Let there be music.

© Elin Lundberg

Sicko.

Jag har gått och blivit förkyld och det suger ju... Måste plugga och huvudet känns som gröt. (Y) Krya på mig.

Tjockisar!

Philip kom till Uppsala igår och åker hem imorgon igen. Igår var vi på IKEAs julbord och idag har vi ätit kinabuffé... TJOCKISAR! ^^'


Crazy night...

Ja, lördagen var crazy! Mer än så tänker jag inte säga förutom att maten var sjukt god (Philip är bäst).
 

Williams ettårskalas.

Här kommer lite bilder från Williams kalas.

Williams fina paket från mig och Philip

William i sin gungstol som han fick av mig och Philip:
William vid sin nya spis (bodyn han har på sig var hans andra present från oss):
<3

Bästiskväll.

Igår var jag hemma hos Emsi hela kvällen och flummade sönder. Vi skrattade så magen krampade och visslade jättefint. Emelie frågade dessutom en sak som gjorde mig, och fortfarande gör mig, så himla rörd. Vad hon frågade håller jag hemligt än så länge. Hi hi! Min fina syster! :-D


Glad pannacotta...
Snyggosar...
<3

Gosi!

Sara bjöd på mysmiddag och kaffe! Gosigt att bara sitta och prata skit i flera timmar, och nu tror jag att det var runt fem år sedan vi träffades sist så vi hade en del att ta igen...

Tur att vi bor ganska nära varandra nu då så det slipper gå fem år till! ;-) Vi har bestämt att vi ska till IKEA någon dag snart. Hi hi!

:*

Mongo-träff!

Imorgon ska jag träffa ett mongo som jag inte träffat på väldigt länge, nämligen denna filur:
Ha ha... Finaste bilden.

Ska bli skojsigt och mysigt! :D

Världens finaste morbror.

 

Barnvakt.

Jag och Philip har varit barnvakt åt William igår till idag. Myspys.

 

Gosimysipysi!

Idag har jag som sagt varit hos Emsi och Elsa! :') Det var supermysigt! Jag fick gosa med mina tjejer och buusa med tokarna. Jag fick supergott fika och supergott kaffe (och supergoda köttbullar och supergod spagetti). HI HI!
 
Älskar er ska ni veta! Mina fina. ♥

Det är ju SÅ roligt att knäppa kort med tokfian, eftersom hon härmas hela tiden...

Elsa var mycket nöjd med sin förskole-bild! ;-)

Jag och Philip åt entrecote, klyftisar och världens sötaste bearnaise-sås (Knorrs kalla (som vi värmde upp, eftersom det stod att man kunde göra det)) till middag. Det var mums. :D Nu blir det fredagsmys med musik och chill. PUSS!

Upptagen?

Ha ha... Det känns som att jag inte vill göra någonting annat än att läsa Harry Potter... Jag har nu läst de första tre böckerna på en vecka och har redan börjat på den fjärde (nackdelen med den fjärde och den femte är att de är så tunga och inte jätteroliga att släpa med sig hem över helgen). Ja, jag går i skolan och måste plugga emellanåt, men det är så skönt att koppla av med lite Harry Potter när man pausar från pluggandet! 

Imorgon får jag åka hem igen och träffa mina älskade tokstollar. Jag får träffa min Philip, jag får träffa min Emelie, jag får träffa min Elsa och jag får träffa Emelies goda bakverk och Emelies goda kaffe! ;-) Can't wait! <3

 

Trött...

Det är bra att man tror att det är sängdags när det egentligen är middagsdags... Jag kommer väl gå och lägga mig vid 20.00 ikväll... ^^'

Lite bilder från förra veckan...

Nöjd kille eller? ;-)
Emmas paket från Philip (ja, det är jag som slagit in det, utan tejp):
Fy fan vilken fin (och ASGOD) tårta jag och Emma gjorde i fredags. Nöjda tjejer...


Jag och Philip gjorde mumsig middag:

Älskar dig min älskling. <3
 

Fars dag.

Gårdagens fest var suuperrolig!

Idag är det pappas dag och idag kommer både lillebror och
storastorasyster hem (och även min älskade bonusmamma). Jag längtar. <3

Chill, stor mage, kalas, snart fest osv.

Jag och Philip sitter hos Emma och Pontus och chillar efter massa tårta och fika... Emma och Pontus är nere på stan och kollar på ny mobil till Pemmisen, och lillkillen har åkt till sin mormor för att spendera dagen och natten där.

