Grattis min söta pirat! :D

Grattis 19-åringen! :D
Hoppas du haft en bra födelsedag. (:

Min alldeles egna skönhet. (: <3

Make up your mind.

Taking hold, breathing slow.
Clear my mind, falling.
Sleeping under stars, feeling alive.
Living under ground, down in the heat.
Taking a chance, where will this end.
Suddenly wide awake, where’d you go?

© Elin Lundberg – 2009


Mysfredag!

Älsklingen är ute och festar, men det betyder ju inte att jag inte kan mysa! :D Film, jordnötter, mojkiskläder, ansiktsmask, fotbad o.s.v. Mysfaktor 110! :'D Någon som vill komma och mysa med mig? Helst ska hon heta Erica Lundberg och vara cirka 160 cm lång.


Myyys! :D

Hoppas alla andra också har en mysig fredagskväll! :)

Ajaj!

Två hål i mina öron har varit infekterade i någon vecka nu (p.g.a. nickelallergi) och jag vill verkligen inte att de ska växa igen eftersom jag haft dem så länge, så imorse tröck jag igenom ett par läkörhängen. Det gjorde fruktansvärt ont... Mina hål var väl ungefär hälften så stora som läkörhängerna, så nu är båda mina öronsnibbar (mest den vänstra dock) heeelt uppsvullen och det gör fruktansvärt ont. Hoppas svullnaden går ner över natten eller något...

Och nej, mitt öra är inte gult. ^^' Det är lite konstigt ljus i hallen bara. ^^


Shooooes! :D

Här kommer några bilder på mina nya skor. (:
Redan ganska välanvända! Ha ha! :D


I love! (Y) :D

Tinnitus i hjärtat.

"Jag har tinnitus i hjärtat."
Lyssnade nyss på "Bob hund"s låt "Tinnitus i hjärtat"... Det är en låt som jag lyssnade på väldigt mycket när jag och Philip precis blivit tillsammans, så det bara bubblar i magen på mig nu. Jag bara längtar tills min älskling kommer hem så jag bara får överösa honom med pussar och kärlek.
Jag är så där extra lycklig idag. Mår väldigt bra just nu!

Y


Sickness har sina fördelar.

Idag har jag äntligen tagit mig tid att se filmen "Sex and the City" som var asbra!


Jag har faktiskt även hunnit diska det där diskberget som vuxit under veckan! (Y) Det känns väldigt bra! Första gången jag knappt haft ångest alls av att vara hemma från skolan! :-)

Outfit.

Då jag ändå har väldigt tråkigt kan jag ju passa på att lägga upp bilder på gårdagens outfit.
Mmh! :-)

Sickness.

Har haft feber till och från sedan i förrgår. Mår väl bättre nu, men jag är hemma för att det ska försvinna helt. Ganska typiskt att när förkylningen typ precis har försvunnit så får man feber i stället. Får väl vara glad att den inte är hög i alla fall. Jag orkar bara inte tänka klart.
Hoppas ni andra mår bra!


Fniss.

Det blir chips och dipp ikväll! Vilka tjockisar vi är. ^^' Men vi ska även försöka ta oss i kragen och göra våra dagliga situps ikväll! (Y) Sen så har ju jag varit duktig och gymmat gärnet idag också (måste ju få skryta lite).

Imorgon är det EOS och då ska vi träna på "Grease". Jippie!


Falling down althought I'm as low as I can get. I wonder. I hope.

Nervöst sammanbrott, du ramlar.
Faller genom tiden, den stannar.
Men medans den snurrar runt och runt,
så stannar du, ramlar och faller tungt.
Han kastar sig på dig, hugger och hugger.
Tänk att det tvunget måste vara du.

Han försöker, förstår inte.
Han försöker, det går inte.
Hon ligger där andlös, utan hjärtslag.
Varför just hon och varför idag?
Vad hade han gjort? Vad hade hänt?
Var det hennes liv han just hade bränt?

Vissa har otur, vissa förstår.
Vissa dör medans tiden går.
Ingen vet vad det handlar om.
Ingen kommer någonsin leva längre än väntat.
© Elin Lundberg - 2010


Det gyllene päronet.

På fredag kommer mamma hem! ♥
Det blir nog att hälsa på på lördag och sen på tisdag igen. (:
Puss!

På fredag blir det nog party hos Isak, för han har fyllt 17! :D Grattis!


Jag har fått för mig att himlen är blå av en anledning. Likaså att solen är varm av en anledning. Gräset är grönt, jorden är brun. Jag är glad och lycklig. Peace.

Skolstart!

Jag och Philip firar våra 10 månader med att börja skolan igen! (Y) (Eller, åtminstonde jag, för han var hemma...) Det har varit en lång dag och jag har varit sjukt trött då jag inte riktigt lyckats vända på dygnet, men det är okej... Jag har ju kaffe! :'D

Helt borta! O.o

Det är alltså inget föremål som är borta, (som det brukar vara i mina fall) det är jag... Jag kan knappt tänka och när jag väl tänker så blir det ju bara fel. ^^' Jag har ett flertal saker som jag känner att jag vill skriva om, men när jag väl ska skriva något så försvinner allt... >.< Det brukar bli så när jag är förkyld, så jag kan väl räkna med tankebrist i någon vecka nu. Om ni har tur så kanske ni får något crazy inlägg... Det brukar bli sådana när man inte vet hur man tänker. ^^'

Mmh, man undrar ju om vi verkligen är släkt...


© Elin Lundberg - 2010

Trött, men glad!
© Elin Lundberg - 2010

In front of the door.


© Elin Lundberg - 2010

Typiskt Elin!

