Grattis på födelsedagen älskling!!

Idag fyller min Philip 22 år! Jag fick faktist träffa honom idag även om jag egentligen inte skulle fått träffa honom förrän imorgon... Hi hi!! Anledningen till detta var att han hade en jobbintervju i Uppsala idag, så jag fick passa på och pussa lite på honom på hans dag!

Älskar dig honey!!

Stora hjärtan.

Men ni växer ju så jääkla fort...

Liiiiten Penny! 4 dagar gammal och hade storlek 44. Nu är hon 9½ månad.

Liiten Elsa. Här 6 dagar gammal. Nu är hon 8 månader!

Lilla William var här bara tre dagar gammal. Nu är han snart 2½ månad. Min stora kille.

Pluggisar!

Jag, Niclas, Gajane och Emelie sitter i Blåsenhus och pluggar. Hål mellan 10.00 och 14.15 är bra ibland när man verkligen behöver koncentrera sig. Visserligen händer det ju att vi bara sitter och fnissar, men då är det tröttheten som tar över...

Så sjukt trött på denna kurs fast vi knappt börjat med den... Massa litteratur som ska läsas på kort tid (och då menar jag typ över 400 sidor på typ två dagar) och massa frågor som ska svaras på utifrån detta.

...

Tryck över bröstet, andnöd, hyperventilaton, fosterställning, sängen, tårar, hysterik.

6 månader.

Det har gått ett halvår sedan du helt plötsligt slets ut ur våra liv. Saknaden är obeskrivlig. Tiden läker inte alls sår, såren blir ju bara större...

E & W.

Hih, finast! <3

Så sjukt lik sin mamma på denna fina bild jag tog igår:
MINA! <3

Ny topp!

Blusen jag fick av min syster i julklapp var ju som sagt för liten. Jag bytte den mot denna:

Emma-gos!

Jag och Philip är hos Emma och Pontus och gosar ikväll! Och då tänker ni: "VA?! Ni är väl aldrig där heller?! :-O"... He he he! Ikväll blir det hemgjord thai och gooos! Just nu är Emma, Philip och Pontus ute och handlar. Jag är hemma med en sovande William. (-:

TREVLIG HELG!

Skrutt, alltid du och jag.

Hah, jäkla gulle. Det där var ju ett bra tag sedan:
Kommer ihåg att jag satt vid datorn och hade lite tråkigt någon dag:

Två svettiga fyllon på juldagen 2011:


Forever.

Pluggångest.

Gråten i halsen och rödsprängda ögon...

Tack mina fina för att ni ger mig det där extra stödet jag behöver just nu. Ni vet vilka ni är. <3

Deprimerad...

Usch. Jag känner att jag bara vill gräva ner mig någonstans. Denna känsla dök upp för någon timme sedan och jag har sedan dess hunnit tänka en hel del, tänka på vad folk egentligen tycker om mig och tänka sjukt många negativa tankar. Jag har dessutom världens ångest. Ångest över allt och ångest över ingenting. Försvinn.

Tomtenisse!

Idag är det superkallt både inne och ute! Jag har kläder efter väder... Alltså stumpor, sockor, långkalsonger, jeans, långärmad tröja, tjocktröja och mössa...



Supermys.

Idag har vi supergosat igen. Jag och Philip har varit hos Emma i princip hela dagen och sedan hos deras mamma (Emma, Pontus och William kom också dit = ännu mer gos). Deras mor var så vänlig och bjöd på mat. Vi fick välja mellan tacos, potatismos, fiskbullar och korv. Jag skrek ut att jag ville ha fiskbullar. Mums!

Åh vad William är mysig. Jag älskar verkligen att få rå om honom lite (eller mycket, he he! jag tar honom så mycket jag kan och får)! Ge mat, byta blöja, vagga till sömns. Det känns skönt att hans fina föräldrar känner sig så pass trygga med mig att jag får ta hand om honom lite när jag är där.

Kärlek. Min familj. Mina vänner. Emma, en bästa vän.

Storasyskon. <3

Idag har jag och Philip varit i Västerås och hälsat på min storebror och hans fina familj. Storasyster och min fina bonusmamma var också där ett tag. Det var så klart supertrevligt! Jag älskar att vara där och träffa mina älskade. Busfröna var också där så jag fick gosa med både mina stora och min lilla.

Jag älskar verkligen denna bild. Blir superglad av den!

Tack för att vi fick komma och snylta kaffe!


På hemvägen svängde vi förbi Emma och Pontus och lämnade en present som jag köpte till William (2-månaderspojk imorgon). Han fick en filt med smurfar på. Hi hi!

