I see you.


© Elin Lundberg

Earth hour - ett tag senare sådär...

Ja, jag har inte haft tid att blogga så mycket den senaste tiden, då jag har så mycket plugg som ska göras. Men här kommer några bildbevis över hur mysigt jag hade under earth hour.

Mina fina ljuslyktor. Den stora tror jag minsann att jag fått av min storasyster, Lina.
Jag hade även Ericas ljuslyktor tända i hallen:
Jag satt och spelade gitarr i ljusets sken...
© Elin Lundberg

Blä, jag har tråkigt och det snöar ute...

Jag sitter och pluggar med en kopp kaffe (eller 7) och det är ju ganska rogivande. Precis när jag tänkte ta en paus och skriva ett inlägg så ringde min älskade syster. Vi pratade i cirka en halvtimme, alltså en lagom paustid. ;-)

Mitt inlägg skulle väl egentligen inehålla de skoluppgifter jag har kvar tills jag tar studenten (fast det tillkommer antagligen några fler), så här är de:

- Samhällskunskapsredovisning. Ska göras tillsammans med Amanda och skulle varit klar vecka 50. Vi är dock inte de enda i klassen som inte gjort den. Tokigt nog är den antagligen jätteenkel att sätta ihop om man bara tar sig tid att göra den.

- Samhällskunskapsprov. Jag vet dock inte vad det kommer att handla om, men det är nästa område i alla fall...

- Religionsuppsats. Här ska vi skriva om satanism, sekter eller New Age. Jag tror att jag ska skriva om Scientologi.

- Arbetsmiljö- och säkerhetsuppsats. Här ska jag skriva om arbetsmiljön i mitt framtida yrke.

Arbetsmiljö- och säkerhetsredovisning. Jag, Julia och Malin ska redovis om den psykosociala arbetsmiljön i klassrummet.

- 1000 sidor. (Detta är i Svenskan) Jag ska alltså läsa 1000 sidor och skriva om dessa. Ska vara inlämnat på fredag (1:a april) och jag har en bok kvar att läsa.

- Kulturhistoriauppsats (Nutida Konst). Jag ska skriva om kubismen, en konstnär från kubismens tid och skedet som kubismen var starkast i.

- Kulturhistoriaprov (Nutida Konst). Prov om dansens historia.

- Kulturhistoriauppsats (Nutida Konst). Fördjupning om dansen.

- Kulturhistoriafördjupning. Sista området. Man får fördjupa sig om någon nutida konst. T.ex. film , musik, dans, konst, arkitektur osv.

- Svenska nationella. Innehåller två moment: Muntligt och skriftligt.

- Engelskauppsats. Jag skriver här en jämförelse mellan banden Tokio Hotel och Keane.

- Engelskaprov. Görs imorgon.

Jag antar att vi har fler moment i alla fall i engelskan och svenskan. Resten vet jag inte. 
Nu kan ju ni som läst anteckna denna viktiga information... ;-P

Bai bai!

Earth hour.

Ikväll 20.30 är det dags att åter igen släcka alla lampor och stänga av strömmen. Jag är ensam hemma och jag är vääldigt mörkrädd, men ska ändå släcka lamporna för att i stället tända ljus, dricka te och läsa lite. Det blir nog mysigt. Helst hade jag väl setat här med min älskling och spelat spel i skenet från ljusen, men icke. Det får bli mys själv.
Jag bjuder på en bild som jag tror att jag laddat upp i bloggen tidigare.

Anne Franks Dagbok:
© Elin Lundberg

I think you killed me...

© Elin Lundberg

♥ Han den där som jag tycker om så mycket.

Philip fick för sig att gästblogga idag, men när han väl satt vi datorn och skulle skriva så kom han på att han inte hade någon inspiration. ^^ Men han lovade att skriva någon gång snart. =)
Puss!

Books! ♥

Tänkte bara ladda upp en bild på mina fina böcker som står i min hylla.
De böcker jag inte läst av dessa är Studio Sex och Martina-koden. De flesta andra böckerna är riktigt bra faktiskt! Men jag är ju en bokmal som älskar de flesta böcker jag läser så. =)

Pamela! <3

Min katt är så himla söt och gosig! Men när det är mat inblandad så blir hon galen! I söndags filmade jag när hon tog leverpastej av mig. Det blev ganska "coolt" (kanske inte, men sött i alla fall) och ni hittar det här.
Sötokatten.


Grilltime!

Näe... Men jag tänkte lägga upp bilder från i söndags när vi satt ute och grillade korv, så att ni förstår hur jag menade att vi satt och så... ;>
Jag bjuder på en bild på en gigantisk Elin (mig alltså) i en ganska många storlekar för stor jacka, fina täckbyxor och snowjoggings. Jag tog faktiskt av mig jackan efter ett tag och satte på mig en tjock tröja för jag höll på att koka upp... ^^
Så här såg det alltså ut:
(Philip kommer döda mig för han tyckte att han var så ful, men lägg märke till den gosiga katten i Philips knä.)

