I love.

I måndags fick jag en ros av min pälskling, plus att jag fick ett halsband (med turklöver på eftersom jag har sådan otur jämt) och en MER-festis. "Älskar mer liksom" sa han lite sött när jag fick den. ^^' <3 Min sötnos.
Plus att han bjöd på pizza i lördags! :-S Vilken gentleman jag bor med. =)
På pizzahuset i lördags, mätta och trötta... <3

Love you baby!

Kommentarer
Postat av: Erica

Vad gulligt med en fyrklöver. :-) Nu när jag tänker efter så skulle verkligen jag också behöva någonting liknande. Inte för att jag brukar ha otur, för det tror jag inte att jag brukar ha särskilt ofta (peppar, peppar, ta i trä!!!), men för att väga upp faktumet att jag är så klantig som jag är...

Postat av: Erica

(I torsdags lyckades jag t.ex. tappa mina hörlurar på marken, inte lägga märke till det och därmed trampa på lurarna, med skor på mig... Den ena av lurarna ramlade t.o.m. sönder, men som tur (!) var så gick det att sätta ihop den igen och ljudkvaliteten var densamma, fast lurarna blev lite lortiga och ganska repiga och slitna...)

2011-02-21 @ 16:30:53
URL: http://iryccah.blogg.se/
Postat av: Erica

Oh! Jag måste berätta att du fick mig att nyss erinra mig eller åtminstone lägga märke till någonting jag har glömt bort (eller helt enkelt har försummat att lägga märke till). Jag äger nämligen faktiskt en liten söt silverfärgad berlock formad som en fyrklöver, som jag har ägt så länge jag minns men inte minns att jag någon gång har använt. Fast den är så liten och låg helt själv bland massor av smycken så hittade jag den snabbt. Den tänker jag bära imorgon (och kanske på fredag och lördag, om du förstår vad jag menar...). :-)

2011-02-21 @ 17:26:37
URL: http://iryccah.blogg.se/
Postat av: Erica

Oj, jag kom nyss på att jag nu både har skrivit "peppar, peppar, ta i trä!" och om att bära en fyrklöversberlock i två kommentarer under samma inlägg. Börjar jag bli skrockfull? ;-P Ha ha!

2011-02-21 @ 17:28:14
URL: http://iryccah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback