Batman möter Musse Pigg.


JAG SKA TILL BADHUSET!

Snart åker jag iväg och hämtar Emma och William och så åker vi till badhuset. Senast jag var i ett badhus var sommaren 2013, och innan dess var det nog i tvåan på gymnasiet.

Det ska bli kul! :-)

Mysdag!!

Hittills i alla fall! :-D Gofrulle, städning, älvpromenad (i slow motion eftersom ungefär 85% av promenaden var glansis), pizzabuffé med bästis-Emma, lite häng på stan där vi båda köpte lika långklänningar och sedan har jag städat lite till. Hoppas att Philip blir glad när han kommer hem till en ren och fräsh lägenhet! :-D Snart ska jag ner till gymmet och cykla lite och när Philip kommit hem ska vi åka ut till mor och far och äta middag. Det blir mysigt. :-)

Så himla härligt att få flumma lite med Emma-Pemma igen. Längtar SÅ tills om två veckor då vi ska ha tjejkväll och bara myyyysa sönder. ♥
 

It's all so real.

Många lärare har vi haft i ett flertal kurser genom åren, och nu när vi har vissa lärare för sista gången (och de faktiskt önskar oss lycka till i yrket och hoppas att vi ses i arbetslivet) känns allt så himla verkligt. Tänk att om 110 dagar är vår examensceremoni. Det kommer antagligen vara sista gången jag träffar många av mina fina klasskamrater. Jag är så glad att vi fått gå dessa fyra år tillsammans och blir helt tårögd bara jag tänker på hur mycket jag tycker om vissa av mina klassisar. ♥

Jag är snart en färdigutbildad lärare och det känns enormt.

Vår måne.

Jag sitter på tåget och ser upp på månen. Jag tänker på att det är vår varma, ljusa sol som skiner på månen och får den att lysa. Jag tänker på att jorden kastar sin enorma skugga på månen. Jag tänker på hur små vi är. Så små i ett enormt universum. Mina tankar kräver ett djupt andetag. Magi.

It's miiine, MOAHAHAHAHA!

Såg igår att denna endast kostade 199kr på CDON, vilket ledde till att jag beställde den. Awesome!

Bra lördag!

Gårdagen var så himla lugn och mysig! Lite diskning och städning, organisering av Philips papper (räkningar, anställningsavtal, osv.), middag på O'Learys och sedan gos med tapasbricka framför Mockingjay del 1 (som vi inte hann se klart eftersom vi var så trötta). GOS! ♥

GAH!

Så himla duktiga, både teatrare och musiker! Så himla bra musikal och så himla GOSIGT att träffa mina fina vänner igen. Min lillebror är så FANTASTISKT duktig och jag är så sjukt stolt över honom.

Tack för en fantastisk kväll! Nu ska jag sova. :*

Hells to the yeah, it's FRIDAY!

Tenta, fika i väntan på tåget och så träffade jag bästa August på tåget.
Pizza till lunch, tupplur och sedan träning på det. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och efter det blir det middag. Sedan ska jag trippa iväg till Norberg och gå på musikal. :-D Jäääj!

TREVLIG FREDAG PÅ ER!

Pluggmotivation?

Nej, jag har inte haft någon motivation alls att plugga till tentan jag har imorgon. Blä. I stället har jag städat, löst massa Sudoku, tittat på serier, sminkat mig och tagit en lååång dusch.

Puss!

Love and adventures.

Jag är sugen på äventyr med awesome vänner. Jag vill göra galna saker och vara uppe hela natten. Jag vill ha sommar och värme och soluppgång 03.00. ♥
Can't wait.

Jag vill ha vår och sedan sommar.

Parningsritual.
© Elin Lundberg

Influensatrötthet...

Gah! Så himla trött... När jag läste om influensa på vårdguiden stod det att man kan vara väldigt trött flera veckor efter att man blivit frisk. Buhuuuu. Får väl vara tacksam för att jag nästan är frisk nu i alla fall. Jag är fortfarande lite hostig och har ont i halsen till och från, men annars så mår jag helt okej.

Andra har det sämre. Igår fick jag veta att en vän råkat ut för en skidolycka och för tillfället ligger han i koma. Jag tänder ljus för dig och tänker på dig. Jag hoppas att allt blir bra.

Barnvakt åt mitt hjärta. ♥

Penny har varit hemma hos oss i helgen. Massa gos! ♥
Älskade tjejen. ♥

Skype med min fru. ♥

I fredags skypeade jag och Philip med bästa Ullis. ♥ I miss you so much!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Helt klart bättre!

Jag är nu i Uppsala. Fick ta bussen från Sala p.g.a. signalfel mellan Sala och Uppsala... Jag är i alla fall piggare nu. Febern är nästan borta och huvudet mår helt okej. :-) Nu ska jag till skolan och grilla hjärnan! ;-)


Influensa.

