Svårt plugg...

Ikväll kommer Christoffer och myser med mig och Philip. Det ska bli trevligt! Tills han kommer måste jag dock försöka koncentrera mig på att läsa en tråkig och svår text för att sedan kunna sammanfatta den. Blä.

Jag önskar er alla en trevlig lördags-kväll!

Tröttobert...

Tre nätter i rad har jag sovit otroligt dåligt... Jag kan inte somna och när jag väl gör det drömmer jag obehagliga drömmar och vaknar titt som tätt mitt i natten. Usch. Kommer se ut som en zombie snart...


Snart bär det av till Avesta! Jag, Philip, mor och far ska till Norberg ikväll och titta på lillebror och hans klass. Imorgon åker jag tillbaka till Uppis igen.

Oh yeah!

Såhär känner jag mig just nu:

Skoja! Snarare såhär:
Hittar fula bilder på datorn och garvar åt mig själv. Borde plugga, men man blir liksom lite omotiverad när man har SÅ SJUKT MYCKET att plugga på. Borde vara tvärt om tycker jag... Kan man lära hjärnan att bli mer motiverad eller? Det måste man väl kunna. Intressant inlägg tycker jag. Nu ska jag försöka plugga. Hö hö hö. Trevlig kväll!

Svinkoppor...

Usch. Kopporna har torkat ut, men jag har fortfarande märken. Svinkoppor är någonting jag inte önskar min värsta fiende... Jag tänkte skriva lite här om hur lång tid allt har tagit och så vidare, lite för min skull men även för att förse andra som drabbas av detta med information.

Jag blev antagligen smittad av en liten sötskrutt som hade med sig svinkoppor från dagis. Detta var den 31:a oktober. Dagen efter märkte jag att jag fick ett rött märke vid ögat. Jag kliade där och då försvann huden. Weird, tänkte jag. Jag hade dessutom 3 finnar i ansiktet sedan tidigare, så jag var inte överlycklig över en till prick. När jag vaknade på måndagen hade jag fått en till prick, denna gång på kinden. Jag var noggrann med att tvätta ansiktet under denna tid. När jag vaknade på tisdagen hade jag fått ännu en till prick, och förtvivlad som jag var stannade jag hemma från skolan. Jag frågade min sötskrutts mamma om sötskrutten hade svinkoppor, men hon slapp undan med "virusprickar", så då antog jag att jag också hade det (och inte svinkoppor).

Såhär såg jag ut tisdagen den 4:e november:
Pricken på pannan och de på hakan är vid det här laget endast sönderpillade finnar. Runt alla dessa finnar började det dock vätskas och huden lossnade. Fredagen 7:e november såg jag ut så här:
Såren på hakan och i pannan har blivit betydligt större och det fortsatte att spridas. På söndagen insåg jag att, fan, det är helt klart svinkoppor jag har. Jag gick till apoteket och frågade om råd och fick då köpa en salva som skulle hjälpa. Såhär så jag ut då (tyvärr skymmer salvan en del av hur det såg ut):
Jag var glad och hoppades att det skulle bli bättre när jag väl börjat behandlat. På måndagen såg jag ut så här:

Det fortsatte att spridas. Här är tisdagen den 11:e november:
Vid det här laget gjorde hakan så sjukt ont. Men jag kämpade på med min salva. Onsdagen den 12:e såg jag ut så här:
Som ni ser så har jag här fått ytterligare några prickar under det stora såret (alltså sprids det trots salvan). Denna dag rådfrågade jag en läkare angående svinkoppor och han fick se hur jag såg ut. Han sa att den där salvan nästan aldrig hjälper och att jag behövde antibiotika. Jag fick det utskrivet och började äta kuren samma dag. Jag köpte även alsollösning och baddade hakan med några gånger om dagen. Dagen efter (13:e november) såg jag ut så här:
Med tanke på hur snabbt det har börjat spridas var det nog en väldans tur att jag började med antibiotikan när jag väl gjorde det. Annars hade jag kunnat få det i hela ansiktet. På fredagen den 14:e november såg jag ut så här:
Den läkta huden i mitten är större. Jag var väldigt glad över detta kan jag meddela. Här är lördagen den 15:e: 
Det slutade vätskas ganska snabbt när jag började med alsollösningen. Najs. Lördagen var jag nämligen på fest och fick tillåtelse att sminka över skiten om det inte vätskades. Här är söndagen den 16:e:
Måndagen den 17:e:
Tisdagen den 18:e:
Onsdagen den 19:e:
Torsdagen den 20:e:
Fredagen den 21:a:
Lördagen den 22:a:
Och detta är idag, måndagen den 24:e:

Till alla er där ute som drabbas av detta: Försöka att få antibiotika utskrivet på en gång! Jag har alltså gått med dessa märken i snart fyra veckor och det har varit fyra väldigt ångestladdade veckor. Rädslan för att smitta andra har varit påtaglig och händerna har torkat ut helt eftersom jag tvättat dem minst 30 gånger om dagen.

