Grattis på födelsedagen min älskade skruttunge!

Idag fyller min Elsa hela 2 år! Det känns som att det bara var någon vecka sedan hon fyllde 1... Snart ska jag iväg på kalas. Åh! Min skrutt är så stor...

Bild från Elsas ettårsdag:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Norbergs kulturfestival.

Igår spelade jag på Norbergs kulturfestival. Jag bjöd på fyra egenskrivna låtar och till min hjälp hade jag Oscar på gitarr och stämmor. Det var otroligt roligt, trots allergi och sprakig hals.


Underbart.

Solen skiner och jag har inte alls långt kvar på min uppsats. Det känns ganska coolt att jag har gjort en studie helt själv! En studie som antagligen kommer kunna hjälpa lärare i framtiden.

Snart ska jag ner på H&M och kolla om de har några sköna träningsshorts och sen ska jag nog hem och ta det lite lugnt.

PUSS!

Uppis!

Idag är jag i Uppsala... Ska träffa min handledare en sista gång innan arbetet ska in. (Y)

Fina. ♥

Min älskade bror och hans fina fru.
Mys!
Snygg kusin!
Lördagens bröllopsfest var mycket rolig! Jag är dessutom glad att jag var barnvakt och slapp vara bakis igår! ;-)

Gosi!

Idag blev det en mysmorgon med gofrukost och "Sinister" hos Emma. Så sjukt bra film! Efter det skjutsade jag ner Emma till bemanningen så att hon kunde skriva på lite papper inför sommarjobbet. Sedan åt vi en varsin glass i värmen! Skönt! :D

Nu blir det att plugga! PUSS!

Besök av broder.


Yeah.

Och det är allt jag har att säga just nu. (Y)

Penny-bomb.

Här kommer en bildbomb från vår vecka med gos-trollet.

Hon var en riktig gladfis när vi hämtade henne!
Pianot är alltid populärt...
Min gamla dockvagn var också rolig!
Pennys hand i play dough.
Knasunge!

Min gamla poncho och mitt halsband skulle hon absolut ha på sig. Fin kombo!
Pennys och Williams tuffa skor!
Klart båda två vet hur man sätter på diskmaskinen...
Handduksfia! Faster gick ju så, då måste ju Penny också göra det!
Födelsedagsfikat intogs på fintallrikarna!
Fina lilla familjen Bladlund/Blomqvist.

Ha ha! Fyra snyggosar...
Älskade!
Mina!
Bus och lek!
Mitt Elsa-hjärta. ♥
Busungarna hoppade studsmatta tills båda två flåsade som hundar och snorade som tusan! ^^'
Min älskling. ♥

Full fokus på bubbelsvärden!
En trött gosfia. ♥
Det var en riktigt gosig vecka med min gosunge.

Kärlek. ♥

© Elin Lundberg

Hej magkatarr!

Du var väntad! 

Jag och Philip skulle ta en promenad, men när vi kommit en kilometer krashade min mage så jag blev tvungen att vända. Jävla skit. Jag längtar oerhört mycket tills jag har lämnat in det självständiga arbetet och kan andas ut lite. Jag måste visserligen förbereda för opposition och försvar, men det har vi i alla fall 11 dagar på oss att göra, så jag hoppas att det ska gå bra.

Nu vill jag att mitt magont och illamående ska gå över så att jag och Philip kan gå och veckohandla...


Busen!

Igår var William hos oss en timme på kvällen när Emma och Pontus var och gymmade. Busungen! Han var helt crazy eftersom det fanns så många knappar överallt att trycka på och så mycket att pilla på överallt. Ha ha. Knasunge. ♥ Philip åt en Felix-paj till middag när William var här och innan Philip hann sätta sig och börja äta hade William klättrat upp på stolen, tagit gaffeln och börjat smaska på pajen. ^^' Så nu måste du göra fetaost-paj Emma, det var en hit! ;-)

Medan Philip åt middag satt jag och William och smaskade vattenmelon. Han älskar frukt den där lilla busungen.
Det var kul att få sitta på en "vuxenstol" helt själv och äta också. Ha ha, mysen! ♥ Älskar dig min tokunge! En riktig myspuss fick jag av honom också. Min goa lilla älsklingskille.

Tröttobert...

Idag ska jag till Uppsala en sväng över dagen och träffa min handledare. Det ska bli spännande att höra vad han har att säga om mitt arbete än så länge (det är i princip obefintligt)... 

Ha en bra dag!

Myspys.

Jag och Philip åkte och överraskade Emma med lite fika. Vi ville fira att hon fått sommarjobb! :D Det var mysigt och jag fick med mig 8 plagg hem. Hi hi! Tokfia. ♥

Nu ska jag återgå till plugget...

Grattis Conchita & Österrike!

Här kommer några tankar angående gårdagens Eurovison song Contest:

Jag tycker personligen att vinnarlåten "Rise like a Phoenix" är otroligt bra! Den har ett fint budskap och Conchita sjunger den som en gudinna, vilken sångröst!! Folk säger att hon vann endast p.g.a. all historia med Ryssland och för att hon står på scenen med skägg. Självklart förmedlar texten ett viktigt budskap, och det är väl det musik handlar om? Islands låt, till exempel, handlar om att vi inte ska ha så mycket fördomar som många har idag.

Jag tror absolut att Conchitas vinst berodde på en kombination av musik (det är en väldigt pampig och mäktig låt som ger mig gåshud), text (som jag tidigare påpekat) och antagligen att hon är en kvinna med skägg som kämpar för allas rättigheter. 

Jag tycker att det var väldigt uselt när publiken buade åt Ryssland. Jag tror varken det var tvillingarna Tolmachevy eller artisten Alsou som fått Putin att tänka som han gör. Jag tycker att det är onödigt att blanda in politik i detta program som handlar om gemenskap, musik och kärlek.

You go girl! ♥

Lillebror. ♥


Plugg, thai, rep, mys.

Idag har hittills varit en mysig dag. Jag, Philip och Christoffer gick och åt thaibuffé till lunch. Mums! Efter det har jag pluggat och nu är Christoffer hos oss för en TV-spelsession med Philip. Oscar kommer snart hit eftersom vi ska repa och jag och Philip ska snart äta sushi.

Puss på er och hoppas att ni har en bra dag! Hi hi! :-)

För stora bröst...

Jag bröstade ner min kaffekopp...
Tur att det inte var superhett! ^^'

Dags att ta tag i plugget på riktigt!

Om 18 dagar är det deadline på det självständiga arbetet. Jag är lite rädd måste jag medge.

Tjejkväll.

I fredags åkte jag, Matildus och Jessica hem till Ems för lite tjejmys. ♥ Hon bjöd på supergod mat, goda drinkar och en riktigt trevlig kväll!

Älskar er!

Harry Potter & Albus Dumbledore...

I fredags (den 2:a maj) fick jag reda på att den 2:a maj är den internationella Harry Potter-dagen. Någonting som är väldigt lustigt med detta är att vår katt, Albus (namn efter Albus Dumbledore), är född den 2:a maj... Ha ha! :-D


Internationella Harry Potter-dagen!

Idag, den 2:a maj, är det den internationella Harry Potter-dagen. Jag funderar på om jag ska köpa denna box på cdon.com för att hedra Harry Potter...

We'll see...