Kalas för två älskade tjejer.

Igår var jag, mor, far och Philip i Västerås och firade Evelina som fyller 13 nästa vecka och Penny-ponken som fyller 2 nästnästa vecka. Det var självklart supermysigt. ♥ Idag åkte storebror och Jenny iväg till Cook Islands och de blir borta i tre veckor. Lyx!

Gosar med sin farfar. ♥

Efter kalaset åkte jag och Philip vidare till Emma och Pontus för att fira Pontus som fyllt 23. Detta betyder att jag under dagen åt:
- En cheeseburgare och pommes från McDonalds
- Massa glass hos storebror
- Tårta och kakor hos Emma
- Pizza till middag
Hö hö hö! Nyttig dag! (Y) Dock var den väldigt mysig. PUSS!

Kärleken till dig kommer jag aldrig att kunna beskriva med ord.


En liten gostjej.

Min fina Pamela ligger i mitt knä och gosar. Kärlek. ♥
Bra bild, jag vet. ;-)

Bollinger, 1829.

© Elin Lundberg

Kärlek från hela mitt hjärta.

Haha, gosunge!
Mina fina killar:
BUS!
JAG ÄLSKAR ER. ♥

You have to look beyond the problems...

... and see the shining lights.
Bus.

Ledsen tjej...

Jag blir så jävla ledsen över mitt ben som krånglar! :'-( Jag vill verkligen träna och blir så himla frustrerad när det bara inte går! Nu när jag pratade med syster kom jag dessutom på att vi ska på skidresa om snart två veckor, vilket betyder att benet måste hinna bli bättre tills dess, vilket betyder att jag måste ta det lugnt tills dess. Depp.

När jag för en gång skull faktiskt vill träna och tycker om att träna så skiter det sig. BLÄ! Jag blir dessutom alltid så himla mycket gladare av att träna, plus att det hjälper enormt mycket att träna om jag deppar ihop någon dag.

Nej... Hjälp mig att hålla tummar nu så att benet blir helt friskt snart! Puss!

Min gos.

I helgen var jag och Philip barnvakt åt BUS-William. Det har varit mysigt. ♥



Morgonbus med rufstufs!

Helg!

Tack chokladen för att du hjälpte mig genom hemtentamen! Nu tar jag helg!

Hemtentamen!

Om 15 minuter får vi hemtentan som vi ska göra mellan 09.00 och 17.00. Jag hoppas dock att jag inte behöver sitta till 17.00, men man vet ju aldrig.

Önska mig lycka till! :-)

Hi hi!

Jag mår som bäst när jag får vara med dig. ♥
 
Men jag kan ju inte förneka att mina vänner får mig att må så sjukt bra. ♥

Men blä...

Varför ska det alltid vara så att när man väl kommit igång och tränar flera gånger i veckan så kommer någonting i vägen som gör att man måste ta ett uppehåll? :'( Nu är någonting fel på mitt ben. Jag har antagligen sträckt mig eller så är någonting inflammerat. Igår började det göra skitont när jag gick och en muskel i knävecket var lite svullen. Idag är det bättre, men det känns ändå dumt att springa när det fortfarande gör lite ont. Gah! Vill träna juh. :'(

Förhoppningsvis har det gått över på söndag så jag hinner springa åtminstone en gång till i veckan. (Y)

Update: Jag kunde ta en power walk på en timme utan ont, så nu mår jag lite bättre psykiskt i alla fall. ;-)

Morgonpigg?

Idag börjar vi 13.15, men jag gick ändå upp 07.10. :-D Så skönt att komma upp i tid! Nu börjar det bli lunchdags och jag ska äta lax.

Efter skolan kommer mor och far och hämtar mig! :-D De ska till NetOnNet och till Ikea, så de passar på att åka idag när jag ändå ska hem till Avesta. Fina föräldrar jag har. ♥

Pressen är enorm.

Nästa vecka börjar det självständiga arbetet och jag är så jävla rädd. Så fort någon börjar prata om det får jag tokont i magen. När jag så illa tvunget måste kolla på schema och förberedelser får jag tokont i magen. Nu har jag inte haft magkatarr på ett tag, men snart kommer det. Jag är helt säker.

Börjar grina snart. Så läskigt tycker jag att detta känns. Usch.

Storstadstjejen vill sova...

Det var inte lätt att hålla sig vaken på tåget tillbaka till Uppsala. Helvete vad trött jag är! Nu sitter jag i alla fall på bussen, så snart är jag hemma. Jag längtar sjukt mycket efter min säng. 

Gosig dag.

Idag har jag fått umgås en del med två favoriter. ♥ Jag åkte hem till Emma och William i morse och vi har åkt lite pulka, busat och åkt ut till Emmas och Philips mormor och morfar ute i Rembo. Jag har inte varit där ute på hur länge som helst, så det var väldigt mysigt att få komma dit och dricka lite kaffe.

Älskar er. ♥♥♥♥♥♥

Mysfredag!

