Nallekatten.

♥ Vila i frid Nalle. ♥ 931001-101225 ♥
Vi saknar dig.


Min fina vän som jag så länge haft vid min sida. I 17 år har du funnits där för mig. Hur du varje dag kom upp till vägen för att möta mig när jag kom hem från skolan. Hur du alltid kröp upp och gosade om jag var ledsen. Jag saknar det. Och jag saknar dig. Att man kan känna såhär för ett djur känns ganska konstigt. Lite överdrivet också kanske, men det är svårt att föreställa sig ett liv utan min Nalle. Kissen som gick omkring och puttade omkull mig när jag nyss lärt mig gå. Älskar dig min vän. ♥

Lite kyla tack? Det är alldeles för varmt ute... Ironi.

Idag har det varit kallare än 25 minusgrader ute... (Y) Det är helt sjukt! Jag gillar verkligen den vackra vintern, men det känns som att typ 15 minusgrader skulle räcka. 15 minusgrader känns varmt just nu. Det är helt sjukt. Nej, jag längtar verkligen efter våren och inte minst sommaren! Tänk att kunna gå ut utan att ta på sig 18 plagg innan, att kunna gå omkring utomhus utan att se ut som en pingvin (man ser ut som en pingvin när man går om man har 18 plagg på sig).

Bara för att jag längtar så till lite varmare klimat så får ni ett par sommarbilder (föreställande fötter).


Fötter är så otroligt vackra! Am I right? Don't think so...


Sjukling. :S

Nu har jag varit sjuk i flera veckor, och jag börjar bli så jääävla trött på det! Blä. Man tappar verkligen all ork. Typ allt jag gör är att ligga och sova. Nu mår jag dock bättre! Wiho!

Imorgon blir det stora familjen.
Puss!

Söt lillebror!

Ha ha! Igår hade vi lucia i skolan. För oss som går estet musik (bl.a. jag och lillebror) är det obligatoriskt att vara med (fast alla skulle nog vara med ändå för att det är så kul), men det brukar alltid vara några andra med också.
Stjärngossarna brukar inte se direkt seriösa ut. Vissa har korta klänningar och alla har konstiga strutar på sig. Men igår slog lillebror alla! Han hade genomskinliga strumpbyxor på sig (hans håriga ben såg riktigt roliga ut) och till hade han en av mina korta vita klänningar. (Kan försöka fixa bild på den sen!) Han var lätt sötast i hela luciatåget och jag var så stolt över att min lillebror är så söt och för att han vågar bjuda på sig själv. ^^' Men fy vad jag ångrar att jag inte knäppte kort på honom! :-O Feberyrsel som jag hade så tänkte jag inte så klart. ^^ Men han finns med lite snabbt på någon video tror jag!

Bara för att han är så sexig så får ni en annan bild av honom så länge:


Haha, kram på dig sötnos! <3

Niceilinice!

För någon vecka sedan köpte jag en ny klänning på H&M. Jag brukar inte få för mig att spontanköpa kläder (speciellt inte när de kostar 299:-), men jag kände att jag var lite värd den eftersom jag inte hade handlat kläder på en evighet...
Här har ni bilder:


Det var denna klänning jag bar på öppet hus. Jag länkade ju tidigare till en video med mig
här. Man ser inte så tydligt vad jag har på mig, men det var alltså denna! :-D

Till den kan man gärna bära ett par skor som jag älskar. De är dock inte mina, jag har snott dem av mamma. Jag är dock inte så van att gå i högklackat, men jag försöker vänja mig vid dessa. De är trots allt vääääldigt sköna! ;> De är också köpta på H&M, men jag vet inte vad de kostade.

© Elin Lundberg

MUMS!

Framtidsoro.

Fy vad jag inte vill bli vuxen, ta studenten och börja plugga någon annanstans osv. Men samtidigt vill jag ju självklart bli vuxen, skaffa jobb och bilda familj osv. Jag är bara så orolig över hur det kommer bli när vi måste flytta ut ur lägenheten (lillebror ska ta över). Om Philip har fast jobb här i Avesta så vill han skaffa ny lägenhet här och då tror jag att jag tänker pendla (till Uppsala, där jag hade tänkt plugga). Han får redan på om han får jobbet han har på g i början av nästa år. Men om han är arbetslös så ska vi troligen flytta till Uppsala (eller Västerås som också är ett alternativ) och då kommer han antigen söka jobb där eller kolla om han hittar någonting som han vill plugga. Det löser sig antar jag... :/

Guitarplayer.

Chillar lite och sitter och klinkar på gitarren. Myspys.

Lite senare ska jag hem till Emselie. Awesome! <3

Hjärtat.

Vissa dagar är så himla mycket svårare än andra. Det är sådana dagar då jag inte kan sluta tänka på dig alls. Tårarna rinner och minnen flyger förbi. Jag saknar ditt skratt så fruktansvärt mycket och ibland så ekar det oavbrutet i mitt huvud i flera timmar. Tanken på att jag aldrig någonsin mer kommer få höra det i verkligheten gör att det skär i hjärtat.

Är det inte dags att komma tillbaka nu Simone Lille-Beth Marcus?

Girl's night!

I början av november hade jag, Julia, Amanda och Malin myskväll hemma hos Julia. Vi tog en del helt störda bilder som jag glömt lägga upp, så här kommer några av dem:Oh, we are so hot, and so awesome!

Bilderna är tagna av självutlösaren, mig och Malin.
De är redigerade av mig.