Lillebror och jag!

Har en liten myskväll med en ful lillebror! :-D Vi har lagat och ätit middag och efterrätt (eller ja... det var väl jag som gjorde allting. Oscar kan få cred för att hämta Laxen från frysen). Blir väl film snart, eller så sitter vi och nördar vid varsin dator hela kvällen... ^^' Gosigt i alla fall!

Bjuder på en gammal flummbild...

Allergisk reaktion...

Det kliar i ansiktet, på halsen, i halsen och det gör ont i munnen... Jag är antagligen allergisk mot någonting i tranbär- och hallondrycken jag nyss drack. Mina allergitabletter är slut så jag får nöja mig med att uthärda det hela. Blä!

Emselie-och Elsagos!

Igår gosades det. Jag, Emelie och Elsa gick till Kinarestaurang och åt (Elsa skulle sova egentligen men det var spännande att åka vagn på kvällen). Det var mysigt trotts en supertrött liten tjej. När vi ätit klart var det så himla mycket kvar, så de frågade om vi ville ha med maten hem! Snällt!! Väl hemma tittade vi på två mysiga filmer och gosade. :-)
 

Just chillin'...

Chillar med ett glas rödvin ba...

Ha ha... Chill bild från i lördags. Jag ser ju ganska dragen ut men jag hade bara tagit några munnar vin. Det var i alla fall en mycket trevlig kväll!

Före och efter:

Nöjd tjej!

Inte jättebra före-och efterbild eftersom jag på före-bilden har lockigt hår (från fläta) och på efter-bilden har plattat hår, men ändå... Man ser ju att det är sjukt slitet på före-bilden i alla fall! ;-) Över en och en halv decimeter tog hon, men det är så himla skönt med fräscht och fint hår! :-D Dessutom var Oscar där och klippte sig typ förrförra veckan och när jag nämde att han var min lillebror fick jag kommentaren: "Ja men Guuuuuuud! Han var ju så HIMLA söt! ÅH vilken fin kille!" Ha ha ha! Ja, han är gullig min lillebror.

Sov sött! Imorgon blir det både kalajs och fest!

Mysipys.

I helgen blir det fullt upp! Imorgon har jag först seminarium 08.15 - 10.00, sedan går mitt tåg mot Avesta 10.24. När jag kommer hem hoppas jag att mamma kan hämta upp mig på stationen. När vi väl kommer hem ska hon få sin födelsedagspresent (hon fyllde år igår) som jag hoppas att hon kommer älska. Jag kommer dock endast hinna vara hemma någon timme, för sedan ska jag in till stan och sola (tror jag, vi får se), och sen har jag klipptid 15.00. Gaaaaaaah!! Jag har inte klippt mig hos en frisör sedan våren 2010 så vi får se hur mycket som försvinner. Nu hoppas jag verkligen inte att Philip läser min blogg innan morgondagen, för jag har inte sagt någonting till honom. ;-)

Efter klippningen går jag till Emelie och Elsa och gosar lite innan vi tre ska på "Perfect home party". Efter det hämtar jag min älskling och åker hem till mor och far.

På lördag ska vi fira mamma! Då blir det tårta. MUMS! Efter det ska jag ut med några giiirlz! He he, evigheter sedan jag var ut i Avesta.

På söndag HOPPAS jag verkligen att jag och Philip hinner träffa Emma, Pontus och William lite. <3 Sen på kvällen åker vi tillbaka till Uppsala! :-D

PUSS!

Emma-Pemma och storm!

Myskväll med Emma, Pontus och William. GOS! Det är storm ute och jag skulle egentligen plocka upp Philip och köra hem oss till honom, men eftersom jag inte riktigt är någon risktagare blir jag kvar på Emmas soffa medan Philip sover hos lillebror. 
 
Hoppas alla haft en trevlig lördag! :D