Fredag!

Det har varit en gosig dag med thaimassage och sedan min Emselie. Jag behövde verkligen lite massage och det var superskönt! Jag fick presentkort på thaimassage av Philip när jag fyllde år så jag passade på att utnyttja det nu när jag haft så ont i nacke och axlar och även varit väldigt stel.

Jag och Emelie gosade och flummade som vanligt. Pruttfia. (Emelie alltså... Elsa är en pruttunge.) Det var så klart väldigt trevligt. Jag känner mig så sjukt avslappnad när jag är med Emelie och jag vet att jag kan säga i princip vad jag vill när jag vi umgås. Kärlek.

Trött skönhet:
Busfrö:
Puss!

Mina fina.

Idag har jag och Philip varit hos Emma-Pemma hela dagen. Det har varit supermysigt verkligen. När Pontus kommit hem från jobbet så köpte vi Kina-mat... Det var inte äckligt kan jag lova...

Kakan vaktar:

Ligga på golvet och busa är kul:

Trött liten björn:
Morbror Philip matar för första gången:

Åh vad jag tycker om dig lille gladfis! Skruttunge! Du och din mamma alltså... Ni är ju alltför underbara.

Trött nu på kvällen...
Men det får nog bli the Sims 3 i stället för sängen just nu...

Ångesten som växer.

Imorgon har jag tenta. Jag har inte pluggat någonting varken igår eller idag... Min nacke och axel började göra ont igår och sedan har det bara blivit värre och värre. Jag vill helst bara ligga ner hela tiden, även om det gör ont ändå. Nu ska jag i alla fall smörja in mig med linement, lägga mig och hoppas på bättring. Inte kul med femtimmars tenta när man knappt kan hålla upp huvudet själv...

Gnäll gnäll! Ha en fin vecka!

Lördagsmys!

Igår åkte jag och Philip in till stan för att mysa med Emma-Pemma, Pontus, William och Kakan. Supermys! Vi åt tacos och chips med dipp, gosade med William och spelade sällskapsspel.

Emma hade rensat ur sin garderob (jag älskar verkligen när hon gör det, tihi!) och hade med sig en stor påse med kläder åt mig! Gullstumpan! 29 plagg var det, wohoo! Kommer få lov att skaffa en extra garderob om hon ska ge mig massa kläder hela tiden! ;-)

Lilla hjärtat:
Så himla mysigt!
Mina hjärtan:
Pontus behöver inget bärsele han inte...

Tack för en trevlig kväll!

Oldie.

Creepy dudes. <3

Mysfredag.

Igår var en supergosig fredag, fredagsmys på hög nivå. Jag var hemma hos mina damer (Emelie och Elsa) hela kvällen. :-) Monika och Anders var också där några timmar och vi åt middag tillsammans. När lilltjejen gått och lagt sig kollade jag och Emelie på "The Hunger Games" och den var väldigt bra! :-) Vid halv tolv kom Philip och hämtade mig och då åkte vi hem och sov! Mys!

Kärlek:

Sometimes life breaks in mysterious ways.


31/12 - 12

Jag och Erica firade nyårsafton i Västerås. Jag hade lovat min bror att vara barnvakt åt lilla Penny, så jag tog med mig min syster som sällskap! :-) Det var väldigt trevligt! Vi gosade med Penny, lagade god mat och kollade på film (Penny gick och lade sig vid åtta, så vi kikade på "Det femte elementet" när vi lagt henne). Det kändes superbra att få vara barnvakt ett helt dygn! Nu har jag lite mer erfarenhet och känner mig mycket säkrare om jag ska vara barnvakt igen. Dessutom älskar jag ju barn och det kändes väldigt skönt att allt gick så bra!



Sugfisken:

Erica fotograferade en liten glad tjej när hon fick mat:
Sötaste minerna gjorde hon när jag busade med henne:
Busfröken:
Gosigt med välling i pyjamasen:
När jag lagt skruttisen gjorde jag och Erica (eller ja, Erica borde få all cred faktiskt) chokladfondant, det blev suuupergott faktiskt:

En väldigt glad liten skrutt var hon igår när vi bytt blöja, gosat, ätit gröt och så (hon ville dock inte se så glad ut på bild):

Det är jobbigt när tandsingarna håller på att komma ut! Skönt att tugga på min vaselin-butt som är både kall och hård:

Min fina gostjej:


Trevlig nyårsafton!

Vinterfest!

