Ååh...

Jag saknar vissa människor olidlidt mycket...

Take me back to the olden days.© Elin Lundberg

VG!

WOHOO! Vi läser ju denna termin en kurs som heter Engelska för grundlärare, årskurs F-3. Den består utav fyra delkurser: Språkstruktur, Kultur & samhälle, Litteratur och Muntlig & skriftlig kommunikation. Den 4/4 hade vi tentamen i språkstruktur. Jag fick tydligen VG på den (64 poäng av 70) och eftersom jag även medverkat på alla lektioner utom en så fick jag VG i hela delkursen. Kultur och samhälle är också avslutad. Den kunde man dock bara få G i.

This makes me happy.


Nu ska jag försöka kämpa på som tusan för ett VG i hela engelskakursen! :-D

Lilla Penny.

Igår var vi och hälsade på Tommy, Jenny och lilla Penny. Lina och Titti var också där. :-D

Jag tänkte bjuda på några bilder. :-)

Fina lilla flicka. <3

Penny!

I onsdags blev jag faster för tredje gången. Så himla kul och mysigt nu när mina andra två busfrön börjar bli så stora. Isac fyller 8 i år och Evelina har fyllt 11. Tiden går fort!

Denna gång blev det en liten Penny. Hon föddes klockan 07.21, vägde 2940 gram och var 49 centimeter lång. På söndag ska vi åka och hälsa på. Gosigt! :-)Onsdagen var en sådan himla bra dag! Först föddes lilla Penny och lite senare på kvällen fick jag veta att jag blivit erbjuden boende. Korridor även denna gång, men det är så klart mycket bättre än ingenting alls. Dessutom är det i samma hus som jag bodde i förra terminen. (-:

Trevlig helg!

Colours.© Elin Lundberg

Petra Nova!

Här kommer klippen från Petra Nova. :-DLyssna och njut! :-)

Of course I'm smiling, I'm happy...© Elin Lundberg

Tentamen i Engelska.

Innan tenta, kl 06.30:

Ganska nervös och inte alltför glad.

Efter tentan, kl 09.20:

En aning gladare.

Egentligen vill jag inte skriva att tentan gick bra (för det vore HEMSKT att skriva att jag fick underkänt sen när vi får reda på resultaten) men jag svarade på allt och gick faktiskt först av alla efter exakt en halvtimme. :-)

Eftersom jag blev tvungen att gå upp så himla tidigt i morse kunde jag inte få i mig någon frukost. Jag försökte verkligen men det tog verkligen emot så det blev inte mycket frukost för min del. Jag skrev lite med fina Emma-Pemma (som går i min klass) medan vi var på väg till tentan och förklarade då att min mage skulle morra under tentan eftersom jag redan var hungrig.

När det var ungefär 10 minuter kvar innan tentan skulle börja hade Emma fortfarande inte kommit. Fem i kom hon och det första hon då gjorde var att dra fram en Yoggi som hon hade köpt till mig (min favoritsmak dessutom, hon kan hon!). Lite tacksam jag blev då. Finast. <3

Stoltare storasyster får man leta efter...

Igår morse åkte jag till Uppsala för att göra en muntlig tenta och efter den åkte jag tillbaka till Avesta igen. I morse åkte jag åter igen till Uppsala. Anledningen till att jag åkte tillbaka till Avesta igår eftermiddag var att världens bästa lillebror medverkade i en musikal. (Han går estet och i Avesta är det tradition att tvåorna gör en musikal. När jag gick i tvåan framförde vi Grease, jag var Sandy.)

Musikalen heter "Petra Nova" (ursprungligen "Peter Nova") och var faktiskt en mycket bra musikal! Oscar (lillebror) var SÅ HIMLA DUKTIG och jag är fortfarande så där superstolt att jag tror att bröstet lämnar min kropp snart... Åh, jag är så himla imponerad! De flesta var faktiskt duktiga!

Lillebror längst till höger:Jag filmade en del så klipp kommer inom kort!