Jag är så himla kär.


Bebisar överallt... Även Philip har nu börjat drömma om barn (alltså när han sover), ha ha! En liten tvååring vid namn Savanna har vi tydligen tillsammans. (Y)

Tur att jag har mina fina små ungar att gosa med. Igår gosade jag med Elsa och idag fick jag gosa med William. Igår passade jag på att mata Elsa och idag fick jag byta blöja på en tio-dagars bebis. Mysigt tycker jag! Älskar mina små skruttar så mycket att hjärtat smälter. <3

Julklappshandla!

Igår var jag på stan nästan hela dagen. Först gick jag omkring lite i Uppsalas centrum och kikade och sedan följde underbara Evelina med mig till Ikea. Vi käkade där och sedan shoppade vi. Jag har nu nästan alla julklappar färdighandlade, vilket känns helt underbart...

När jag kom hem julpyntade jag mitt rum lite (mer pynt ska upp, men det måste inhandlas först!) och på kvällen åt jag tomtegröt (risgrynsgröt) till middag i mitt juliga rum. Gosimys!

Bilder, som lovat.

Det var mycket trevligt att få umgås med storebror. Dessutom var storasyster och bonusmamma där ett tag också, mycket trevligt. Älskar er.

Min gosiga lilla tjej:


Vi var sedan hos Emma och Pontus ett tag och gosade. Det var supermysigt att få hålla i en riktigt liten igen. 

Det var underbart att äntligen få träffa lille William:
Här har vi en riktigt stolt morbror:


Sen blev det myskväll med Emelie och Christofer. Det var självklart supermysigt det med. Vi kikade på "Ted" och "Batman: The Dark Knight Rises". De var båda mycket bra! :-)

Här har vi en riktig liten gosfia:


Tyvärr slutade kvällen riktigt tragiskt... När vi kom hem till Philip såg vi att ladugården och stallet på andra sidan vägen stod i lågor. Det var en bil som hade övertändt och sedan hade elden spridit sig till en till bil, stallet och ladugården. Som tur var hade någon hunnit evakuerat hästarna från stallet. Byggnaderna ägdes av Philips sysslingar och huset bredvid ladugården (som man ser nedan på bilden) är Philips barndomshem som turligt nog står kvar. Flera brandmän stod och sprutade vatten på huset så att inte det också skulle börja brinna. Jag såg sorgen i hans ögon när vi stod och tittade på när det brann. Han berättade om hur han lekt speedway och dylikt där när han var liten. Det kändes så himla overkligt att stå där och titta på branden, kändes som att man var med i en film... När vi stått och kikat i över en timme drog vi oss in till sängen.


I det stora hela var det en mycket bra dag.

Bebisgalen?

Ja... Jag är galen i bebisar. Jag älskar verkligen allt med dem! Jag älskar de små kroppsdelarna, doften, den mjuka huden och ja, jag älskar till och med skriken (håller kanske inte med om detta när jag väl får barn själv). Jag älskar att byta blöja och torka spyor, för man känner ändå att det är ett litet, litet barn som åstadkommit detta. En liiiten människa som en dag kommer vara lika gammal och vis som jag.

Själv tycker jag att jag är ganska bra på att handskas med barn... Jag börjar (speciellt nu på senare tid när jag har småttingar omkring mig) bli ganska säker på vad man ska göra i vissa situationer och detta känns så himla skönt. Jag uppskattar verkligen närvaron av bebisar/små barn. Nu är det så himla skönt att jag har tre stycken att gosa med. Det känns nästan sjukt och jag blir så himla glad när jag får chansen att gosa med dem.

Igår åkte jag till storebror och umgicks. Det var mycket trevligt och även väldigt gosigt att få gulla med Penny. Medan jag var där ringde Philip och sade att Emma ville att vi skulle komma och hälsa på William för första gången. Jag lämnade min storebror halv fyra, åkte och hämtade Philip och körde sedan direkt till Emma för att träffa den nykomna (tre dagar gammal). När vi varit hos Emma och gosat ett tag åkte vi till Emelie och Chrille. Vi hade bestämt att vi skulle ha mys-och filmkväll och det var minsann vääldigt trevligt och gosigt. Där fick man ju gosa lite med lilla Elsa-trollet också.

Ja, jag hann alltså träffa alla de tre skruttarna på en och samma dag. Ganska imponerande tycker jag! ;-) En av dem bor ju dessutom sju mil härifrån...

Jag och Elsa, jag och Penny och lilla William:
Supertrevlig dag måste jag säga och fler bilder kommer upp sen. Supertrevlig dag.

Kan det inte åtminstone komma lite snö?

Tråkiga gråa väder, kan du inte bara försvinna härifrån? Kan inte andetagen få fyllas med isande kyla? Kan inte världen bli vit, träden täckta av frost? Kom nu vinter, vi saknar dig.



© Elin Lundberg

Myshelg.

Idag är det onsdag. Kul. Ha ha! ... O.o

Imorse åkte jag till Uppsala, gick på en föreläsning, jobbade med grupparbete och sedan åkte jag tillbaka till Avesta igen. ^^' Känner att jag måste få sova inatt eftersom jag sovit superdåligt de senaste tre nätterna (bebishopp-oro) och jag sover alltid mycket bättre när jag sover med Bibbi (Philip).