Det stod på vårdguiden att man ska försöka vara uppe och gå lite, men det är svårt när man inte orkar stå upp. Har precis tvingat i mig lite lunch och ska nu lägga mig i sängen igen.

Första gången jag har influensa (så vitt jag kan minnas) och jag är väldigt glad att jag aldrig behövt genomlida denna fruktansvärda smärta tidigare. Jag har så ont i alla muskler och leder att jag inte har någon aning om hur jag ska ligga för att kunna sova eller ens vila. Febern gör att jag är helt slut och jag kan ändå inte somna. Det känns som att ryggen ska gå av, men som tur är har huvudvärken lättat lite sedan igår.


"En ”typisk” influensa börjar ofta plötsligt och du kan

  • känna dig mycket sjuk eller matt
  • få ont i musklerna
  • få hög feber och huvudvärk
  • känna dig trött och frusen
  • få halsont och torrhosta
  • bli snuvig
  • få röda ömmande ögon
  • ha ont bakom bröstbenet." (Citet från vårdguiden.)
Blä. Igår trodde jag att jag bara var jätteförkyld, men så åkte vi hem till mor och far och åt lunch och när jag sa att jag hade jätteont i huvudet, musklerna och lederna (plus 39 graders feber) sa far min att jag garanterat har influensa. Poop. Så jävla stört att jag får bihåleinflammation, svinkoppor OCH influensa inom loppet av ett halvår. Nu ska jag lägga mig och vila och hoppas på att jag mår bättre om några timmar. Krya på mig!

Mina tjejer.

Snart ska jag bege mig till Fors och hälsa på mina älskade girls. Jag har inte träffat Elsa sedan i mellandagarna, så jag saknar henne som tusan! ♥


Examenceremoni.

Gosh! Den 22/5 ska det självständiga arbetet lämnas in. Den 4/6 eller 5/6 har vi opponering och ventilering (alltså det allra sista vi gör), och sedan är vi klara förutom lite finslip på arbetet (om man inte behöver ventilera om helt då såklart). Den 14/6 är våran examenceremoni. Helt sjukt. Det känns SÅ JÄVLA SJUKT. Nästa månad måste jag dessutom säga upp mitt korridorsrum... Nu har jag snart bott i Flogsta i 4 år. Oh my god.


Friday, oh sweet friday!

Fredagar är trevliga. Jag gillar fredagar. Efter skolan åker jag tillbaka till A-town igen. Skönt! I miss my man. Imorgon ska jag träffa gosingar och på söndag ska jag och Philip luncha ute hos mor och far. Mysi! ♥

Oh happy girl.

Trött tjej.

Det här med att gå upp tidigare än 07.00 är inte min grej. Idag stod klockan på 05.50 (sedan snoozade jag i en halvtimme (vilket var planerat)). Ännu är jag inte stendöd i alla fall. Det har garanterat varit jobbigare att gå upp än vad det var idag. Dock har jag tre föreläsningar idag, vilket kan leda till tunga ögonlock... Jag försöker dessutom dra ner på kaffet eftersom jag äter medicin mot magkatarr. En kopp kaffe om dagen får räcka, så vi får se hur jag överlever dessa föreläsningar utan kaffet. ;-)


Hoppas ni får en fortsatt trevlig torsdag! :-D
© Elin Lundberg

Februari.

Jag, Philip, mor och far har en vit månad nu i februari. Vi passar även på att hålla oss borta från massa onyttigheter. Jag tänker dock göra undantag om exempelvis någon bjuder på fika (helst under helgen). Det viktigaste för mig är att inte proppa i mig saker i veckorna bara för att jag är lite deppig eller så. Jag ska inte heller proppa i mig saker i helgerna, men om jag är sugen på någonting så tillåter jag mig själv att gotta mig lite. Skönt att vara lite sund ibland. ^^'

Jag äger inte bilden.

"Så här går du till väga för att bli av med de extra kilona!"

Men om jag inte vill bli av med de extra kilona då? Jag tycker att det är skönt att träna och jag försöker att vara nyttig i veckorna, men de där extra kilona stör jag mig oftast inte på. Huvudsaken för mig är att jag mår bra! Å andra sidan är det ju inte så att jag gråter när går ner något kilo eller tappar någon centimeter heller. Poängen är att man inte ska behöva känna att man är ful eller mindre värd bara för att man är lite kurvig. Jag stör mig även väldigt mycket på när människor skriver att det är fult att vara för smal och att man SKA vara kurvig. Man ska inte behöva känna att man är ful eller mindre värd bara för att man är smal heller.

DU är fin som DU är! ♥

Bilden är tagen av min älskade Ullis.

Kärlek.

I lördags fyllde min stora kärlek år och på den stora dagen hade vi årets vinterfest.

I love you!
 

Jag är lycklig.