<3 Mor min:

Puss på mysiga dagar med familjen!

Sego-Elin. #2

Idag ska jag, lillebror och pappa till Hedemora och gå en introduktionskurs så att jag och Oscar kan börja övningsköra. Ja, jag fyller "snart" 19 och har inte börjat övningsköra än... ^^' Men snart kan jag köra för fullt! Så då är det bara att hålla sig inne...

Sego-Elin.

Den 11/3 firade jag och Philip två år. Eftersom ingen av oss hade särskilt mycket pengar vid det tillfället så blev det inga flashiga presenter, men jag fick chokladhjärtan och en påse nötmix. Han fick av mig en Dr Pepper (han älskar Dr Pepper och det gör jag också) och en påse hallonmumrikar (det är hans favoritgodis) med ett geléhjärta i.
Jag älskar min prins! <3

I love Disney.

När min lillebror var lite mindre så var han väldigt förtjust i spelet schack. Han älskade att spela det och han var medlem i skolans schack-klubb (vilket innebar att han bl.a. tävlade mot medlemmar från andra skolor). I vilket fall som helst så fick han, när han var som mest intresserad, ett jättefint schackbräde som består av disney-figurer (Heroes & Villains). Jag hittade det häromdagen och bestämde mig för att fotografera det lite.
Det var faktiskt inte meningen att det blev ett hjärta på den undre bilden.
Jag älskar att Kapten Krok gör hårdrockstecknet...
Fodralet:
© Elin Lundberg

Figurerna är:
Simba och Scar - Kungar
Askungen och den elaka drottningen - Drottningar
Peter Pan och Kapten Krok - Hästar
Odjuret och Ursula - Löpare
Baloo och Cruella de Vil - Torn
Musse Pigg och Kaa - Bönder


Epic awesome dag!

Nu ska jag berätta om min epic awesome dag! I morse vaknade jag vid 10, men Philip var så oerhört gosig att jag inte kunde gå upp, så jag låg och drog mig till 11. Det var ganska skönt även om jag hatar att sova länge. När jag gick upp gick mamma omkring och pysslade lite och pappa var i Hedemora och fiskade. Sedan chillade jag ett tag. När pappa kom hem runt halv två gick jag, Philip, mamma och pappa ut. Alla var påpälsade med täckbyxor och tjock jacka. Vi satte oss runt (alltså på snön runt gräsfläcken) en liten gräsfläck (gjord av studsmattan som vi flyttat) och tände en brasa. Jag lekte lite i snön och gjorde faktiskt en snögubbe. ^^ Sedan grillade vi korv över brasan. MYS! Pamela (vår katt) älskade att hon hade gräs att gå på. Hon låg så skönt och värmde sig vid brasan när det plötsligt flög upp en kolbit som landade på hennes svans... Jag såg att det började ryka och kastade mig på henne för att ta bort kolet. Det fortsatte ryka så jag slog på hennes svans. ^^ Hon blev av med lite hår på svansen, men annars är hon nog helt okej. ^^ Efter grillstunden åkte i alla fall jag och Philip hem.

När jag väl kom hem skyndade jag mig ner med tvätten till tvättstugan. Sedan gick jag över till Amanda för att röka årets första vattenpipa. Där satt vi på hennes balkong mellan 16.00 och 18.00. Mot slutet blev det relativt kallt eftersom solen försvann bakom husen. Klockan 18.08 gick jag hem.

När jag kom hem var det att vänta på Veronica som gällde och hon anlände strax efter mig. Vi har "spelat gitarr", flummat, flummat, flummat lite, lyssnat på smurfarna och stördat oss. Tihi!
Puss på er! :*

Men Emelie, vart är vi på väg?

Gud, jag älskar dig så oerhört mycket... Jag vet inte riktigt var jag skulle ta vägen utan dig. Att du först bodde två minuter ifrån mig och sedan flyttade en timme ifrån mig, det gör riktigt ont. Men jag hoppas på att få träffa dig när du är i stan i alla fall... Och i höst hoppas jag att jag kommit in i Uppsala, och då blir det du och jag igen!!
Jag älskar dig Emelie, glöm aldrig det.
Jag älskar dig.

I guess, but I'm not sure...

Igår tog jag och Philip en riktigt härlig långpromenad! Solen sken och det var så himla varmt att jag bara ville slänga av mig jackan. Vi gick ett bra tag och en bra bit och jag kände mig väldigt nöjd med mig själv när vi kom hem.
I morse när jag slog upp ögonen så såg jag på ljuset i rummet att det inte ens var i närheten av så fint väder som det var igår. Jag vinklade upp persiennerna (stavning?) och såg att det vräkte ner snö... Awesome... Ironi.
När jag kom till skolan så var jag dyngsur! Jag såg ut som en dränk katt. Epic awesome! Men men... Jag dog inte. ;>
Hoppas ni får en trevlig helg! Jag ska nu spendera min fredag med att plugga Kulturhistoria (modern konst), Svenska och lite Engelska. Det blir nog bra!
Vi ses!

