Bilder, som lovat.

Det var mycket trevligt att få umgås med storebror. Dessutom var storasyster och bonusmamma där ett tag också, mycket trevligt. Älskar er.

Min gosiga lilla tjej:


Vi var sedan hos Emma och Pontus ett tag och gosade. Det var supermysigt att få hålla i en riktigt liten igen. 

Det var underbart att äntligen få träffa lille William:
Här har vi en riktigt stolt morbror:


Sen blev det myskväll med Emelie och Christofer. Det var självklart supermysigt det med. Vi kikade på "Ted" och "Batman: The Dark Knight Rises". De var båda mycket bra! :-)

Här har vi en riktig liten gosfia:


Tyvärr slutade kvällen riktigt tragiskt... När vi kom hem till Philip såg vi att ladugården och stallet på andra sidan vägen stod i lågor. Det var en bil som hade övertändt och sedan hade elden spridit sig till en till bil, stallet och ladugården. Som tur var hade någon hunnit evakuerat hästarna från stallet. Byggnaderna ägdes av Philips sysslingar och huset bredvid ladugården (som man ser nedan på bilden) är Philips barndomshem som turligt nog står kvar. Flera brandmän stod och sprutade vatten på huset så att inte det också skulle börja brinna. Jag såg sorgen i hans ögon när vi stod och tittade på när det brann. Han berättade om hur han lekt speedway och dylikt där när han var liten. Det kändes så himla overkligt att stå där och titta på branden, kändes som att man var med i en film... När vi stått och kikat i över en timme drog vi oss in till sängen.


I det stora hela var det en mycket bra dag.

Kommentarer
Postat av: Erica

Verkligen superfin bild på Philip och William. :-D Och Ted måste jag se. Den verkar riktigt rolig. :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback