Midsommarafton!

Ja, själv var man ju aspepp på en awesome midsommar! Jag skulle ta massa kort, vara sjukt rolig och sprallig, bada massor o.s.v. Tror ni inte att jag fick feber, bajsont i halsen och ont i varenda muskel natten innan då? Jo, klart jag fick det... Låg däckad i princip hela midsommarafton... Jag är fortfarande sjuk och orkar knappt göra någonting.

På onsdag blir det Peace and Love med Jonte och Anton! Mår jag så här imorgon kommer jag nog inte vara så jättepepp dock...

Ironipuss!

Örhängen!

Dessa supersnygga örhängen (eller vad man ska säga att det är) har jag önskat mig av min syster i födelsedagspresent.Hon visade dem på http://www.glitzy.se/ och jag föll för dem direkt!
De är ju hur snygga som helst! Grrrrr!

Sweet dreams are made of love.

Jag drömde många konstiga saker inatt... Bland annat så drömde jag att jag gick på toa, och när jag var klar och stod vid handfatet hade jag ett litet foster i händerna (inte större än fem centimeter) som jag tror att jag hade "fött" på något vis när jag var på toa... Sen gjorde jag någonting med det (jag vet inte riktigt vad, men jag har för mig att jag blötte ner det) och så växte det till en liten bebis. Den var helt sjukt söt och jag blev verkligen kär... Jag och Philip hade blivit föräldrar på det konstigaste sättet någonsin... Sedan kretsade hela drömmen runt mig och ungen. Folk frågade om det var en lillasyster och jag svarade: "Nej, det är mitt barn." Och när jag hade drömt en herran massa om ungen så blev jag väckt av en mygga... Osis. Det roliga var att precis när jag vaknade så kände jag mig jätteledsen och helt tom, som om jag verkligen hade haft ett barn och det försvunnit. Läskigt... Nu tycker jag dock att drömmen var ganska weird (saker som jag inte orkar skriva om och som knappast går att förklara)...

Rostat bröd med sylt = mums!

Bilresor med Anton är ganska ofta klockrena...

Ja... Humor:

"Tutt-Rutt"... I love it!

Min älskade student!

Min lilla plutt har ju tagit studenten!
Grattis i efterskott älskling!

Innan han stack till champangefrukosten plattade jag hans hår lite:Men det syndes inte så mycket när de kom ut:

Min fina:

Han var så fin min Puff. <3 Stolt är jag!

Fiske!

Nu har vi kommit hem efter det 7:e årets fiske! Vi fick endast en fisk dock... Det var pappa som fick den!

Aja, för er som inte vet så åker varje år jag, pappa, farbror Uffe, Anton och Oscar (Oscar var inte med förra året dock) upp till Lofsdalen och fiskar! Mycket manligt, jag vet! ^^' Men jag känner mig även väldigt kvinnlig när jag befinner mig endast bland karlar!

Men i vilket fall som helst så har vi haft bajsväder! Mycket kallt och mycket regn!

Väl hemma är både jag och Philip sjuka... Philip har feber, jätteont i halsen, hosta och är helt hängig... Jag har haft lite feber till och från och äckelhosta... Egentligen skulle vi åkt hem till töntarna i skogen idag (och träffat
storasyster) men vi kände att vi behövde vila upp oss lite under natten först.

Vi hörs! ;-P

Underbart!

En av de verkligen bästa sakerna som finns är när jag får krypa upp i Philips famn, med huvudet på hans bröstkorg, och han håller om mig. Jag känner mig så himla trygg där i hans armar. Jag känner verkligen kärleken och värmen väller upp i bröstet på mig. En liten puss på min panna och jag smälter som glass i solen.

Trygghet och värme är underbart.

Moahahahaha! Jag har jämt så betydelsefulla rubriker!

Jag fick faktiskt godkänt på Samhällskunskapsprovet, så nu har jag i princip sommarlov! Haha! :-D

Rainbow!

Åh, igår när jag var ute och åkte bil med Tom och Philip (LOL, jag vet... Men jag hade tråkigt.) så satt jag och tittade ut på det magiska landskapet. Det regnade, men solen sken också så det var ett jättevackert ljus ute. Så såg Tom en regnbåge, och jag letade och letade, men jag hittade den inte. =( Men efter ett litet tag såg jag den. Grejen är att jag såg hela bågen. Det var som ett upplyst valv! Det var så vackert! Och de gröna upplysta ängarna och allt gjorde mig helt hyper. Jag satt där som ett litet barn på julafton och beundrade regnbågen. Men det var en av de vackraste sakerna jag någonsin sett. Det var som taget ur en saga.