När jag kom hem till min fina karl i fredags fick jag 10 fina rosor och ett kort som han hade skrivit så fint i. ♥
I bilen på väg hem till mor och far smakade jag (äntligen) Marabou Oreo. Den var mycket god, men jag tyckte att smaken av chokladen tog överhand.

När vi väl kom hem till mina föräldrar började jag med förrätten på en gång. Till förrätt åt vi Philips favorit: Toast skagen. Han älskar min skagenröra (det gör faktiskt jag också), så det var ingen tvivel om vad vi skulle ha till förrätt.
Till förrätten drack jag och Philip champagne. Det var första gången vi köpte champagne själva och eftersom vi är James Bond-fan båda två köpte vi Bonds favoritchampagne, Bollinger. Den var mycket god!
Till varmrätt åt vi biff och bakad potatis med rödvinsås och skagenröra, samt sparris och morötter.
Till efterrätt gjorde jag en väldigt simpel, men väldigt god milkshake.
Jag älskar dig världens bästa karl. ♥

Det är fredagen den 14:e mars.

Jag har nyss ätit cirka 5 geléhjärtan och det var sååååå gooott! Men det räckte med några stycken kände jag... Nu ska jag fixa frukost och sen ska jag plugga! Hi hi! :-D

Jag ser fram emot en härlig fredag och önskar även er en fin dag.

...

Sätt igång och plugga nu fröken bus!

Dooodiiiis!

Den 11:e februari påbörjade jag min nyttiga månad och när morgondagen är över har jag varit nyttig i 31 dagar. På fredag får jag sätta tänderna i geléhjärtan, Marabou Oreo, Lidls goda ostchips och smarrig milkshake. Jag förutspår magont... x'D Det ska dock bli väldigt gott!

Jag trodde att denna månad skulle vara jättesvår att klara av, men det har gått superbra! Visst har jag varit sugen på vissa saker ibland, men då har det bara varit att ta en frukt eller en kopp kaffe så har det gått bra sen. Jag känner mig väldigt duktig (speciellt eftersom jag dessutom tränat ganska mycket under denna månad) och är nöjd att jag inte frossat i mig massa godis, chips och glass och sådant. Det känns som att det kommer bli lättare att avstå från onödiga onyttigheter nu när jag faktiskt vet att jag kan klara av det.

Detta blir min frukost på fredag:
Ha ha ha! Skoja...

Men hallå, var är du?!

Ja! Hallå, pluggmotivationen!! Var är du?! Borde ha pluggat hela morgonen, i stället har jag kollat på filmer och druckit te... Ibland går det bara inte att plugga. Jag har öppnat PDF-filen med kurslitteraturen flera gånger, men jag får inte in någonting i huvudet just nu. Poop.

Får se om resten av dagen kommer spenderas med slöande... Jag skulle tro det. ^^'

Mellis. ♥

Jag älskar mellanmål!

Älskling.

Idag är det 5 hela år sedan du blev min och jag hoppas att få leva med dig i många fler år!
BÄST är du, utan att överdriva...

Vi sa ju att vi inte skulle köpa någonting till varandra i år, så då bestämde jag mig för att skriva en låt i stället. Den här är till dig: 
Elin Lundberg - We are falling 

Jag älskar dig! ♥

Älskar dig skruttplutt!


Vänskap.

Snart kommer Ems och hämtar mig! Vi ska heldagsgosa och jag ska sova hos dem i det nya huset. Det ska bli SÅ gosigt!

Vem skulle jag vara utan mina vänner?

Motivation!

Jag älskar appen RunKeeper! Speciellt när man får sånna här mail efter springturen:
 
Hihihi!

Glad.

Jag mår bra och jag är jävligt glad.

Grattis maaaamii!

Idag fyller bästa mamma 45! Grattis mamma, älskar dig! ♥

Jag älskar er mina solstrålar. ♥

♥♥♥

Break!

I helgen har jag haft en välbehövlig pluggpaus och uppenbarligen tog jag en bloggpaus också! ;-) Jag tog dessutom en liiiiiten paus från min nyttiga månad i lördags. Jag fuskade med lite tiramisu eftersom jag tycker att det är så himla oartigt att tacka nej (speciellt nu när det var en färdig portion till just mig och vi var på fancy middag hos Philips mor). Det var väldigt gott och eftersom jag varit nyttig i ca. tre veckor fick jag inget som helst dåligt samvete heller! :-) Bara 10 dagar kvar nu!

I lördags var vi dessutom och kollade på min broder Tommy när han tävlade i bowling. Han tävlar för Västerås och eftersom de var i Hedemora och tävlade passade vi på att åka och kolla! :-)

Idag är det fettisdagen. Jag ska snart träna och sen ska jag äta ett äpple! Jag skulle ha suttit och stirrat på mina korridorskamrater när de smaskade i sig semlor ikväll egentligen, men tydligen kunde det inte göras efter klockan 20.00, så jag hinner nog inte njuta av deras sällskap. :'(

Idag fick jag i alla fall reda på att jag blev godkänd på mitt PM, så jag är typ såhär superglad:
Njut av dagens resterande timmar. Hörs imorrn! (Kanske!) PUSS!