I fredags hade vi en liten "get together" hemma hos mor och far. De deltagande var mor, far, våra grannar, jag, Philip, Ullis, Christoffer och Erica. Det var väldigt mysigt och vi hade väldigt trevligt. Det var meningen att Christoffer och Ullis skulle åka hem 00.30, men vi hade så kul att de valde att sova kvar! :-D

Mina superfina vänner:
Min syster ser ut att vara lite kär i Philip:

Min kisse är en fin dam som sitter fint på en stol:

Philip och Christoffer under vattnet (vi badade i spabadet):

Jag och fröken Ullis:
Under water:
Christoffers tatuering och min karls bröst:
Christoffer, Ullis, jag och Philip. Kärlek.
Jag och Ulrika räddade en kall och rädd fjäril från den kalla källaren. Vi satte den fint på en blomma:


Tack för en superfin kväll!

Annandagen!

På annandagen kom min fina storasyster, min fina storebror, hans barn och hans sambo hem till oss och firade jul. Det var så klart väldigt trevligt och mysigt!

Två av mina gosisar:
Knäpp storebror och hans Jenny:

Mina fina:


25/12 - 12

Vi brukar alltid fira jul med våra kusiner. Ibland firar vi på julaftonen, ibland juldagen och ibland annandagen (det beror helt på hur Anne (deras mamma) jobbar). I år (eller ja, förra året...) firade vi hos dem på juldagen. Dessutom valde vi ungdomar att stanna i Hedemora (där de bor) och festa när vi firat klart. Då tillkom även min P, som inte var med och firade på dagen. Det var väldigt trevligt och jag fick träffa vänner jag inte träffat på väldigt länge! (Jag har många vänner i Hedemora som jag umgicks väldigt mycket med när jag gick i högstadiet.) Vi var hemma hos Jonte och festade och det var så himla trevligt!

Jonte, hans Sofie och Andreas var det inte igår man träffade:
Daniel är störd i huvudet, hi hi:
Söta kusiner och en söt lillebror:
Massa sötnosar:
Jag tyckte att det var lite för lite i flaskan, hi hi:
En ful kusin och en väldigt söt lillebror:
Men skål då!
Kusintvillingar:
Mys:
Söto-Sofie:
Bästa kusinerna:


Väldigt nice dag som inte slutade lika nice. (Y) Men jag mådde jävligt bra hela dagen och kvällen i alla fall (och dagen efter, det är ju inte helt fel).

Självaste julafton.

Julafton är alltid en väldigt mysig dag! Eller ja, jag kanske inte ska säga "alltid", det kan ju hända att man åker på en släng av magsjuka eller mår dåligt av någon annan anledning på julaftonen, men hittills i mitt liv har det varit 21 väldigt mysiga julaftonar! Alltså bjöd även detta år på en väldigt mysig dag, då jag firade min tjugoförsta julafton. Här kommer lite bilder från den mysiga dagen. (Blev många "mysig" och "mysiga" ser jag... Stort ordförråd man har!)

Lillebror, jag och storasyster:

"Jag ääääär längre än dig":

<3
Albus var också julfin:
Och Pamela var busig:

Jag fick många fina julklappar. Bland annat fick jag en jättefin blus, "Harry Potter och fången från Azkaban" (nu har jag ettan, trean, fyran, femman och sexan), 2 painting by numbers (jag älskar att måla och pyssla), presentkort på H&M, "Den tomma stolen" (har jag visserligen redan nämnt i tidigare inlägg), Disneys version av "Robin Hood" och "Lejonkungen", en flaska vitt vin, mössa och halsduk, två t-shirtar m.m.

Det märks att jag brukar önska mig presentkort på H&M, dessa är från årets födelsedag och årets jul:

Det jag tycker är roligast med julen är dock att ge bort julklappar! Vissa har jag ju redan berättat om men detta fick resterande: Philip fick av mig två t-shirtar och en tjocktröja, Erica fick Alfapet, Oscar fick en pastabutt från Åhléns och en t-shirt, William fick en speldosa (gosedjur som låter när man drar i det) och en mjuk skallra, Philips mamma fick presentkort på H&M (hon är lika galen i H&M som mig), Philips mormor fick Mando Diaos nya skiva "Infruset" och Philips morfar fick en skiva där han själv spelar dragspel (som Philip spelat in i smyg).

Mor och far fick dessa två ramarna av mig:

De hänger så fint i vardagsrummet:

På kvällen spelade familjen (inte jag dock, jag målade) först "Så det kan låta" (ett spel som familjen fick i julklapp (av mamma och pappa typ)) och sedan Alfapet.
Oscar hade bra bokstäver där ett tag! Ironi.


När vi väl gick och lade oss var vi alla mätta, trötta och väldigt nöjda med dagen. Fin familj man har!