Om några timmar ska jag och Philip fixa plankstek åt oss fyra och efter det blir det fääääst. Taggad till tusen (fast just nu har jag fikakoma och en väldigt stor, uppblåst mage). Ska nog lägga mig och vila lite i soffan nu.

HÖRS DÅ! ;*

 

Fredag.

Idag har varit en fullspäckad dag! Jag tog bussen hem till Emma 08.40 och åt frukost där. När jag ätit frukost och vi klätt på lilla blöjrumpan åkte vi till stan. Vi gick in på Dressman och jag köpte Fars dag-present och sen gick vi in på systemet och inhandlade förfriskningar till morgondagens 20-årsfest. Halv elva gick vi till vårdcentralen för att Emma-pemma skulle ta bort stygn.

Efter sjukbesöket gick vi till Smycka så att Emma kunde ta hål i öronen. (Emma har typ hela sitt liv varit rädd för att ta hål i öronen och detta visste jag så klart... Ändå fick hon örhängen och presentkort på att ta hål i öronen av mig i födelsedagspresent (MOAHAHAHAHAHAHAHA).) Eftersom Emma är en liten fegis tyckte vi att det var bäst om hon kunde ta båda hålen samtidigt, och det fick hon! :-D

Jag bjöd Emma på glass när hon hade varit så duktig. ;-) Efter glassen åkte vi till Rembo och lånade tårtfat. (Y) När vi kommit hem till Emma igen bjöd Emma på lunch och sen bakade vi jättefina tårtor.

Väl hemma hos min karl lade jag mig och läste ut Harry Potter och Hemligheternas Kammare och sen gick vi och köpte pizza (ÖVERLYCKLIGFÖRATTJAGVARSÅJÄVLASUGENPÅPIZZA). Vi delade faktiskt på en pizza och jag fick ändå en slice kvar (LUNCH IMORGON! WIIIIE). Jag är faktiskt stolt över att jag inte proppade i mig hela min del, det är stort i min värld.

Jag har nu på kvällen städat Philips lägenhet (JA, jag är underbar, snäll, en ängel osv.), så nu är det fint här lagom till vi ska gå och lägga oss.

God natt kära vänner.


Ha ha ha...

Ja, jag kuggade tentan i alla fall (som vi hade i måndags)... Detta måste vara rekord på att rätta någonting! Två dagar alltså! Bussigt av Henke (vår lärare) att sitta och rätta hela dagen och natten. När jag kollade mitt resultat stod det dock att jag hade fått 1,5 poäng (23 var godkänt).... EN OCH EN HALV POÄNG! Jag skrattade, mina vänner skrattade, hela klassen skrattade. Jag mailade Henke och frågade om någonting blivit fel och han svarade då att jag hade 19,5 poäng. ^^' Det kändes ju lite bättre! Han bad så hemskt mycket om ursäkt, men det gav ju hela min klass ett gott skratt i alla fall... ;-)

Ha ha ha...

Bra dag!

Idag har vi jobbat flitigt med vårat projektarbete! Jag gillar verkligen min grupp, vi är fyra glada tjejer som än så länge kommer väldigt bra överens och skrattar väldigt mycket.

Snart ska jag till min vapendragaren Ullis och kika på lite film och mysa lite. Längtar. <3

Bjuder på en bild från när vi fick dissekera lite i skolan. AWESOME!
 

Matdagbok.

Både jag och Erica har en förmåga att bulla till oss ibland, och för att peppa varandra att vara så nyttiga och hälsosamma som möjligt denna vecka skriver vi en mat-och träningsdagbok till varandra varje dag. Det är faktiskt väldigt roligt och man vill verkligen vara nyttig och slippa skriva massa onyttigheter på listan (igår innehöll min lista både lite chips och lite godis, eftersom mamma var här igår (gottegrisen)).

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ses imorgon hoppas jag! ;-)
 

Mysig helg.

Mys med lillebror, familjeträff, maskerad med kusiner, bakishäng i mammas och pappas soffa. Myshelg.

I morse hade vi tentamen om kroppens anatomi. Svårt så in i helvete och jag var dessutom så trött att det rann ur ögonen... När jag kom hem tog jag mig en kopp kaffe och sen lade jag mig och sov i 20 minuter, det gjorde susen. Jag har nyss druckit en kopp te, Liptons Vanilla Caramel, och det var sjukt gott!
Jag äger inte bilden.

Snart kommer mamma hit till Uppsala. Vi ska gå på IKEA och även äta middag där, sen ska hon sova här. Mysigt med lite mamma-tid. <3