Systerbesök.

I helgen har jag, Erica, Oscar och Philip varit hos mor och far. Det har varit mysigt!
 
 

Grattis älskade vän.

Idag fyller du 22 år. Jag saknar dig och älskar dig! <3
 
 

ZzzzZZzzzZzz

Sprang nyss 3 kilometer för första gången sedan 1 juli... TRÖTT, SLUT och SVETTIG tjej. (Y) Sprang dessutom under längre tid än jag gjort sedan i typ maj. :-D Glad att jag är tillbaka!

Empty as a doll.

Det känns b.t.w. helt sjukt att denna bild är tagen för snart 4 år sedan... Hur gammal är jag?! Ha ha ha...

Mammas bebis.

 

Ett svart hål...

Ibland (eller väldigt ofta den senaste tiden) har jag känt mig övergiven på något sätt och jag vet inte varför. Det känns bara som ett svart hål i magen som inte borde vara där. Det värsta är att jag inte vet hur jag ska bli av med det... Jag antar att det inte finns någonting att göra förutom att tänka positivt.

Have a nice day. At least I'll try.

Gung gung!

Älskar dig skruttfia. <3

Dutti tjeeej!

Min DUKTIGA Emselie tog körkort idag! Bäst är hon ju, så jag kände att jag var tvungen att gratulera henne här på bloggen också!

 
Jag älskar dig bästis. <3
 

Wiiihooo!

Veckan har gått snabbt och det är redan torsdag. Imorgon får jag äntligen åka hem till min underbara Philip igen!
 
På lördag ska jag nog till MIN Emselie och MIN Elsa och gosa lite och dricka massa kaffe! Sen på kvällen troor jag att vi ska till Philips far... Längtar i alla fall efter en gosig helg. <3
 
 

Godingar.

Mina älsklingskillar. Finaste morbrodern någonsin är han, min älskade Philip!

Bra dag!

Igår var nog bästa dagen på länge! På dagen åkte jag till min fina bror och hans fina familj och på kvällen åkte jag och Philip till Emma och Pontus på fest.
 
Skrattfest skulle man kunna säga att det var igår! Längesedan jag skrattade så mycket...
Älskar dig bästa!

WHAAAT?! OMG!! GLAD TJEJ o.s.v.

Den där tentan jag gjorde i augusti, JAG KLARADE DEN! JAG KLAAAARADE DEN!! Helt jävla ofattbart... Jag var liksom HELT bombsäker på att jag blev underkänd... Åh fy helvete vad skönt det är att ha den bakom sig! Det ska bli roligt att hämta ut den, för de MÅSTE nästan ha sänkt gränsen eller ändrat krav eller någonting.

Glad är jag i alla fall! Sjukt glad! Nu har jag inga rester och nu har jag klarat halva programmet på riktigt! 
 

Bästääääs!

Idag har jag varit hos BÄSTIS och hennes GOA, UNDERBARA, ÄLSKADE, BÄSTA WILLIAM! <3 Jag fick ytterligare en jättepåse med kläder... Goa, älskade Emma!

På lördag är William hos sin mormor och låtsasmorfar, så då ska Emma och Pontus ha lite fest. Jag är astaggad! :-D Har blivit alkis efter sommaren typ... ^^'

PUSS!

Kvällsmotivation!

Jag har inte sprungit på lite mer än 5 veckor (från att ha sprungit minst två gånger i veckan) och det känns lite på konditionen. Alla dessa jobbiga backar och trappor var ju inte alls lika jobbiga när man tränade! ^^'

Ikväll fick jag i alla fall vääärldens motivation och tog mig en springtur (på mitt löpband - love it). I'm back baby... Hoppas jag. Vi får se... Ha ha ha!! Vill i alla fall bli av med liite av magen (igen, det jag blev av med innan sommaren har ju liksom smygit sig tillbaka)...

<3 Sommar-svull <3

Vänskap...

Man har vänner och man har låtsasvänner...

Tröttis...

Idag tog jag mig en tur till Norrköping för att, tillsammans med systeryster, gå på utställningen Titinic the Exhibition. Vi hade även tänkt luncha i stan och gå omkring och turista lite då vi hade tänkt att kön till utställningen kanske skulle ta lite mer än en halvtimme... Vi köade i ungefär 3 timmar innan vi fick komma in. Tur att det var en fantastisk utställning som var värd varenda minut vi stod i kön.

Efter utställningen fick vi faktiskt till och med skynda oss för att jag skulle hinna med tåget...

Jag hade med mig kameran och fotade lite i Norrköping (dock ingenting på utställningen), så bilder kommer väl ganska snart skulle jag tro! :-)

Nu är jag väldigt trött! Det känns som att klockan är runt midnatt... Suck. Jag får väl försöka hålla mig uppe i några timmar till i alla fall... Puss!

Meja min Meja.

Nu har jag äntligen beställt en ängel av Meja och pengarna går till henne och hennes familj.

Läs Mejas mammas blogg, det gör jag!


Lokal-kändis! ;-)

Jahaaani! Jag och Philip var med på första sidan i Avesta-Tidningen idag! Artikeln handlade om bilolyckan och jag tänkte att jag lägger väl upp bilderna här så kan alla läsa. ;-)

Bilden på första sidan.

Close-up:
Artikeln (nog för att det antagligen blir för liten text för att man ska kunna läsa den här):
 Hoppas nu att någon tar kontakt med tidningen och säger typ "Det var nog jag som tappade skivan.". 

I miss my bestie!
... och andra bästisar, mina småttingar, min familj, min katt och min karl. <3

Vykort! :D

Idag fick jag ett fint vykort från min fina kusin som spenderat en stor del av sommaren i USA. Fy så glad jag blev när jag såg att detta låg i min brevlåda! :'D LOVE!

 

Today is not a good day...

Har panikångest över allt man kan ha panikångest över och vill bara åka hem till Philip igen. Tårarna sprutar och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna hålla dem inne.

Kul att må så här första
skoldagen...


Jag mår mycket bättre nu i alla fall. Bara att hoppas att veckan går snabbt så jag får myspysa med min karl igen. <3