Sömn.

Det kan vara ganska klurigt det här med att sova tycker jag, speciellt när jag inte får sova med min karl... Men även när vi sover tillsammans kan jag ha väldigt svårt att somna, plus att jag vaknar några gånger under nätterna. Inatt sov jag riktigt dåligt och när jag gick upp pratade de om just sömn på nyhetsmorgon. Det var intressant att lyssna på. :-)

Nu ska jag snart åka iväg till skolan och plugga. Klockan 13.15 - 15.00 har vi vår allra sista föreläsning på lärarprogrammet. Det känns helt sjukt!


Det här med att lägga ner boken...

När man väl kommit igång med plugget kan det vara så himla svårt att sluta. Idag har jag pluggat hela dagen (med avbrott för lunch och middag) och jag vill ändå inte sluta! Nu ska jag dock träna lite zumba och då är det svårt att plugga samtidigt... ^^' Nu när man väl kommit igång med det självständiga arbetet vill man ju bara plugga tills man är klar.

Jag måste vara noga med att inte plugga ihjäl mig nu i början av arbetet. (Y)

Mina gostjejer.

I onsdags var jag hos Emelie och Elsa och gosade lite. ♥ Enligt Elsa har mamma en lillasyster i magen och Elsa har en lillebror i magen... ^^' (Att mamma har lillasyster i magen stämmer ju i alla fall, hi hi.) Vi drack kaffe och bakade och åt kladdkaka. GOTT! Det var ju även våffeldagen i onsdags, så innan jag åkte till Ems åt jag våfflor till lunch... ;-) Min mage tyckte inte om mig den dagen. ^^' 

Tant Elins älskade tjej. ♥

Stockholm!

Igår åkte jag och Oscar iväg till Stockholm igen! Denna gång för att gå på Issues, Sleeping with Sirens och Pierce the Veil. AWESOME! Detta var min julklapp från Oscar, så han bjöd på pizza i Stockholm OCH betalade bensinen... GULLUNGE! Vi sov hos mig i Uppsala igår och imorse åkte vi hem till Norberg/Avesta.

Oscars pizza var väldigt stor:
I love Pierce the Veil. ♥
Världens bästa (och finaste) lillebror.
Tack så himla mycket!

Stockholm!

I helgen har jag varit i Stockholm med mina tre helsyskon och våra två älskade kusiner. I fredags var vi i Vaxholm hos Anton och i lördags var vi i Sickla hos Simon. Nu är jag tvärdöd. Väldigt lite sömn och väldigt mycket skratt! En mycket trevlig helg!

I lördags åt vi (bland annat) glass med glasslikör till frukost. He he. Gott! ;-)
Jag rockade min vita kappa i Stockholm i helgen. I love it!
Anton är helt normal. Alltid.

Nu ska jag sova. Imorgon blir det Stockholm igen! :-D

Bajsdag.

En egentligen bra och trevlig dag blir så himla ledsam och tråkig när man har en dålig dag.
En typisk gråtdag. Utan anledning.

Grattis Emma-Pemma!

Min knäppo-bert har tagit körkort idag! STORT GRATTIS! ♥

1 down and 1 to go.

Skrev precis klart en av uppgifterna som ska in nästa vecka. Wohoo! La inte ner så sjukt mycket energi i den dock, så jag får antagligen komplettera. Men då är det väl så då...

Nu ska jag gå och handla och när jag kommer hem ska jag börja med nästa uppgift. Tjohoo.

Har du varit så här liten din lilla fis?


Här hade hon precis lärt sig gå:
Sommarfin:
Nu är hon en riktig storis som endast har blöja på nätterna och kan säga vad hon vill göra och vad hon vill ha (vilket gör det betydligt lättare att vara barnvakt). Hon har även en väldigt stark vilja, denna donna. Min älskade plutt-unge!

Pluggeliplugg.

Jag blir så stolt när jag faktiskt lyckas plugga! :-D Jag har blivit lite lat på sista tiden... Nu insåg jag dock att jag endast pluggat i fyra timmar idag, men ändå! Jag har gjort det jag bestämde mig för och det är ju bra! :-D

Nu väntar ett diskberg på mig! :-D Puss på er!

Jag går dit vinden för mig.

Tisdag. Kinamat med Emma och Fredrik. Lite chill efter det och snart ska jag bege mig ut på en promenad. Plugga. Jag måste plugga. Jag orkar inte plugga. Jag måste plugga, men jag går dit vinden för mig. Tankarna vandrar vidare. 66 dagar kvar tills arbetet ska vara inne. 80 dagar kvar i skolan. 89 dagar kvar till examensceremoni. 

Idag ska jag plugga, men först ska jag ta en promenad.

And life continues...

I lördags blev det myskväll med Emma-Pemma! God mat, god öl, god cider, god glass och mycket trevligt sällskap. ♥ Jag fick dessutom ett fint halsband av Emma, bara sådär. Crazy lady! ♥♥♥♥

För tillfället är jag i Uppsala och ska snart på seminarium... Egentligen skulle jag vara här hela veckan (seminarium på fredag igen), men Philip betalade tåg åt mig så att jag kan åka hem ikväll och tillbaka till Uppsala på torsdag. ♥ Eftersom jag ska till Stockholm i helgen hade jag knappt hunnit träffa min karl alls denna vecka. Endast någon timme på söndag.

Have a happy monday!

Freedaaag...

... och en otrooooligt pepp tjej! :D Pepp för att det är fredag helt enkelt! Det känns dock lite jobbigt att på 16 dagar får jag endast sova med min karl 2 nätter. Buhu. Men jag försöker tänka att JÄVLIGT SNART kommer vi att bo tillsammans! :')

Idag blir det skola, till rummet och äta lunch och sedan iväg till Avesta. Väl där ska jag handla, tvätta, städa och laga mat innan herrn kommer hem från jobbet. ♥ Sedan blir det väl fredagsmys kan jag tänka mig. :-) Imorgon åker Philip iväg på kryssning och EMMA KOMMER TILL MIG! ♥♥♥♥♥ I can't wait!

Bye bye Flogsta!

Idag har jag sagt upp mitt rum i Uppsala. Det känns ju helt sinnessjukt efter 4 år här i Flogsta... Den 30/6 ska jag vara utflyttad. Så himla skönt och så himla knasigt på något sätt. Jag har lite blandade känslor kring det där.


Idag har jag dessutom brunchat med bästa Evelina. MYCKET trevligt! :* ♥

I can't wait.

På onsdag blir det brunch på IKEA med fina Evelina. Det ska bli gott och mysigt!

På lördag ska jag och Emma ha tjejkväll!!! Det ska bli så AWESOME!!


BRÅVALLA!!!

Jag och Oscar har bokat biljetter till Bråvalla såhär på kvällskvisten. Det känns helt underbart! AWESOME!!! Andra året på festival med lillebror och jag tror att det blir huuuur bra som helst.

Jag ser så himla mycket fram emot Muse, Kent, Modest Mouse, Ola Salo, Millencolin, Rise Against, m.m. GAAAAH! ÖVERTAGGAD!

Så STOLT!

Idag klarade min bästaste Emma-Pemma uppkörningen och jag är så hiiimla stolt! När vi var i Rembo och lunchade och fikade fick jag dessutom veta att jag klarade mattetentan. INGA FLER TENTOR! Så då blev jag himla stolt över mig själv också!

Väl hemma hos mor och far fick mamma födelsedagspresent av mig. Hon fick denna klänning:
Den satt superbra på henne. :-) Somrigt! Jag fixade lite fika såhär på kvällskvisten också. Det fick bli något så simpelt som muggkaka. Gott var det! :-D