Butterfly...

Igår var det så himla fint väder hela dagen. En riktig sommardag!
© Elin Lundberg

Lillkillen låg och gosade med oss ute på trappen.

Kommentarer
Postat av: Erica

Oj! Vi hade inte så fint väder i söndags... Eller vad vet jag, i och för sig, som knappt var ute under hela dagen? Men det såg inte så fint ut och från vad jag hörde från andra så var det ganska så kallt.

Svar: Ja, gos! :-D Visst, jag skickar bilden så fort jag minns det, förhoppningsvis ikväll. :-D Just ja, jag måste förresten komma ihåg att skicka USB-minnet till dig med posten. Har tänkt på det flera gånger, men det har ej blivit av. Ska försöka att fixa det så snart som möjligt. Har dock fullt upp just nu. Förutom jobbandet så måste jag packa samt fixa en hel del inför resan. Vi åker från Norrköpings flygplats klockan 08.00 på lördag. Vi tar taxi från Ryd klockan 04.30. :-D Jag börjar bli riktigt nervös. Hi hi!

Postat av: Erica

Förresten så har jag ett gyllene tips. Det är nämligen så att detta te: http://www.twinings.se/ortteer_mm/products/20/19935/19933/19873/rosehip_hibiscus.aspx smakar väldigt, väldigt, väldigt likt karkade-tet från Egypten!!! Jag smakade det på jobbet idag för första gången. Jag blev nämligen nyfiken när jag såg att det innehöll hibiskus och misstänkte att det skulle smaka någonting liknande, men det var väldigt mycket mer likt i både smak och färg än vad jag hade förväntat mig. :-D

2012-08-15 @ 12:10:06
URL: http://iryccah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback