Haha...

För två dagar sen hade jag faktiskt haft en blogg i två år... Dock inte samma blogg. ^^' Fast visserligen, jag kom på att jag har ju haft denna blogg sen 2007 någon gång. Nu failade jag lite.

Stolt över lillebror!

I torsdags hade vi öppet hus i skolan och vi som går Estet Musik (bl.a. jag och min lillebror) fick uppträda med några låtar (okej, det var inte så några låtar) i aulan. Oscar (lillebror) sjöng "When you were young" och "This Calling" och jag satt och grinade för att jag var så stolt. Han har utvecklats så otroligt mycket och han är så himla duktig! Jag har lagt ut klipp på youtube från i torsdags, men de är filmade med mobilkamera så både bilden och ljudet suger...
Men här är de:
Oscar Lundberg - This calling
Oscar Lundberg - When you were young

Jag laddade även upp när jag sjunger en låt:
Elin Lundberg - Somewhere only we know


Njut... ^^

Disney-prinsessor.

Imorse när jag och Emelie kollade på Skönheten och Odjuret så kom jag och tänka på studentbalen som jag har framför mig. Jag tänkte: Fy vad coolt att sy upp en klänning som ser ut precis som Belles klänning och ha samma håruppsättning som hon har. Sen kan ens partner ha likadana kläder som odjuret.


Annars kan man ju ha likadana kläder som Askungen och hennes prins:


Eller så har man likadana kläder som Aurora och prins Philip:


Visst är de magiska våra disney-prinsessor? Men det är lite lustigt att de alla är runt 16 år gamla när de hittar sina livs kärlekar och gifter sig...

Här har ni alla 6 prinsessor:

Jasmin, Snövit, Aurora, Askungen, Belle och Ariel.

Jag skulle nog inte välja att se ut som Snövit eller Jasmin på balen. Men någon av de andra fyra kanske? Jag skulle nog helst vara Belle. Varför vet jag inte riktigt... Kanske för att jag tycker att Philip är ett odjur? Nej då. ^^'

Men i vilket fall som helst så vill jag ha en sjöjungfruklänning på balen, för jag är en wannabe Erica då hon också hade en sjöjungfruklänning på balen. Bilder på den hittar ni här.

Stördo... ^^'

Haha, jag hittade några väldigt fina bilder som jag kände att jag var tvungen att publicera...














Ha ha, flummflumm!
Det är alltid kul att leka med Emelies webcam. Dessa tog jag för några veckor sen. ^^

Emselie-pemselie! :D

Sitter hos en jättebakis bästa vän och chillar lite. Det var meningen att vi skulle ut ikväll, men hon är inte precis i form för det, ha ha! Så det får bli en mysig hemmakväll i stället. Det var det som vi hade tänkt ha från början så. =) Herr Philip ska ha killkväll så jag ska sova här. Det blir nog kalasmysigt. Emelies katt är ju lagomt knäpp också... ^^'

Jag kanske uppdaterar lite senare! =)

Header?

Jag undrar verkligen hur många gånger jag har sagt till mig själv: "Nej, jag måste verkligen göra en header..." Det blir liksom aldrig av. ^^' Men jag ska se till att fixa en snart! :D

Hösten försvann.

Även om jag älskar höstens vackra färger är det väldigt fint med vita landskap. Snö som tynger träden och is som tar farten av bilarna.

Men visst är hösten vacker?

© Elin Lundberg

Vintermys.

Jag älskar att tända ljus och rökelse när det är mörkt och kallt ute. Extra mysigt om man har en mysig man att gosa med.





© Elin Lundberg

Min bästa vän.

Vissa vänner betyder ju lite mer än vad andra gör. Vissa finns där mycket mer än vad andra gör och vissa är bara bäst!

En av mina allra bästa vänner är Malin. Vi har alltid kul ihop och tycker ofta lika om saker. Hon betyder så himla mycket för mig och jag älskar att se henne glad, det får mig alltid på bra humör.

© Elin Lundberg

Jag älskar dig Malin Björs! ♥

Emelie Ahlin - Jag älskar dig!

Idag har varit en awesome dag! Jag har varit hos min bästa Emelie nästan hela dagen! :D Vi har lagat mat, ätit mat, ätit godis, druckit te och kaffe, busat och spelat The Sims/Wow och blivit väldigt underhållna av Emelies katt... ^^ Puss!

Sen när jag kom hem så gick jag och Pälsklingen och såg Harry Potter på bio! Wiiiie! Den var awesome! Nu vill jag ju se andra halvan på en gång! Hihi!

Suksuksuk!

Åh, vad jag blir trött på mitt immunförsvar ibland... Så har man legat däckad en vecka igen då! Wohooo. Det värsta med att vara sjuk är inte att vara sjuk, utan att jag får världens ångest över att vara hemma... Blööeeeh! Nu börjar jag bli frisk i alla fall! Det är skööönt! Igår var jag till och med i skolan för jag orkade inte vara hemma och tröka nå mer. Sen så ville jag träffa mina älskade cabarédeltagare också! Puss!

Stockholm!

Just ja! ^^' I tisdags åkte jag, Philip och mamma ner till Stokholm för att hämta min busiga lillebror som då varit på sin allra första konsert, Bullet for my valentine. Eftersom jag då hade en väldigt jobbig feber så var det ganska jobbigt att sitta i en bil i 7 timmar... Men jag överlevde ju i alla fall! När vi skulle hem så var flera vägar avstängda, så det var inte så himla lätt att hitta ut ur Stockholm. Eftersom vår GPS också var ganska förvirrad blev vi ännu mer förvirrade... Efter mer än en halvtimmes virrande frågade vi en trafiksnubbe om vägen. Han gav oss en ganska bra förklaring, och efter att ha åkt genom hela Stockholm city kom vi äntligen ut på E18... Skönt, men ändå inte. Jag var vid det laget helt slutkörd och ville bara sova, men nej då, då skulle man hålla sig vaken för att hålla mamma sällskap i lite mer än två timmar till! Not nice!

Roadtrip!


© Elin Lundberg

Snacka om att jag somnade skönt när vi kom hem klockan 03.00! Snaaark.

Uppdatering...

Okej, sedan jag skrev sist har följande hänt:

- Familjemiddag!
Syster kom hem och till och med storebror hittade ut på landet! Vi var ner till kyrkogården och tände ljus för farmor och farfar, efter det åt vi köttfärspaj och hade trevligt!

- Dop! Philips kusin Olle skulle döpas, så självklart befann jag och Philip oss där. Glad och snäll liten kille var det ju i alla fall! Jag fick träffa några fler av Philips släktingar och vi åt god smörgåstårta + massor av fika!

Haha... Det var ju inte speciellt mycket. ^^'

Snow?

Snöstorm i Avesta... O.o
Jippie! (Y)

Ironi.

Kaffekaffekaffe!

I förrgår var min älsklings-Emelie här och drack massa kaffe med mig. Det blev en hel del flumm och en hel del skratt! Puss på min Emelie och puss på kaffe!

Nu blir det kaffe!

Min söta lillebror!

Här har ni ett asnice klipp där Oscar (lillebror) sjunger "When you were young". Resterande nördar är hans söta klasskamrater! =) Jag är så stolt över att ha en så duktig lillebror! Puss!

Breakdown.

Och så går det upp för mig, att du kommer inte tillbaka. Och det gör så ont.

Dreams and shit...

Drömde en heeelt weirdo dröm som innehöll att lillebroor hade blivit våldtagen! :''[ (Det var faktiskt en riktigt läskig och äcklig dröm och jag var liiiivrädd när jag vaknade mitt i natten. Tur att jag hade Philip bredvid mig, men han hade ändå roffat åt sig hela sitt täcket så jag låg ändå rädd och ensam... :<  ) Jag tror att jag drömde detta mest för att jag saknade Oscar... Han har inte varit här på snart två veckor. =( Men när jag var hos Malin tidigare idag så fick jag ett sms från Oscar där han frågade om han fick sova hos oss inatt! :D Så nu är han här! :')



Var hos Malin idag! ;) Det var awesome! :D Vi bakade jordnötskakor och sen åt vi glass med maräng, jordnötssmör, hård chokladtopping och kakorna! :D Jummy! Sen så vågade vi inte gå upp på vinden. ^^' Men vi kollade på himym, lekte med Elly och busade med deras söta valp, Winka. =) Och Malin lagade mat åt oss. Hon lagade köttfärssås och spagetti! =D Anteckna det är ni snälla... ^^' Tack för en awesome dag. <3



Imorgon blir det tjejkväll med Malin, Amanda och Julia (hos Julia)! Awesome! :D Vi ska göra tacos, kolla på film och mysa massor! :) Vi har en regel och det är att vi måste ha mjukiskläder på oss! :D Tihi! Puss på er. <3

Storage.




© Elin Lundberg

Photo.

Lekte lite med slutartiden:



© Elin Lundberg

Har inte orkat redigera dem, men de får duga ändå!

Awesome.

Blev medlem på någon sida som ger en fler läsare till bloggen. Detta är ju ganska nice eftersom jag inte har speciellt många läsare... >.< Tro nu inte att jag skriver för att få läsare! Jag skriver endast för min egen skull, och ibland för att uppdatera syster om mitt liv. ^^

Men ni får gärna bli medlemmar för min skull, för då kan jag kolla på era bloggar genom detta och på så sätt fixa poäng både till er och mig själv! =) Klicka här för att gå med.

Pouws!