GOD JUL!

Här sitter jag nyduschad med en kaffekopp och tittar på Svärdet i stenen.

Det är skönt att bara ta det lugnt så här på julaftons morgon och inte stressa med någonting. Efter filmen ska jag väl dra på mig min juloutfit och mysa massvis med familjen. GOD JUL!

Dagen före dagen.

Idag har jag traditionsenligt klätt julgranen.

Granen blev i år mycket vacker enligt mitt tycke.

GOD JUL!

Ja, jag sover dagligen med ett gosedjur...

Jag har nyss förklarat för Björn-Bob att detta blir sista natten någonsin vi sover tillsammans. Han är nämligen Emelies och bor endast här för att hon inte tagit hem honom än.

Min älskade älskade Björn-Bob som alltid finns där när man är ledsen. (Jag har till och med börjat prata högt med honom... Betyder det att jag känner mig lite ensam kanske? ^^' ) Psycho känner jag mig, men det är ju sådan jag är!

Hoppas alla haft en fin måndag!

Trött?

Whäää, vad trött jag är! Men idag är sista dagen på länge som jag måste gå upp 06.30. Ska snart iväg till skolan för att gå på en föreläsning och en lektion. Mellan föreläsningen och lektionen ska jag ner på stan och hämta ut en gratis kaffe på McDonalds + köpa sista julklappen. När jag kommer hem sen runt 15.00 ska jag börja flytta lite. Synd bara att det blir mörkt så fort för det vore ju skönt om det var ljust när man sprang emellan husen. Jag har en känsla av att det inte kommer bli så himla mycket spring mellan husen idag dock, eftersom jag är så sjuuukt trött. ^^' Kanske piggnar till lite sen.

5 dagar kvar!

Julklapp?

Jag önskar mig denna i julklapp:

Michael Jacksons platinaskiva som han tog emot när Thriller hade sålt över en miljon exemplar. Den finns att buda på
här och den ligger just nu uppe i 2502300 kr. Billigt va? ^^'

Annars skulle jag gärna ta emot en heldag med Filip och Fredrik som finns att buda på här. Det skulle bli en lite billigare julklapp faktiskt. Just nu ligger den uppe i 20500 kr. He he he!

Julmys.

Om cirka en timme ska jag och Philip till Philips far och fira jul.

Vi matchar i rött:


Så här kommer vi se ut efter all julmat:


Hoppas alla får njuta av en trevlig lördag!

Kärlek.

Vissa älskar man, vissa älskar man ännu mer. ♥

© Elin Lundberg

Musikhjälpen.

Traditionsenligt sitter jag nu och kollar på musikhjälpen. Det började alldeles nyss och håller på hela veckan. Dock går det inte på tv hela tiden, men man kan kolla dygnet runt på SR:s hemsida. Jag kommer försöka kolla så mycket som möjligt. Förra året var jag sjuk när det var musikhjälpen, så jag såg nästan allt (jag kollade hela tiden när jag inte sov). Förra året skänkte jag 50 kronor och önskade en låt (kommer dock inte ihåg vilken) och jag funderar på att göra det i år också.

Väldigt mysigt och juligt med musikhjälpen!

Till musikhjälpen sitter jag med en kopp Yogi Tea från Indiska. MUMS!

Jag äger inte bilden.

Ha det bra! :-)

Höstens tid är slut, vintern är här.

Eller? Det är väl ganska varmt ute för att vara vinter kanske, i alla fall här i Uppsala. Aja, jag anser att det är vinter nu i alla fall!

Gone for now.

© Elin Lundberg

Nya kameran!

Nu har jag fått min kamera! Nu är det bara att lära sig använda den. (-: Jag trodde dock att jag hade läst att ett minneskort skulle ingå, men ack nej. Så nu måste jag köpa det också. Jag får endast plats med 6 bilder på kameran för tillfället. ^^' Men men, det är bara att slänga ut runt 500 kronor till då. O.oSom det barn man är.

Traditionsenligt har jag även i år en fin chokladjulkalender! Jag tror att detta är tredje året i rad som jag har en kalender med disneyprinsessor på. Disney <3

Tredje december - tre öppna luckor.

Jag tror att dagens chokladbit föreställer Ariel:

Hoppas alla njuter av en fin helg! :-)