice!

Elin Lundberg har idag införskaffat sig:

... en helt otroligt snygg byxdress från H&M:
(Kostar 299:-)
och en topp från H&M:
(Kostar 99:-)
Jag kände att jag kunde shoppa lite då jag fick presentkort på H&M för 900:- i julklapp. =)

Love shine a light.

Simone, kom tillbaka.
Jag drömmer om dig hela tiden. Så många gånger har jag vaknat och insett att nej, det vara bara en dröm. Jag saknar dig så himla mycket. Tårarna faller och så mycket påminner om dig. Kan inte allt bara vara en stor dröm? Kan du inte komma tillbaka till oss igen?
Jag älskar dig gumman.

Julklappar!

Då jag behöver en liten paus från pluggandet så tänkte jag uppdatera er om vad jag har fått för julklappar. Jag fick t.ex. detta vackra armbandet av min syster:
Ericas och min arm. Hon har som ni ser två armband, ett i silver och ett i guld.
Det är Erica som har tagit bilden.

Jag fick även:
- En spikmatta
- En massagegrej ^^
- Ett fotbad
- Ett jättefint halsband (det kommer bild senare)
- Presentkort på H&M
- 500 kronor
- En febertermometer + ibumetin
- Rakblad
- Maskara
- Bubbelvin
- En tröja
- Koppar
- En hårmassagesak
- Badrumskit (tandborste, tandkräm, handdukar)
- After eight
- Kavel
- Såsslevar
Jag kan ha glömt något, men det kommer jag kanske på senare... =)

Plugg!

Jag sitter och försöker göra en svenskauppgift. Sista dagen på lovet och jag borde göra något kul, men nej. Skolan är nog liite viktigare! ;>
Visst är jag oerhört söt? Ironi. ;> Det är i alla fall syster som har tagit bilden. =)

110105 17:32

Så bestämde tydligen Emelie att vi ska ut på krogen idag! Fy vad roligt! Jag har inte varit på krogen sedan jag var hos syster i Linköping! :D

Ha en trevlig kväll! ;>

Imorgon, Onsdag.

Morgondagen ska jag spendera med min älskade Emelie som jag saknar så fruktansvärt mycket! Tur att jag har vänner som kan slösa lite tid på mig. =) <3Älskar dig baby! :D

Men ser man på!

Jag bryter tystnaden med ett: Gott Nytt År! :D

Nyårsafton var väldigt mysig och trevlig. Vi hade lite besök här i lägenheten och alla drack lagom mycket. Så himla skönt när det lyckas bli en awesome kväll! Eller ja, en liten bitch förstörde lite för mig, men det orkade jag inte bry mig om... ^^

God fortsättning! :-D