Ibland känner jag mig sååå störd! Men min flummighet tar över ibland. ^^'
Elin säger: "Åh, en gurka!" och tar en stooor tugga av den,

för att sedan lägga tillbaka den igen...


Jag kom på att jag also like my Philip.Hi hi! :D ♥

I like!

I like to have socks with döskallar på! :'D

I also like to have shoes med olika färg ovanpå strumporna! :'D

I also like to look like I'm dum i huvudet (vilket jag självklart inte är)...

Halvgammal bild, men jag ser alltid dum i huvudet ut... >:/ (Precis som
min syster) x'D

Siblings.

Det förra inlägget jag skrev fick mig även att tänka på mina andra tre syskon... Min andra storasyster träffar jag knappt längre... Varför har jag inte riktigt förstått än. Min storebror är en av de personer jag verkligen ser upp till... (Det är i.o.f. Erica också, hon är verkligen en förebild för mig.) Jag älskar när jag får träffa honom och hans underbara små ungar. (Som börjar bli riktigt stora nu... Evelina är snart 9 och Isac är 5 nu.) Lillebror är jag rädd om. I våra yngre dar var vi verkligen tajta. Vi lekte tillsammas hela tiden och den tiden kommer jag aldrig glömma. Jag älskar att umgås med honom nu också så klart, vi festar ihop och har nästan alltid kul tillsammas.

Jag kom även att tänka på att jag inte ens kommer ihåg när alla vi fem var tillsammans på samma plats... Weird.
Jag älskar er i vilket fall som helst. Alltid. ♥

Systeryster.

Vissa säger att vi är väldigt lika och det är jag stolt över... Jag har alltid funnit min syster väldigt vacker och jag blir lika glad varje gång någon påpekar hur lika vi är.Jag kommer ihåg när vi båda bodde hemma hos mamma och pappa, och jag oroade mig verkligen över hur tomt det skulle bli när hon flyttade; Ändå flyttade hon bara till Avesta då... Hon kom alltid in till mig på kvällarna och störde, men hur mycket hon än störde mig så älskade jag när hon störde mig. Hon fanns ju där liksom... Men så plötsligt i april 2007 så försvann hon. Hon var ju dock hemma på t.ex. måndagskvällar och på helgerna ibland, så jag träffade henne ju hela tiden.
Sen blev hon ju sjuk och då gled vi ifrån varandra... Vi bråkade mer och mer och till slut så pratade vi knappt med varandra alls... Jag har inget minne av att vi gjorde något kul tillsammans, vi gled isär helt enkelt. Men när hon blev frisk igen så kändes det som att hon behövde mig igen. Vi kom varandra närmare och närmare, och till slut så var vi bättre vänner än vi någonsin varit tidigare. Hon blev min bästa vän. Det gjorde det dock ännu svårare när hon flyttade till Linköping i Augusti 2008...
Men det är ändå henne jag för det mesta pratar med om jag gjort något dåligt eller om jag mår dåligt, eller om jag gjort något bra!
Dagen innan varje tenta (Ericas tentor alltså, jag gör ju inga) så ringer hon mig för att ta en paus från pluggandet. Det händer att jag går och längtar hela dagen på att få höra min systers röst igen. Hon betyder mycket för mig.

Det händer ju ibland att vi är ironiska också... Ha ha! Rättare sagt så kan vi knappt säga något utan att vara ironiska. ^^' Så är vi ju typ alltid überflummiga också, det är Lundbergarna i ett nötskal...Puss!

Sommarbild.

Denna sommar var väldigt mysig och trevlig, det hände en hel del roliga saker och jag upplevde saker jag aldrig upplevt förr. Jag saknar nog sommaren lite... >:/Jag älskar faktiskt mina fräknar som ploppar upp på somrarna! :>


Typiskt mig...

Ha ha! Läste igenom min gamla blogg lite och hittade detta:

"Mina mystiska tankar som jag alltid har i mitt lilla huvud har liksom gått och gömt sig… Nej då, det är bara det att jag inte riktigt vet hur jag ska formulera allt som befinner sig där inne. Jobbigt värre. För alla tankar bara blåser omkring som i en storm och då blir det svårt att ta tag i en av dem för att sedan skriva ner den tanken… Gud, jag känner att jag svamlar lite just nu."

och det känns bara så himla typiskt mig. Tihi! ^^'
Flumm flumm! :'D

I ate your heart, just like you crushed mine...


The surrounding mist which we can't control...

Vi snurrar omkring i en fantasivärld, där snön har tagit över. Det trycker ner träden mot marken och fyller husen av tvivlan, men samtidigt av hopp och tydlighet. Mörkret visar tydligt att ljuset försvunnit och när luset väl kommer tillbaka så är det underbart. Snön äter världen och tar kontroll över solen, solen finns, men den är svag, kanske stark långt borta, men svag i vår värld. Vi fryser och det finns inget vi kan göra, kläder hjälper inte för kylan har gömt sig djupt inne i oss. Den äter våra själar och gör oss odödliga, men ändå svagare och dödligare än någonsin.
Vi vet inte vad vi gör förrns det är för sent.

Tjohoo.

Nyårsafton var crazy! Sjukt kul nästan hela natten...

Idag blir det skogen igen och imorgon åker vi till Linköping och dumpar
syrran. ;>
Snart ska jag in i duschen, sen ska jag och Philip ner på stan och kolla lite.
Bai bai!

Gott nytt år!

Jag mår illa och jag vill bara krypa ner i sängen och gosa lite med min älskling. Men det är en hel del att städa, så det är bara att sätta igång nu.

God fortsättning!