My precious

(null)


Vi ska gifta oss!

Den 16/9 friade Basse till mig. Jag sa självklart ja, och jag är överlycklig. Nu kommer det svåra, att välja ringar. Basse friade med en jättecharmig ring som jag har tillfälligt, men vi ska kolla ut ringar tillsammans så fort vi får tid. 


14/11
Ringar är beställda och jag är sååååå taggad på att få hem dem. Min är väldigt tunn och elegant. Bild kommer när de är hämtade. 



Alma ska bli storasyster

24/8:

Så många symptom som viftats bort med andra orsaker.

Ont i brösten:
tänkte väl att det var någonting hormonellt helt enkelt. Eller att Alma hade bitit mig, vilket hon gör med jämna mellanrum. 

Illamående: har tänkt att det berott på vår katastrofala kost i samband med min IBS. 

Yrsel: vet faktiskt inte riktigt hur jag förklarat bort det. Jag har väl tyckt att det har varit lite konstigt att jag varit så yr hela tiden.

Extrem trötthet: att börja jobba efter sommaren är jobbigt. Inte så konstigt att jag har varit så trött.

Men jag är alltså gravid. Igen. Var jag inte det nyss? ^^

Jag tog bort min kopparspiral för att jag blödde så mycket hela tiden. Planen var väl att försöka för bebbe under hösten, men kanske inte på en gång. Nu blev det dock en väldigt trevlig överraskning när det var ett extra streck på stickan. 

Jag är så extremt orolig just nu. Vill bara att veckorna ska få gå så att det blir säkrare och säkrare för det lilla pepparkornet. Även om vi bara vetat i några dagar så har jag vant mig vid tanken på en liten vårbebis. 

2/10:

Oro i överflöd. I fredags fick jag en blödning och nu är jag så orolig att jag inte vet vad jag ska göra. Jag ska få åka till kvinnokliniken imorgon och kolla att allt är okej, men jag är så rädd att det ska vara en död liten krabat där inne, eller typ ingenting. Jag ska vara i vecka 11 nu, men jag tycker inte att magen har vuxit på några veckor. För typ två veckor sedan var jag jättesvullen och kunde knappt få på mig mina byxor, men nu kan jag till och med ha mina tighta högmidjade jeans helt knäppta.

Jag försöker distansiera mig och inte tänka för mycket på det. Innan imorgon kan jag ändå varken få veta någonting eller kunna göra någonting åt saken. Jag hade kunnat få en tid idag 13.00, men då skulle Alma ha missat sitt babysim för andra veckan i rad, och det kunde jag helt enkelt inte ta ifrån henne. Hon älskar verkligen sin tid i vattnet. 

Vi får se när jag orkar uppdatera här kring hur det såg ut. Förmodligen skriver jag inget mer här om vi inte ska få vår april-bebis. 

3/10

Idag fick vi se ett tickande hjärta på en liten böna. Jag är så lättad och lycklig.

10/11

Jag är nu i vecka 17. Tiden går fort, men jag mår fortfarande illa varje dag. Vi har varit på KUB-test och fått se den lilla vildingen en gång till. Rutinultraljud blir i början av december. Nu har vi även offentliggjort att Alma ska bli storasyster, så nu publicerar jag detta utkast som jag skrivit på sedan i augusti. Det känns så sjukt att det var så längesedan jag fick ett extra streck på stickan.