Jag är i alla fall glad att min sötskrutt slapp detta. ♥ Det måste vara supersvårt att vara liten och drabbas av detta, och eftersom det är majoriteten småbarn som drabbas skickar jag ut massor av krya på sig-kramar till dem. ♥

Åh vad jag saknar dig fröken Hofling...

Sitter hemma hos mor och far. Dricker lite mousserande vin och saknar min älskade vän. Känner att mina känslor måste få lämna kroppen ett tag. Skriver denna låt till dig. Hoppas du tycker om den.Här är texten:
What if you were here tonight
We would go big and have a good time
What if you were here with me
Can you imagine what a night it would be

From the storm that's in my heart to the calm that's in my chest
I just know if you are here I don't know what will happen next
You're an adventure in my life, and every single step on the way
I just know that you are here, and hope you are here to stay

For all the crazy moments, for all the tears
For all the laughter, for all these years
For moments that happened, for things we do
For moment in future, for moments with you

Beer pong, smoking, naked mile
Sunrise, coffee, make me smile
Watching stars while being high
Waiting for our tears to dry

Tuna, honey, wine and beer, that's what always happens here
I just know when I'm with you we're always left without a clue
We'll head where faith will lead us to, and I just have to say it's true
Wherever I will head with you, there is no chance of feeling blue

For all the crazy moments, for all the tears
For all the laughter, for all these years
For moments that happened, for things we do
For moment in future, for moments with you
For all the crazy moments, for all the tears
For all the laughter, for all these years
For moments that happened, for things we do
For moment in future, for moments with you

© Elin Lundberg - 2014

It hurts.

Detta var igår och idag är det ännu värre:
Det gör så jävla ont. Nu har jag i alla fall börjat med antibiotika.

Skitmorgon.

Jag har gråtit hela jävla morgonen. Jag har svinkoppor och tydligen måste jag börja behandla med antibiotika. Det som är så jävla jobbigt med den domen är att jag åt antibiotika för mindre än fyra veckor sedan (mot bihåleinflammation). Magen blir helt förstörd och man måste vara jättenoggrann med mat-tider och så eftersom det ska intas på fastande mage. Fy fan. Jag känner mig så sjukt ful och äcklig just nu. Det bara sprider sig och sprider sig och jag är helt orkeslös. Jag går och oroar mig hela tiden och det känns som att jag har pesten.

Jag har sett fram emot helgen så jävla länge. Äntligen skulle jag få träffa min krogshowfamilj igen, men det lutar åt att såren inte hinner läka tills dess och då lär jag stanna hemma. Hej deprimerad Elin.

Hatar mitt ansikte just nu.

Hela min haka är ett stort varigt sår och jag har prickar i pannan och på kinden. Snart ska jag iväg till Uppsala och just nu har jag ett plåster över hela hakan och halsduk över det... Vill bara att det ska sluta vätskas och läka någon gång. Ledsen tjej. :-(

God natt.

HA HA! Meningsfullt inlägg. God natt kära värld! :* ♥

*Tröttflum*

I want... a lot.

Om man ändå hade pengar...

Detta söta paraply vill jag ha:
Denna jacka skulle jag inte säga nej till: 
I love pearls.
Denna söta blus, ja tack:
 
Vill ha denna korta huvtröja:
 Jag behöver en ny sportbh...
 Älskar denna klänning:
 Behöver verkligen nya byxor!
 
Älskar färgen på denna halsduk:
 
Behöver fler jumpsuits:
 Behöver även en ny kavaj:
 Jag har gått och blivit lite besatt av Batman...
 Vill ha denna!
Skön och fin pyamas:
Ja, om man ändå hade massa pengar...

Bra dag!

Idag har jag varit hos min Emelie och min Elsa och fikat lite. Det var gosigt och knasigt som det alltid är när jag är där. Elsa var trött och tokig. ♥
På eftermiddagen och kvällen har jag varit hos min Emmis och min William. Firade bästa Emma 21 år i efterskott. ♥ Av mig fick hon lite bakgrejer så att hon kan baka ännu fler godsaker åt mig. ;-) Emma och Pontus bjöd på supergod mat och när William hade lagt sig hann vi titta på lite film. Mysigt! Puss och tack för idag!

That love.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ny hårfärg and I like it.

Det fick bli lite mörkare än tidigare. Philip valde färg och vi båda blev nöjda!

Ingen bra dag...

Usch. Jag har fått tre konstiga "sår" i ansiktet och jag känner mig jätteskabbig. Det ser typ ut som sönderpillade finnar och jag hade redan 4 finnar i ansiktet (JÄVLA PMS) så nu ser jag förjävlig ut. Det värsta är ju att jag inte vet vad det är. Helt plötsligt lossnar en liten skinnbit och så blir det ett litet sår. Det första hände i lördags, det andra i söndags och det tredje i morse. :-( Jag vill bara sminka över det, men det är ju inte så smart heller när man vill att saker ska läka. Så nu tänker jag gå omkring och se superskabbig ut.

Puss och hej.