Dagen före dopparedagen!

Dagen före julafton firade jag och Philip jul tillsammans med hans mor, låtsaspappa, lillebror, lillasyster, systerson, "svåger", systerhund, mormor och morfar.


Det var mysigt och jag fick några fina julklappar. Bl.a. fick jag boken "Den tomma stolen" av min Bibbi (Philip).
Jag äger inte bilden.

När vi firat klart lämnade jag Philip och åkte hem till min lilla familj. Vi gjorde julgodis, åt julskinka och sedan klädde jag granen.


Vit choklad, mjölkchoklad, mörk choklad:
Jag och min bror:
Det är tradition att jag på egen hand klär granen (och att syster dokumenterar detta):

Myspys!

21/12 - 12

Fredagen den 21:a var en mycket trevlig och mysig dag! På förmiddagen gick jag och var oerhört taggad! Jag gick nämligen och väntade på att få åka till mina älskade - Emelie och Elsa. Jag hade inte träffat mina skänheter på tre veckor, så saknaden var enorm! När jag äntligen kom dit möttes jag av en vacker brunett och en strålande glad liten älskling. Det var så hiiimla mysigt att få träffa mina babes igen! Först gav jag julklappar till Elsa och sedan chockade Emelie mig med julklappar! TOKA! Jag fick en jättefin topp från Vero Moda och en doftsak som jag tänker ställa på mitt rum i Uppsala (jag vill försöka få bort doften av Ikealager).

Elsa öppnade sina julklappar (som hon verkade bli väldigt nöjd med) nästan helt själv:
Vackra mor, vackra dotter:

Honey fick av mig "Mumins lilla bok om färger" och 4 färgglada, mjuka klossar (Hampus håller i en av dem i bakgrunden):

Sedan överraskade jag Ems med julklapp! :-D Hi hi!! Hon fick ett skal till sin iPhone med lilla Elsa på! :-D Snodde bilden av Ems:

När vi utbytt julklappar och pussat massa på varandra så passade jag på att gosa massvis med min tös:När vi gosat ett tag bestämde vi oss för att gå ner på stan en sväng. Elsa var väldigt trött, så hon fick sova i vagnen. När vi shoppat klart gick vi tillbaka och gosade lite till. Bl.a. försökte vi få Elsa att krypa. Snart kommer det!


På kvällen åt jag och Philip middag på en restaurang i stan. Philips systers sambos pappa (som bor i Göteborg) hade kommit för att få träffa sitt barnbarn, så vi var ut allesammans! Det var alltså jag, Philip, Philips syster Emma, deras far med sambo, Emmas sambo Pontus (och deras lille William), Pontus far med sambo och Pontus mor med sambo. Det var god mat och trevligt sällskap! När William bestämde sig för att vara vaken i ungefär tio minuter fick jag dessutom gosa lite.

Fina unge:


När vi ätit klart åkte vi iväg på domedagsfest hos min fruga, Ullis. Det var trevligt! :*

Riktigt mysig dag!

Jul, jul, strålande jul!

Som ni kanske märkt har jag tagit ett riktigt juluppehåll från bloggen. Jag har helt enkelt varit för upptagen med att gosa, äta och umgås med familj och vänner!

Uppdateringar om min underbara vecka kommer inom kort!

Julkänslan.

Nu är det bara en lektion kvar (imorgon) innan jag tar jullov (vi har egentligen inget jullov, men vi har inga lektioner nu förrän 10/1). Det känns helt otrolig skönt och jag ska mysa sönder dessa kommande veckor.

Imorgon kommer jag komma hem till min Philip igen, och med mig kommer jag ha en Zeunerts julmust! Vår favorit. GOTT!

Ofattbart...

Gårdagens händelser i Newtown, Connecticut har skakat hela världen. Jag sitter just nu och läser om den helt absurda händelsen och kan verkligen inte hålla tårarna tillbaka... Inte många människor kan förstå hur en människa kan döda andra människor, men jag har verkligen ännu svårare att förstå hur man ens kan skada ett litet barn. 20 barn mellan 5 och 11 år skjöts ihjäl. Det är helt ofattbart!

Alla mina tankar går till de drabbade familjerna. Det är helt sjukt vilken värld vi lever i. Hur kan detta få hända?

Saknad.

Ibland går tårarna inte att hålla tillbaka.


Men jag har hört att det är okej att vara ledsen...

Uppsala-mys!

Jag har min fina P här på besök! Han följde med mig hit i måndags och åker hem idag (jag åker hem imorgon). Vi har passat på att gosa supermycket med tända ljus och massa te! Det är ju Musikhjälpen denna vecka, så det står på på min tv dygnet runt! Har ni önskat låt? Gör det! Vår musik räddar liv!

Skicka ett sms med 50, 100 eller 200 (beroende på hur mycket du vill skänka), följt av artist och låt (samt en motivering om man så önskar) till 72999. Mina två sms såg ut exakt så här:

50 The Who The Dirty Jobs

50 The Killers Boots

Ännu har ingen av dessa spelats, men det är ju det faktum att man skänker pengar som spelar roll!

Här kommer några gosbilder:

Som jag skrev ovan åker Philip hem idag, anledningen är att jag ikväll ska ha en riktig goskväll med min tokiga fruga, Ullis. Vi ska förtära pizza, alkohol, pepparkakor och clementiner och kika på julfilmer! Får se om jag blir kvar till 05.30 även denna gång! Man vet aldrig med oss. Mysi!
Du är så sexig babe! ;-)
<3

I love winter.

Idag har det varit perfekt vinterväder. Det har inte varit så kallt (ca 2 minusgrader), det har inte blåst någonting och det är massa snö ute! När jag var ute kände jag att jag ville dra på mig täckbyxor och åka pulka (eller ännu hellre, skidor). Det hade varit perfekt att vara hos mor och far idag! Då hade jag garanterat gått ut och gjort snögubbar, snölyktor och allt som går att göra av snö... Mysigt! Hoppas detta väder håller sig till helgen så jag kan gå ut och leka (mentalt är jag ungefär 10 år gammal)...

Hoppas ni haft en bra dag och jag önskar er en fortsatt trevlig kväll. Nu ska jag fortsätta storstäda! Bara damma kvar, sen är jag klar! :-D

Fluffigt troll...

Ja, idag är jag ett litet troll som bär en Disney-tshirt. Love.