Imorgon ska jag plugga så mycket som möjligt, men man vet ju aldrig hur det ligger till med motivationen. Det blir i vilket fall som helst en chill dag.

På fredag ska jag till Västerås och hälsa på storebror och Pennyponken, det kommer bli superawesome! :-) Mysipys! När jag varit där ska jag och Philip till
Emelie och Christofer för en liten myskväll. Åter igen superawesome!


Verkar bli en mysig helg.

Lilla Prinsen.

Han är så fin lilla liten.

Äntligen!

Nu är han äntligen här! Emmas och Pontus son föddes 02.11 inatt och mår prima. Han är så himla fin och väldigt lik sin mor! Jag är så himla glad för deras skull och morbror Philip är jättestolt! :'-D Bild kanske kommer upp lite senare när jag frågat om tillåtelse att sno den... Hi hi hi!

Bra början på dagen!

I am going nuts...

Det är allt jag har att säga just nu. Konstiga drömmar och drömmande tankar.

Tokmys!

Gårdagen var väldigt bra! Jag spenderade största delen av dagen med två underbara idivider:

Min toka:
Och hennes tokgosiga dotter:

Vi gosade, fikade, lagade mat (nej, okej... Emelie lagade mat, jag gosade med lillen), åt mat (tacos!) och flummade!

Lillskruttan sitter snart helt själv:



När vi var klara med allt detta gick jag och Emelie på bio, Breaking Dawn - Part 2. Den var enligt både mig och Emelie mycket bra och den fick 5/5 poäng av mig. Awesome!

Lullebull!

Idag är jag sliten och jag vet en till brud som är det. Ja, det var meningen att jag och min vapendragare, Ulrika, skulle ut igår. Sångaren i Hoffmaestro var DJ på Stocken och det var bara 50 kronors inträde. O.o Jag kom till henne vid 18.30 och vi började förfesta... Sedan pågick förfesten till 05.30 och det blev ingen krog. Vi hade helt enkelt för gosigt tillsammans för att åka ifrån hennes gosiga rum.

Det var i alla fall tokmysigt! "Vin ända in i min honung!" "Tonfisk överallt!" Skönt att bara få ta vara på sina vänner ibland.
Du är bra! <3

Stora tjejer... Sluta växa så himla snabbt!!!

Ja, grejen med bebisar är ju att de växer så det knakar... Både Penny och Elsa växer så sjukt snabbt så det känns som att de blivit dubbelt så stora varje gång man träffar dem (liiten överdrift kanske).

Penny 4 dagar gammal 15/4:
Penny 2 månader 16/6:
Penny 3 månader 14/7:
Superglad liten Penny 6½ månad 3/11:
Jag träffar inte Penny speciellt ofta, vilket gör att det känns som att hon växer mycket snabbare... Nu när jag har körkort försöker jag dock åka till min käre bror och hälsa på så ofta jag bara kan. Det är inte såå dyrt och även om det vore det så vore det helt klart värt det! Jag älskar verkligen min lilla glada tjej och dessutom får jag ju träffa mina andra två älskade änglar, Isac och Evelina, när jag är där. Jag tycker även att det är väldigt trevligt att få lite kvalitetstid med min bror och hans käre fästmö Jenny. Puss på en fin familj!



Elsa träffar jag nästan varje vecka. I alla fall när både jag och Emelie har tid att träffas. Grejen med Elsa är ju att hennes mamma är min allra bästa vän som jag inte klarar mig utan, så jag måste ju träffa henne ganska ofta om jag inte vill go nuts. Nu är det ju så här att jag och Elsa tycker om varandra väldigt mycket också! ;-) HA HA, skoja... Jag vet inte om hon tycker om mig (det verkar så) men jag tycker om henne fruktansvärt mycket, min lilla busunge. Skönt att jag får vara med och se henne växa också!

Första gången jag träffade Elsa, 6 dagar gammal 3/6:

På mamma Emelies födelsedag. Elsa 1½ månad 10/7:

Elsas dop. 5 månader 27/10:


Ni är båda så himla fina och jag är sjukt glad att jag har er i mina liv. Ni kan få en ledsen tjej på bra humör på en enstaka sekund.

Snart kommer det dessutom en till liten bebis till familjen. Jag ska bli moster faktiskt! Nja, inte riktigt... Men Philip ska ju bli morbror, så då blir jag moster! Så snart är jag både faster (till Penny), moster (till lilla prinsen) och tant (till Elsa. Både jag och Emelie kallar mig faktiskt för tant Elin, lite roligt tycker jag).

Grattis pappa!

Tänkte bara titta förbi och tillägna ett inlägg åt min far på fars dag.

Det fick bli en gammal, men ganska rolig, bild!
Stort grattis! Jag älskar dig!

I Don't Love You Like I Loved You Yesterday

I wish I could turn back time.
Turn back time and make you stay.
Turn back time and make me want you to stay.
I don't want you to stay, go away.

I don't know how to feel. Where'd you go? I don't care... Or do I?

Love the ones you've got.

Goshelg.

I lördags fick jag gosa med mina småttingar. (Visserligen är inte Isac och Evelina jättesmå längre, men de är gosiga och tokiga.)

Baka cupcakes med Evelina (Erica var också med och bakade):
Suuuperfina:

Fasters älskade lilla hjärta:



Isac fastnade inte på bild. Men jag älskar dig också din lilla tok!