Hjärtat.Penny-ponken.

Tösen fyllde ett den elfte april. Den trettonde åkte jag och Oscar och firade henne. Gullunge!


Äta tårta själv var riktigt roligt!
Den lärorika hunden som hon fick av oss:
Älskade tjej!

Bästisbus.
Riktigt fula psykopater ser vi ut som... Men jag älskar dig ändå! ;)

Stress = magkatarr (men det blir bättre med Anders och Måns)!

Nej, nu har jag varit lat med bloggen! Man har inte så mycket tid över när man är ute på VFU (Verksamhetsförlagd utbildning inom den utbildningsvetenskapliga kärnan = praktik) och min VFU är mellan 26:e mars och 14:e maj. Samtidigt så har jag omtenta på lördag, så då måste jag ju plugga på det också!

Min LLU (handledare) är jättebra och vill att vi får ta mycket ansvar. Nästa vecka ska jag och Julia (vi är i samma klass) ha hand om nästan alla lektioner (vi turas då om). Inför en lektion måste man planera en del och ja, när man ska ha ungefär 10 lektioner under 5 dagar så blir det en del arbete att lägga ner på planering. Jag tycker så klart att det är jätteroligt att vi får ta så mycket ansvar och få mer erfarenhet! Vissa av mina vänner behöver bara göra de 4 obligatoriska lektionerna och sen så gör de i princip ingenting mer... Tråkigt. Det gäller verkligen att hamna hos rätt LLU.

Jag vet att jag tidigare i bloggen nämt att jag haft magkatarr, orsakad av stress. Då har symptomen varit sura uppstötningar, halsbränna och att jag varit konstant hungrig och ibland illamående. Nu har jag haft magkatarr i lite mer än en månad. I början var symptomen lika som förut, men efter några veckor så började jag bli lätt yr och få kramper i magen / smärta i magen. Efter att ha gått med det i lite mer än en vecka orkade jag inte mer, så i måndags stannade jag hemma från praktiken, ringde vårdcentralen, fick tid, konstaterade att det är magkatarr och fick medicin. Ännu har den inte hjälp så jättemycket, men det tar ju några dagar innan det hjälper. Det jag tänkte komma till är i alla fall att jag är sjukt stressad över ett flertal saker (inte bara skolan) och jag måste försöka varva ner lite. Förhoppningsvis tar jag mig tid att skriva lite mer i bloggen nu när jag inte får stressa sönder över saker (att blogga är ju så himla rogivande).

Igår gjorde jag och Philip någonting väldigt roligt, vilket kändes väldigt bra för själen. Vi var och såg föreställningen "Primater med topplån - Anders och Måns försöker förstå sin samtid". Philip har verkligen älskat Anders och Måns sedan han var liten och jag finner dem också väldigt roliga! 

Philip bar, dagen till ära, sin Anders-och Månströja!

Det var väldigt mycket sång! Superbra föreställning helt enkelt!!!

Because sometimes I actually feel pretty good...


Jag var lite trött och busig i morse och ville inte gå upp ur min sköööna säng:
PUSS!

Påskmiddag!

I söndag var två älskade kusiner hem till oss på påskbord. Det var jättemysigt att få kramas lite med bästa killarna igen.

Supermys i solen med Antons vattenpipa:
Mysigt:


Men nej! Det räcker med en skitunge som tar studenten i sommar:


Och ja, jag är cool...

Barnvakterna!

I torsdags fyllde Pontus 22. Han och Emma firade med fest och krogen, så då tog jag och Philip William! Vi sov där och sen var vi där till typ klockan två i fredags (jag ville låta Emma och Pontus chilla lite på förmiddagen eftersom de var ganska trötta). Allt gick superbra! Jag var uppe två gånger på natten och matade herren och sedan gick vi upp klockan sju. Så himla gosigt att få ha hand om våran lilla kille. <3

Killen som älskar blåbär:

Kvällsbus med morbror:
 
Dags att sova:


Supermorgongos (Philip sov några timmar längre än oss):


Leker lite med superfint presentpapper:


Mys med morbror:


Innan lunch tog vi tre en timmes promenad i vårsolen. Skönt! William sov i 50 minuter, så han var pigg och glad när vi kom hem igen. Jag ÄLSKAR att vara barnvakt...