Birthdayparty!

Imorgon efter jobbet blir det födelsedagskalas. På fredag finns det inte tid för kalas, så vi kör en dag för tidigt. Förhoppningsvis är jag inte helt stendöd efter jobbet... ^^' Det blir säkert mysigt i alla fall!


Födelsedag.

Nästa vecka fyller jag år. Men det gör jag väl inte? Gör jag? Ha ha... Jag har lite svårt att koppla att min födelsedag infinner sig på fredag nästa vecka. Jag har ännu ingen aning om vad jag ska göra. Jag vill träffa mina girls på dagen, men Matilda har en liten prins och det kanske blir lite bökigt att ta med honom någonstans. Emelie kan ha fått en liten prinsessa eller vara på väg att få en liten prinsessa då, så jag vet inte om hon har lust att fira någonting just då heller. Vi får se hur det blir. På kvällen ska jag i alla fall mysa med Philip, lillebror och några fina vänner. ♥

Förra årets födelsedag var fantastisk.

Älskar er!

Pappa och Penny. ♥

Jag älskar denna bild på Penny och hennes farfar.

Du är så otroligt otrolig.

Jag älskar dig.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Snyggobert.

Viggo. ♥

Idag har jag fått gosa med lill-prinsen igen. Han är så stört söt och så hiiimla liten. Tänk att man emellanåt glömmer hur små de faktiskt kan vara. Mys att få mysa med min Matildus igen också. Idag hann vi umgås lite längre än sist. :-)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Grodan!

Idag var jag till Sara och hennes underbara groda en sväng efter lunch. Mysi! ♥

"Jag har förstått att du vill ha barn snart."

Jaha? Hur kan du veta det då?

Många vänner och bekanta frågar mig om inte jag och Philip ska skaffa barn snart. En vanlig kommentar är att jag lägger ut så många bilder på barn (typ Penny, Elsa och William) och därför verkar älska barn, och i och med det antas vilja ha barn själv snart. Philip har till och med fått höra att hans vänner sagt till varandra att "Det dröjer nog inte länge innan Elin är gravid" och så vidare.

Jag lägger ut många bilder på barn. Jag älskar mina skitungar, och jag älskar att jag nu har fått en till liten prins att lära känna och att det snart kommer två till prinsessor till världen. Jag älskar barn, det stämmer. Men det behöver inte betyda att jag själv vill ha barn precis nu. Jag läste nyligen ett otroligt vettigt blogginlägg om hur detta är en otroligt personlig fråga och en fråga som garanterat kan såra och uppröra. För att bespara er att fråga oss: Nej! Vi vill inte ha barn ännu. Varken jag eller Philip känner oss mogna nog att ta hand om en liten person. Visst, jag tror garanterat att vi skulle fixa det och kanske till och med vara riktigt bra föräldrar. Men vi skulle inte må bra i oss själva. Båda två har många punkter här i livet att ta tag i och styra upp på något sätt. Vi behöver dessutom hitta tillbaka till varandra ordentligt efter alla hinder som stått i vår väg. Jag har bott i Uppsala i FYRA år och under den tiden har båda varit pressade och stressade av många olika anledningar. Nu har jag äntligen flyttat hem igen och vi känner att vi har mycket att göra tillsammans innan det kommer in en till liten person i bilden.

Jag älskar att vara barnvakt och rå om mina små älsklingar. Det kommer jag alltid göra. Men det är skillnad på att vara barnvakt i några dagar och att ha en egen liten goding att ta hand om. Det skönaste i allt detta är att jag och Philip står på precis samma sida och känner att vi behöver några år att ägna åt varandra och ingen annan (förutom övrig familj och vänner så klart).

Jag vill även tillägga att mina vänner som har barn är fantastiska föräldrar. Ni är otroliga. ♥

Däckad.

Vändshift och knappt någon sömn i natt. Idag blir en tuff dag. Tack och lov så slutar jag 13.30 idag. Efter jobbet blir det dessutom att packa och sedan bege sig mot Stockholm. Wiie!
 
Ha en bra dag!

Life. ♥

Idag var jag och hälsade på Matilda, Christopher och deras lilla prins. Jeeez vad söt han är! Hela jag smälte till en liten pöl på golvet. ♥