Våren på väg?

Det är "varmt" (plusgrader) om dagarna, men ca. 10 minus på nätterna... Det känns väldigt skönt i solen, men det är fortfarande is överallt här i Avesta...
Kommer våren snart att inta vår lilla stad?
© Elin Lundberg

Kärlek.

Jag är förälskad... Förälskad i mitt underbara liv som omringas av kärlek. Kärlek till och från min älskade familj. Kärlek till och från min bästa vän och pojkvän, Philip. Kärlek till och från mina andra älskade vänner, som jag egentligen vill jag inte rabbla utifall jag råkar glömma någon som jag ändå innerligt älskar, men jag ska försöka. Några av dessa vänner som betyder lite extra är Erica (som inte bara är min bästa vän, utan också min storasyster), Amanda, Malin, Julia, Oscar (lillebror), TabitaEmelie och Veronica. Någon av dessa vänner som betyder lite extra skulle jag väl kanske behöva mer lite mer av. Det känns som att det alltid är jag som tar kontakt och så, att det är jag som bryr mig nu för tiden. Men men, jag begär inget. Det är bara det att jag kan känna mig lite sårad ibland...
Någon som jag såg som en utav mina allra bästa vänner förr i tiden verkar inte vara min bästa vän längre. Han har väl glömt bort mig på något sätt... Synd när man förlorar någon som man verkligen älskar.
Men i alla fall, jag är förälskad i mitt liv. Där var vi innan vi kom in på bortglömda vänner... Jag älskar det trots all stress och ångest jag går igenom just nu. Jag har ju i alla fall mina nära och kära som hjälper mig igenom allt detta.
Allt jag ville säga med detta är i alla fall att, jag älskar er.

Rösta på mina chips! :-D

Gå in här och rösta på mina chips!
Jag har ju en EPIC slogan:
“Vill du ha en awesome myskväll? Köp OLW:s awesome chips!” ^^
Puss och tack på förhand! :*

McDonalds?

Idag har ämnet McDonalds kommit upp ett flertal gånger i olika konversationer och till min stora förvåning blev jag inte sugen på nåågonting från McDonalds en enda gång! :-O Inte ens en smarrig sallad eller en flottig (men awesome) paj. O.o Då det var reelativt längesedan jag åt någonting därifrån blev jag ganska chockad. Jag är ju nästan AALLTID sugen på någonting från McDonalds...
Helt sjukt snygg bild...

Kärlek...

Ja, vi kallar det för kärlek.

© Elin och Erica Lundberg
Bild tagen av Erica och redigerad av mig.

Sommar...

Daaamn vad jag längtar efter sommaren...
Saknar vår vattenpipa som dött dock. R.I.P. <3

Ullis i ett moln av rök:

HIMYM! <3

Satt nyss och kollade på det senaste avsnittet av how i met your mother och råkade fälla några tårar. Barney in my <3! I alla fall så tänkte jag bara visa hur fint jag och Amanda ritar ibland:
© Elin Lundberg och Amanda Messing.
Fiiihnt.

Sådan Elin, sådan katt...

Flummigaste bilden. Pamela ser CRAAZY ut och jag ser bara flummigast ut...
Fult värre...

Johnny Cash!

Hejjaguppdaterarminbloggengångimånadenungefärochharlitedåligtsamveteöverdet.
Men jag har åter igen varit sjuk (eller ja, jag är fortfarande sjuk). Så FU säger jag till mitt immunförsvar.
Sen så har jag en hel del plugg att göra också. (Inte för att jag gjort något av det än, men jag ska... ^^ )
Såhär spenderar jag i alla fall mina kvällar numera:
Med min Johnny Cash-bok som jag läser på "1000 sidor". Vi ska alltså läsa 1000 sidor på svenskan. Man kan läsa en bok som inehåller 1000 sidor, eller så kan man läsa flera, lite kortare, böcker. Jag kommer att läsa tre eller fyra "självbiografier". (Inte riktigt självbiografier, men åt det hållet. Jag ska t.e.x. läsa "Anne Franks dagbok".)
Men i alla fall, jag gärna skulle njuta av denna underbara dag genom att t.e.x. ta en lååång, skön promenad, men i stället ska jag läsa min Cash-bok och spela Cash-låtar på min gitarr (för att komma in lite extra i boken).
Hoppas alla som haft lov har haft ett underbart lov!
Och hoppas att ni andra njutit av dagarna ändå!
Puss på er!