Jag är lite arg på mig själv för att jag inte hade kameran med mig...

Nu kanske ni tycker att jag är lite hippieweird (ja, det är jag!) men det var otroligt vackert verkligen! Regnbågen var så hiiimla skarp också! Jag var (och är) nog hög...

Betydelse!

Jag hoppas att ni också verkligen kände mitt budskap i det förra inlägget...

Skolan!

Sitter och flummar i skolan! Är hungrig! (Y) Vill ha pannkaka! Mjammie! :-D Är hög på gräs! Ironipuss!


Åka till Södra Rudö för att blogga?

Haha! Jag kom och tänka på att jag i vintras tjatade en del om vilket skönt tangentbord mamma och pappa har! Haha! Det är faktiskt väldigt sant! Det är överdrivet skönt att skriva med, så när man sitter vi den datorn skulle man kunna skriva en hel bok! ^^'

Jag skulle säkert kunna skriva en helt seriös bok, för jag är ju alltid så seriös... Ironi.

"Man ska aldrig överskatta folks förmåga att förstå sig på ironi."
Sagt av en mycket vis man vid namn Johan Palm.

God natt kära dvärgar / syskon eller vad man ska säga... Eller hur Philip? ;-)

Hippie Birthday? Hihi.

Jag måste ju gratulera min kära syster på sin 21-årsdag! (Igen...)
Jag kan inte fatta att du är så gammal! Du är ju "vuxen"! Galet...

Puss på att du är snygg och bäst! Jag saknar dig. <3

Just det!

Jag är fascinerad över hur han kan vara så fin medans han borstar tänderna...

Min Pinip! :-D <3

Schulabschluss!

Detta ska jag troligtvis ha på skolavslutningen:

Fint?

Åååååååååååååh! :'''-D *Överlycklig*

Jag behövde inte göra omprov på matteprovet, men jag var tvungen att lösa ett tal, knäppa kort på lösningen och skicka den till Pär. Jag gjorde detta igår, men jag hade ingen aning om jag hade gjort rätt... Men idag gick jag in på facebook och kollade och han hade skrivit att det såg bra ut!! HAH! :'-D Så nu återstår det bara att se hur samhällesprovet gick!

Men fy vad glad jag är!! :-D MOAHAHAHAHA!!!

Dessutom har jag värsta gigantiska sovmorgonen idag (till 12.05) så jag hinner till och med göra lite saker hemma innan jag går till skolan! Väl i skolan har jag bara musik! ASNICE! (Y)

Meeen, klä på sig nu kanske? >:/
Ironipuss!

Sex And The City 2!

Ja, den var bra! Jag skulle lätt kunna se den igen typ idag! :-D

Mums säger jag! Sällskapet var ju också väldigt trevligt! :-D <3

Pluggisaaar!

Såhär har det sett ut hemma i några veckor nu:

Eller ja, Philip har väl för det mesta setat vid datorn och pluggat, men det var mycket mysigare och skönare att plugga när han också satt vid bordet.

Matte in my heart:

Just detta prov (som jag här pluggade till) gick det dock verkligen inte bra på, jag har till och med grinat massor idag för att jag högst sannolikt fick IG... (Jag menar, 4 poäng av 13 brukar inte räcka...)

Men ibland älskar jag att plugga. I alla fall när man har massor av kaffe. (-: Just nu orkar jag inge mer dock... Jag går in i väggen snart och jag har stresshuvudvärk hela tiden! (Y) Det ska bli underbart med sommarlov...

Malin är (inte) BÄST! :D Skoja...

Jag är nämligen bättre!! HAH! FÖR JAG HAR MVG I MATTE B!!!!!!!!!!! WOHOOOOOOOOOOOOO! Fy vad glad jag är! (Endast över det dock, jag fick troligtvis IG på det sista provet i Matte C så jag måste nog göra omprov nästa onsdag. Dessutom fick jag nog IG på samhällskunskapsprovet så jag måste även göra omprov på det nästa onsdag! Dagen innan skolavslutningen! JIPPIE!)

Majs majs!

Om en timme ska jag och Malin gå på bio! :-D "Sex and the city 2! blir det! Puss på det!