Träningen släpar...

Nej, det blir ingen träning på kvällarna. Jag har ingen ork. Mitt huvud är som en dimma och resten av kroppen följer bara med så gott den kan. Jag hoppas att jag lyckas vända detta snart. Det känns i alla fall lite som att jag blir lite mer motiverad om jag har skrivit här att jag ska träna. Då är det lite som att jag har lovat hela världen att jag ska träna.

Idag hinner jag inte, för jag hade så mycket jobb att fixa nu på kvällen. Jag ska försöka imorgon. Önska mig lycka till!

Tre jobbdagar till, sen är det LOV! Idag har jag inte varit med mina barn, utan jag har varit på NTA-utbildning i Fagersta. Det var roligt, men man tog in så mycket information att jag nu är helt slut. Temat som jag har utbildat mig i heter "Fjärilars liv" och alla deltagare fick en varsin fjärilslarv som vi nu ska observera och träna lite på innan ungarna får sina egna larver om några veckor. Min heter i alla fall Alfred och han bor just nu i en liten butt i köket. Söt är han! ♥

Jag börjar bli ganska duktig på att hoppa över fika och sådant nu. På utbildningen idag hoppade jag över en hallonpaj med vaniljsås (det såg otrooooligt gott ut) och sedan hoppade jag över en till liten dessert som serverades i små söta glas. Jag känner mig duktig över detta i alla fall, vilket är tur när jag sällan får känna mig duktig för att jag tränar...

Nä, nu ska jag forstätta jobba. Puss!


Wohooo!

Johoooodå! Visst sjutton lyckades jag träna igår! Det blev i alla fall 40 minuter, så jag var väldigt nöjd. Just nu sitter jag och tittar på gamla bilder. Det är SÅ HIMLA KUL, speciellt när man inte har gjort det på flera år. 

Magen morrar. Om en halvtimme ska jag försöka träna igen.Ångesten tynger mig varje dag just nu. Allt känns fel. Jag är så sjukt tacksam över att jag har Philip.

Idag har varit en väldigt stressig dag på jobbet, men nu är den över och imorgon tar vi en paus från de nationella proven och har en heeelt vanlig dag. Jösses vad skönt! Jag var så stressad över denna torsdag (idag alltså) att jag inatt drömde att jag var på jobbet och i princip levde hela jobbdagen i sömnen. Det kändes ju lagom kul när man vaknade i morse och insåg att man ska jobba "en hel till dag". Nu är det i alla fall endast fredagen kvar. Idag fyller min käre svärfar år, så imorgon blir det tacos hemma hos dem. ♥ På lördag åker jag och Philip till Yasuragi och njuter av lugnet.

Här är en söt bild från när Albus var bebis.
Han är ju lite större nu, min bebis.

Hörs hej!

Ont i magen.

Jag älskar mitt jobb, MEN, jag får så himla lätt magkatarr när jag blir stressad. Nu mår magen jättedåligt och det är supersvårt att ta sig i kragen och träna då. Detta leder till att jag blir ännu mer stressad för jag har nog aldrig känt mig så fet och ful som jag gör just nu, så jag vet ju att jag behöver träna! Nu har jag i alla fall varit utan godis (med socker i), snacks och fika i lite mer än en vecka. Jag har inte riktigt bestämt att jag ska vara fri från onyttigheter en viss tid, utan jag utmanar mig själv och ser hur länge jag kan klara mig. Det är alltid spännande att se hur man klarar vissa tillfällen. Extra svåra situationer är exempelvis när man besöker någon som bjuder på fika (jag tycker att det är oartigt att tacka nej till fika om någon har köpt det specifikt till mig, men jag försöker att komma ihåg att säga till innan att jag inte vill ha fika när jag kommer), eller när man exempelvis ska åka iväg över helgen (jag och Philip ska till Stockholm i helgen, då vill man gärna gotta sig lite), eller när påsken kommer (jag är redan nu sugen på påskgodis och efterrätter).

Det är inte helt lätt, men jag vet ju att ju längre jag håller mig, detsto stoltare kommer jag att vara över mig själv. Jag kunde ju för tusan sluta snusa, då måste jag väl klara mig utan godis, snacks och fika i några veckor? 

Just nu sitter jag i sängen med en morrande mage. Jag SKA träna (skulle ha börjat för en halvtimme sedan), men det är som sagt svårt när magen krånglar så in i norden. Jag försöker motivera mig själv med bilder, citat, positiva tankar och allt som kan hjälpa när det tar emot, men just nu vill jag bara lägga mig och sova.

Skönt i det osköna är i alla fall min nya dator (min belöning för att jag varit snusfri i ett halvår). Jag älskar att skriva på den och det är SÅ HIMLA SKÖNT att ha en dator som tar någon sekund på sig att starta upp, i stället för en halvtimme (utan att överdriva). Aja, nu ska vi se om det går att få till någon förbaskad zumba.

Förresten!! Nu vill jag ha vår. Adjö.
 

Jobba jobba joooobba.

Heeeej!

Det är lördag och jag är bajstrött. Nästa vecka börjar vi med de nationella proven i klassen, så jag har varit lite stressad i veckan (över det och andra saker). Igår kväll och idag har jag jobbat i princip hela tiden. Jag betar oftast av min förtroendetid på helgen (för er som inte vet så har de flesta lärare 35 timmars schemalagd arbetstid och 10 timmars förtroendetid). Just nu försöker jag planera allt som går att planera fram till påsklovet. Det enda jag inte kan göra är att kopiera/skriva ut och fixa allt praktiskt som jag gärna skulle göra. Hade jag en skrivare skulle jag nog slösa väldigt mycket papper och bläck på jobb. ^^'

Nu ska jag försöka träna lite, sen blir det lite ärenden hit och dit och kanske en sväng i solariet. Trevlig helg!

Booyaaah!

Det var helt sanslöst vilken energi jag hade under träningen. Hah! En timme som bara flööög förbi (eller studsade förbi kanske).

Från en seriös Elin...
(null)
... till en sprallig, pigg och glad Elin.
(null)
God natt! Hörs hej.

Sportlov och allt som medföljer...

Jäääj! Denna vecka har jag sportlov, vilket är väldigt skönt! Hittills har jag varit barnvakt, solat, tränat, städat, tvättat, bakat, hälsat på Lotta och varit på begravning.

Jag och Philip hade Svea hemma från 09.00 till 16.30 i lördags och det var sååååå mysigt och kul. Vi tog en promenad ner på stan och vi busade jättemycket och jag och Svea tog en väldigt skön sovstund i en timme. Hon halvsatt då i mitt knä i sängen (vi satt och busade innan vi somnade) och så somnade vi båda. När jag vaknade så höll hon min hand och jag höll om min lilla gosfia. Älskade gud-dotter. ♥


© Elin Lundberg

I tisdags när jag tränade så tyckte min ischias-nerv att den ville busa lite. Det hände någonting i en rörelse och sen kunde jag knappt stå upp... Jag försökte stretcha lite och efter ett tag lyckades jag faktiskt träna klart passet. Igår fick det dock bli en vilodag eftersom jag fortfarande hade känningar. Idag har min rumpa, rygg och mitt ben mått bra, så jag ska träna alldeles strax. 

Idag har jag och Philip varit på begravning. Det är Philips gammelmorbror som har gått bort. Han var fantastiskt rolig och otroligt härlig. Det var en intim och fin ceremoni och vi åkte till Philips farmor och farfar och fikade efteråt.

Imorgon ska jag till Therese och gosa med henne och Engla (och Freja och Ronja). Mys!