Hej igen!

Nu vill jag verkligen bli mer aktiv här inne. Jag har som mål att uppdatera mist en gång i månaden. Jag som alltid gör "års-inlägg" har inte ens gjort det. Det har väl helt enkelt inte funnits tid nu när man har en bebbe att ta hand om.

Sist jag skrev hade jag precis fått reda på att jag hade fått njursten. Jag var orolig över mjölkproduktion och amning och allt. Jag kan gladeligen skriva att det gick bra. Jag åt medicinen i en vecka och höll uppe med amningen i 8 dagar. Jag pumpade flera gånger om dagen och det gick bra. Vi kunde börja amma igen och ammar fortfarande några gånger om dagen (och på natten). Jag älskar det och hoppas kunna amma tills hon är minst ett och ett halvt. 


Vår lilla trollunge blir snart nio månader. Hon krälar fort som tusan, är sugen på att börja krypa och går gärna omkring när man håller i henne. Hon reser sig upp flera gånger om dagen (vilket blir lite farligt eftersom hon tycks tro att hon kan stå utan hjälp, he he). Hon sjunger gärna "Imse vimse spindel" och försöker göra rörelserna. Det är mest viftande med armarna dock. ^^

Hon bajsar oftast på toa och har gjort det sedan i januari. Skönt att slippa så många bajsblöjor som möjligt. 

Jag har börjat jobba igen! Nu jobbar jag onsdagar, torsdagar och fredagar som speciallärare. Det är supermysigt. När jag jobbar är Basse såklart föräldraledig och han älskar att vara hemma med Alma.