Oh yeah!

Det verkar som att det blev en kortvarig förkylning (peppar peppar). Jag mår mycket bättre redan nu, förutom att jag tappar rösten ibland. Jag har inte feber, ingen huvudvärk och inte längre ont i halsen. SKÖNT! Nu är det bara att hoppas att jag blir helt återställd snart. (-:

Just nu befinner jag mig hos Philip i Rembo (där han bor hos sin mysiga mormor och morfar) och vi ska om några timmar ta bussen in till stan. Jag kom på att jag och Philip inte varit helt ensamma på VÄLDIGT länge, därför lånar vi lägenheten ikväll för att laga middag, mysa och kolla på film (och även sova där). Gosigt. <3

Hoppas ni får njuta av en trevlig lördag!

Förkylningschill.

Sitter i mammas och pappas kök med deras dator. Jag har suttit här sedan jag kom hem och orkar verkligen inte resa mig. Philip får göra kaffe åt mig då och då. Mår dock lite bättre nu efter några alvedon.

Jag bjuder på en sjukegobild. (Jag brukar inte sminka mig när jag är sjuk (det är väl snarare det sista jag tar mig ork att göra då) men idag kände jag att jag inte ville se så fruktansvärt sliten ut som jag faktiskt gjorde i morse så jag drog på lite eyeliner och lite maskara.)

Idag har jag på mig en jättefin, röd tröja som jag fick av
Erica i julklapp. Dessutom har jag ett par örhängen som jag fick av henne i födelsedagspresent förra året. :-) Hon har bra smak må jag säga!

Nu ska jag försöka resa på mig och lägga mig i soffan i stället. Lite gosigare och skönare om jag får säga min mening! Trevlig kväll!


Men neeehj!

Förr i tiden bestod många av mina inlägg av klagomål över sjukdom (mycket eftersom jag i vanliga fall blir sjuk ungefär varannan vecka). Nu har jag mirakulöst varit frisk i ett halvår (jag tackar c-vitaminen jag tar varje dag), men nu verkar det som att min kropp inte orkar vara frisk längre. Halsont, huvudvärk och hosta, bläääääää! Idag ska vi ha arbetslagsmöte och skulle vi inte ha det hade jag nog stannat hemma (eller rättare sagt åkt hem till Philip eftersom jag ändå ska åka dit efter lektionen idag).

Jag är i alla fall glad att jag blir sjuk nu så att jag inte blir det nästa vecka, för då kommer nämligen
en fin syster hit!

Aja, krya på mig! He he. Hoppas alla får en fin onsdag.

Bara att tro.

Med rätt inställning blir livet en barnlek.

Please come to me.


© Elin Lundberg

ÄNTLIGEN!

Himmel vad lycklig jag är som äntligen är tillbaka i Philips armar. Mys! (Det hade väl kanske varit ännu trevligare om jag fick ha honom för mig själv, men ack nej ty Tom är här. Men han kom och hämtade mig på stationen, så han får väl vara det då...)

TREVLIG HELG! De tänker i alla fall jag ha!

Believe.

Jag borde verkligen tänka lite på dessa visdomsord som jag en gång i tiden framfört i min gamla blogg. Det känns som att jag behöver tro på mig själv så himla mycket mer än vad jag just nu gör.

"Vissa ser inte det där ljuset som kan hjälpa en genom livet, utan ger upp mitt i allt. De kanske tycker att de kämpat nog fast de egentligen vet att de borde kämpa mer. Ibland orkar man inte. Man kommer in i en svacka där det där ljuset bara släcks och inte tänds igen… ”Var ska jag ta vägen?” tänker de. Att våga gå mot ljuset och kämpa för vad man vill och tror på är inte alltid det lättaste. Det kanske känns tungt och ljuset kanske blir svagare och svagare, men det gäller att se bakom de jobbiga stunderna och sakerna i livet och tänka på allt som man älskar och tycker om. Ljuset kommer bli starkare och starkare och till slut så kommer det aldrig mer slockna…"

© Elin Lundberg

Tentaplugga? Njaae...

Allt är väl roligare än att plugga när man väl måste plugga. Igår t.ex. försökte jag få lite ordning i rummet, så nu tänkte jag visa några bilder på hur det tar sig.

En hylla med mitt favoritskrin, mitt favorithalsband, en bild på mig och min syster, nallar och spöken:

Hyllor:

Soffa och soffbord:


Och så bjuder jag på en bild på mig själv när jag inte pluggar...

Trevlig fortsättning på dagen!

34 månader.

Idag har jag och min prins varit tillsammans i 1036 dagar. (Jag räknar inte, jag googlade.) Vi har alltså varit tillsammans i två år och 10 månader. 34 månader. Just nummret 34 är ett speciellt nummer för mig och Philip. Vi har en liten söt intern grej runt det. Lätt värt att fira, men eftersom jag är i Uppsala och Philip är i Avesta får det firas med plugg och skjutas upp tills på fredag när jag förhoppningsvis åker hem till honom igen.

Puss baby!

(Jag valde en bild som togs samma dag vi kysstes första gången. Hi hi!)

Wiie... Jääj... Wohoo... osv.

Måste tentaplugga men är inte helt motiverad om man säger så. Jag har varit så hiimla omotiverad hela dagen och har knappt pluggat någonting. Visserligen har jag ju varit i skolan mellan 10.15 och 17.00, så där har jag ju pluggat. Sen när jag kom hem var man ju tvungen att laga och äta middag och sedan var klockan över 19.00... Jag är huuur trött som helst för jag sov väldigt dåligt i natt så det fick bli en i princip pluggfri dag. Jag hoppas på bättre motivation imorgon. :-P

Jag har i alla fall tagit tag i mitt nya rum nu. Igår såg det verkligen ut som ett bombnedslag och då var jag väldigt nedstämd, så jag orkade inte göra mycket alls då. Idag däremot har jag mer än gärna gjort någonting annat än att plugga, så nu ligger det massa kläder i prydliga högar i soffan i stället för i en enda rörig hög på soffan. He he he!

Här har ni outfitbilder från nyårsafton som lite utfyllnad:




GOD FORTSÄTTNING!

Kärleken, oändlig.

Idag har jag sett en bild som väckte otroligt många känslor. Jag har nämligen sett en ultraljudsbild på Emsans bebis. Mycket fint! Jag blev oväntat rörd av att få se det lilla underverket. Jag är så sjukt glad att jag har en sådan fin vän som Emelie, hon kommer att bli en mamma av världsklass!



En annan sak som kan få mig att börja gråta är när jag tänker på hur sjukt mycket jag tycker om min pojkvän. Han är helt underbar.


Ha ha, störda! :-D

Gott nytt år!

Ni kanske har märkt att jag har tagit ett redigt juluppehåll från bloggen. Men nu är jag tillbaka!

Det är nu år 2012. Jag tror verkligen att detta år kommer bli bättre än 2011. (Förhoppningsvis går inte jorden under.) Min bror ska få ett tredje barn, jag har kommit in mig lite i skolan och
min allra bästa vän ska äntligen få en liten beeebis! Vi som har längtat efter barn ända sedan vi var små. Jag kan knappt fatta det och jag är sååå glad för deras skull.


JAG ÄLSKAR DIG!